Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Oversigt over rejsende
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
3 °
0 °
dec
3 °
0 °
jan
5 °
0 °
feb
Kontakt
Via Principe Amedeo 17, 14041 Agliano Terme, Italien
+39 0141 954040
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (4)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Medlemsvurdering
2
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
2
2
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 23. oktober 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: oktober 2016
Anmeldt d. 6. juni 2016
Google Oversæt

Dato for oplevelse: maj 2016
Anmeldt d. 2. september 2013
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: august 2013
Anmeldt d. 19. august 2013
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: august 2013
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Hotel Villa Mori
10 anmeldelser
3,34 km væk
Hotel Langhe & Monferrato
103 anmeldelser
5,73 km væk
Sunstar Hotel Piedmont
91 anmeldelser
6,78 km væk
Agriturismo I Suri
38 anmeldelser
8,47 km væk
Restauranter i nærhedenSe 8 restauranter i nærheden
Osteria La Milonga
303 anmeldelser
0,15 km væk
Ristorante Fons Salutis
232 anmeldelser
0,71 km væk
La Capanna
83 anmeldelser
0,73 km væk
Agriturismo Vallerotonda
24 anmeldelser
0,88 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 3 seværdigheder i nærheden
Azienda Dacasto Duilio
9 anmeldelser
1,86 km væk
Cantina Sociale Barbera dei Sei Castelli
20 anmeldelser
2,52 km væk
Enoteca Colli Astiani
6 anmeldelser
3,33 km væk
MUSarMO - Museo d'Arte Moderna e Contemporanea
10 anmeldelser
4,63 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Panetteria Alciati.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg