Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8
Alle billeder (8)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende29 %
  • Rigtig god42 %
  • Gennemsnitlig22 %
  • Dårlig7 %
  • Frygtelig0 %
Om
Kontakt
Piazza Giacomo Matteotti 63/67, 51028, San Marcello Pistoiese, Italien
+39 0573 630049
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
2
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
2
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 1 uge siden

Charmerende bar / ristorante i en charmerende lille by i de toscanske bjerge! Prøv deres Melanzana al parmisaggio!

Dato for oplevelse: august 2018
Anmeldt d. 28. september 2015

Dejligt sted at hænge ud og mange lokale som hang her, maden er god og ikke dyre og de lokale favoritter i området ... mad, du aldrig havde!

Dato for oplevelse: september 2015
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Il Cacciatore
126 anmeldelser
0,71 km væk
Hotel Villa Ada
2 anmeldelser
2,6 km væk
Parco Hotel Le Lari
1 anmeldelse
5,53 km væk
Hotel Villa Patrizia
115 anmeldelser
5,56 km væk
Restauranter i nærhedenSe 15 restauranter i nærheden
Macelleria C'era Una Vacca - La Bracia
344 anmeldelser
0,13 km væk
Il Mammolo
312 anmeldelser
0,75 km væk
La Campana
86 anmeldelser
0,04 km væk
Granduca
34 anmeldelser
0,19 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 6 seværdigheder i nærheden
Il Laghetto Del Ponte Sospeso
21 anmeldelser
1,89 km væk
Ponte Sospeso di San Marcello Pistoiese
310 anmeldelser
1,89 km væk
Ponte Di Castruccio
31 anmeldelser
3,74 km væk
Palazzo dei Capitani della Montagna
41 anmeldelser
5,71 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Bar Baccarini.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg