Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Isoladerba Green Shop Capoliveri

Åben nu: 10.00 - 13.00, 17.00 - 23.00
Åben i dag: 10.00 - 13.00, 17.00 - 23.00
Videresend
3
Alle billeder (3)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende33 %
  • Rigtig god67 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Åben nu
Åbningstid i dag: 10.00 - 13.00, 17.00 - 23.00
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
12 °
8 °
nov
8 °
5 °
dec
7 °
4 °
jan
Kontakt
Via Roma 94, 57031, Capoliveri, Elba Island, Italien
+39 380 773 3127
Ring
Anmeldelser (3)
Filtrer anmeldelser
3 resultater
Medlemsvurdering
1
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
1
2
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 4. januar 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 17. juli 2014
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 4. juli 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 136 hoteller i nærheden
Residence Bel Horizonte
57 anmeldelser
0,31 km væk
Residence Le Grazie Est
37 anmeldelser
0,76 km væk
Residence Al Pozzo
8 anmeldelser
1,33 km væk
Punta Morcone
4 anmeldelser
1,59 km væk
Restauranter i nærhedenSe 575 restauranter i nærheden
Trattoria di pesce il giardino
746 anmeldelser
0,09 km væk
La Piada per Strada
337 anmeldelser
0,17 km væk
La Taverna dei Poeti
1.060 anmeldelser
0,12 km væk
Fuori Orario
157 anmeldelser
0,17 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 257 seværdigheder i nærheden
Spiaggia di Barabarca
515 anmeldelser
0,79 km væk
Capoliveri Bike Park
58 anmeldelser
0,31 km væk
Spiaggia dell'Innamorata
346 anmeldelser
0,45 km væk
Museo del Mare
5 anmeldelser
0,14 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Isoladerba Green Shop Capoliveri.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg