Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

...E Allora Bevo!

Via San Carlo 155, 81100, Caserta, Italien
Website
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt for 9. februar 2016
Antonella S
,
Caserta, Italien
Læs alle 2 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
Via San Carlo 155, 81100, Caserta, Italien
KONTAKT
Website
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Anmeldt for 9. februar 2016
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 19. december 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 15 hoteller i Caserta
Hotel dei Cavalieri Caserta
858 anmeldelser
0,63 km væk
Hotel Style Caserta
45 anmeldelser
0,63 km væk
Hotel Europa Caserta
667 anmeldelser
0,69 km væk
Eden
8 anmeldelser
0,78 km væk
Restauranter i nærheden
Fratelli Porrino Osteria
318 anmeldelser
0,16 km væk
San Carlo Ristorante Pizzeria
723 anmeldelser
0,01 km væk
Verde Basilico
98 anmeldelser
0,06 km væk
Osteria da Miduccia
45 anmeldelser
0,19 km væk
Seværdigheder i nærheden
Duomo di San Michele Arcangelo
6 anmeldelser
0,44 km væk
Duomo di San Michele Arcangelo
29 anmeldelser
0,44 km væk
Monumento a Luigi Vanvitelli
77 anmeldelser
0,54 km væk
Palazzo Paterno
8 anmeldelser
0,03 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på ...E Allora Bevo!.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send