Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
32
Alle billeder (32)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: Mere end 3 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
Kontakt
Localita San Martino A Bocena | Cortona, 52044, Arezzo, Italien
+39 0575 612679
Ring
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Arezzo
fra 251,30 $
Flere oplysninger
fra 169,50 $
Flere oplysninger
fra 339,00 $
Flere oplysninger
fra 140,30 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
2
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
2
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 24. august 2018

Vi havde en fantastisk to ugers italiensk ferie (Rom, Elba og en uge i Toscana) og vores madlavningskursus med Silvia Baracchi (Michelin-stjernede kok) var absolut højdepunktet. Vi spiste frokost på Locanda del Molino (Il Falconière søster inn / restaurant "i landet" - op en anden...dal mod Umbrien) og spurgte om madlavningskursus til 6 (4 voksne plus 10 y. O og 7 yo) og fra første trin Vi modtog en meget personlig, særlig service. Silvia kom allerede til LDM, så hun introducerede sig selv, spurgte hvad vi kunne lide, hvad vi håbede på og eventuelle restriktioner. Vi ønskede, at børnene deltog fuldt ud, plus 7 y. o. har en ægallergi. Silvia var over det hele. Flere dage senere ankom vi til Il Falconiere på den fastsatte tid og følte os virkelig som særlige gæster (selvom vi ikke boede på I. F.) som familie. Klassen blev udført i en smuk gammel men veludstyret køkken. Meget varm og indbydende (i modsætning til nogle sterile, klasseværelse / kirurgisk suite som madlavning skoler jeg har været til). Skålene vi forberedte var interessant, meget toscanske, ikke for vanskeligt eller for grundlæggende og utroligt velsmagende. Vi lavede fyldte tomater (omvendt caprese), pici pasta (håndrullet), fyldte svinekødsmedaljoner og sommerfrugt tiramisu. Fantastisk vin fra deres vingård blev serveret i hele klassen. Silvia var så stor med både børn og voksne. Vi er gode kokke og vi har lært et ton - ikke kun toskanske madvarer, men pro-chef-tricks, som vi vil anvende på mange retter. Vores børn elskede Silvia. Og så. . . de kogte al den mad, vi havde forberedt og tjent det til os i den vigtigste Il Falconiere spisestue patio med fuld øverste hak service (vi ville have klædt lidt mere hvis vi havde vidst det var kulminationen). Jeg kan virkelig ikke sige nok gode ting om denne madlavningsklasse. Vi har taget nogle gode madlavningskurser (inklusive en anden stor i Chianti), og det skræmmer dem alle.Mere

Anmeldt 31. december 2015

Det er ikke hver dag at vi er i stand til at tage et madlavningskursus i Toscana. Tilføj hertil ejendom som Il Falconiere og Michelin-stjerne kok Silvia Baracchi, hvordan kan man gå galt? Madlavningskurset havde en af forventninger til at leve op til, og det...gjorde det. Vi ankom før vores klasse. I betragtning af vores erfaring med vejledning i Italien, vi ønskede ikke at være sent. Da vi var blevet ordnet og havde mødt vores andre gastronomiske kokke for den dag, vi blev eskorteret til kokkeskole køkken. Alt så præcis som på billederne. Det var som en gammel toscanske køkken. Vi blev hurtigt givet forklæder med jungle print kom vi til at holde såvel som en velkommen glas eller vin, eller så tænkte jeg. Det ville være en af de mange som i hele klassen vin og løb der løb der. Vi lavede forskellige retter. Fra prosciutto rullet i aubergine og fedtfattig mozzarellaost (en virkelig let opvaskemaskine) til Pici Pasta med tomater og basilikum og oksemørbrad det var en meget god oplevelse. Højdepunktet var at lave pici var det. Jeg havde altid troet pasta havde æg og mel. Jeg ved, at man kunne gøre det fra kun vand og mel. Forskellige i smag og konsistens, det var formet helt manuelt. Det var sjovt og ægte italiensk køkken. De tog forberedelses af alt, hvad vi havde af det centrale køkken og derefter tilberedte det for os som middag i den store spisesal i restauranten. Fra min forståelse klassen menuer ændres dagligt. Da vi har erfaring i køkkenet ville det have været fantastisk at tage andre kurser eller måske bede om mere avancerede retter. Silvia gør et stort stykke arbejde i at fremlægge menuer, som er let for alle niveauer og for alle. Hun får megen ros for. I samme ånd, fik hun en Michelin-stjerne for en grund til det. Jeg ville elske at tilbringe mere tid med hende, og lære mere avancerede teknikker. Måske noget de kan tilbyde for tidligere kulinariske fagfolk. Jeg kan stærkt anbefale dette ikke som en klasse, men som en oplevelse. Hvis du kan bo på stedet, så du har ingen undskyldning for ikke tage så mange baner som du kan. Velbekomme!Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 28 hoteller i nærheden
Relais Il Falconiere & Spa
574 anmeldelser
0,52 km væk
Relais Villa Baldelli
280 anmeldelser
1,05 km væk
Residence Il Casale
70 anmeldelser
1,16 km væk
Villa Borgo San Pietro
198 anmeldelser
1,37 km væk
Restauranter i nærhedenSe 533 restauranter i nærheden
Gelateria Snoopy
399 anmeldelser
1,87 km væk
Il Poderino
14 anmeldelser
1,75 km væk
Osteria del Teatro
2.502 anmeldelser
1,84 km væk
Ristorante Ambrosia
350 anmeldelser
1,77 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 135 seværdigheder i nærheden
Museo Diocesano
330 anmeldelser
1,74 km væk
Piazza della Repubblica
672 anmeldelser
1,93 km væk
Chiesa San Francesco
110 anmeldelser
1,91 km væk
MAEC - Museo dell'Accademia Etrusca
447 anmeldelser
1,88 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Cooking Class Under the tuscan sun.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg