Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Thyme To Cook and Tearoom

26 High Street, Newcastle-under-Lyme ST5 1RA, England
+44 1782 711995
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt 17. september 2016
D1304GZnicolag
,
Staffordshire
Læs alle 7 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende72 %
  • Rigtig god14 %
  • Gennemsnitlig14 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
26 High Street, Newcastle-under-Lyme ST5 1RA, England
KONTAKT
+44 1782 711995
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 17. september 2016

Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 12. april 2015

Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 18. december 2012

Leveret af
Microsoft® Translator
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 20. marts 2010

Mere

I nærheden
Restauranter i nærheden
Cappello Lounge
256 anmeldelser
0,14 km væk
RAWR Juice & Superfood Bar
118 anmeldelser
0,14 km væk
Amore Italian Restaurant & Cafe
193 anmeldelser
0,09 km væk
The Ten Green Bottles
75 anmeldelser
0,07 km væk
Seværdigheder i nærheden
New Vic Theatre
213 anmeldelser
1,08 km væk
Brampton Museum
109 anmeldelser
0,63 km væk
The Hopwater Cellar
32 anmeldelser
0,07 km væk
Jumbo Fun and Play
73 anmeldelser
1,1 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Thyme To Cook and Tearoom.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send