Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Norwegian Canning Museum

Lukket nu: 11.00 - 15.00
Åben i dag: 11.00 - 15.00
Videresend
Anmeldelseshøjdepunkter
Pudsigt lille museum

Sjovt lille museum om sardin dåse industrien Husk at starte ovenpå hvor de viser en lille film om... læs mere

Anmeldt d. 21. august 2016
Gitte327
,
København, Danmark
fra mobile enheder
Et besøg værd

Rigtig spændende lille museum, der klart er et besøg værd.. Ligger i old stavanger, meget hyggeligt... læs mere

Anmeldt d. 28. juni 2016
Helle L
,
Brædstrup
fra mobile enheder
Læs alle 297 anmeldelser
196
Alle billeder (196)
Fuld visning
{2006_tc_awards_title_ffffe599|s}
Oversigt over rejsende
  • Fremragende53 %
  • Rigtig god37 %
  • Gennemsnitlig8 %
  • Dårlig1 %
  • Frygtelig1 %
Om
Lukket nu
Åbningstid i dag: 11.00 - 15.00
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
6 °
1 °
nov
3 °
-1 °
dec
2 °
-1 °
jan
Kontakt
Øvre Strandgate 88, Stavanger 4005, Norge
Website
+47 407 28 470
Ring
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Stavanger
Kjerag Autumn Hike
2 anmeldelser
fra 167,70 $
Flere oplysninger
fra 203,80 $
Flere oplysninger
fra 60,54 $
Flere oplysninger
Mest nyttige positive anmeldelse
Anmeldt d. 4. marts 2018
Google Oversæt

Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. maj 2018
Google Oversæt

Mere

Mest nyttige kritiske anmeldelse
Anmeldt d. 27. maj 2015
Google Oversæt

Mere

Anmeldelser (297)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Medlemsvurdering
36
26
7
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
36
26
7
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 70 anmeldelser
Anmeldt d. 21. august 2016 fra mobile enheder

Sjovt lille museum om sardin dåse industrien Husk at starte ovenpå hvor de viser en lille film om produktionen før du ser lokaletMere

Tak, Gitte327
Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. august 2016
Google Oversæt

Takk Gitte327 for at du gadd å skrive en positiv anmeldelse om museet, tross for at det er så lite....Mere

Anmeldt d. 28. juni 2016 fra mobile enheder

Rigtig spændende lille museum, der klart er et besøg værd.. Ligger i old stavanger, meget hyggeligt område... det eneste vi manglede var en guide, så havde det været topklasse..Mere

Tak, Helle L
Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. juni 2016
Google Oversæt

Hei Helle L Beklager at jeg svarer på norsk... Takk så mye for at du ga oss 4 prikker, tross...Mere

Anmeldt d. 13. august 2014

Vi var de eneste og der var opgavehæfte til børnene. Vi skulle løse alle opgaverne og det var super sjovt og lærerigt. og man måtte røre ved nogle af tingene. Et besøg værd

Tak, chalotte k
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 3 uger siden

Vi gik ind i dette museum, fordi vi tidligere kunne gå ind på Petroleumsmuseet på gratis billet. Det var fantastisk! Det er en gammel sardinemballagefabrik med det gamle maskineri, der stadig er på plads og masser af plastisk sardiner, så du kan træde dem på...spidser til rygning eller pakke dem i dåser og have det sjovt, mens du lærer om branchens betydning for Norge. Plus det har en fantastisk lille butik, der indeholder chokolade "sardiner" (kun chokolade, pakket i dåser - gør en god gave) og forskellige rigtig gode skåle, bakker osv. Hvis du har en sardin elsker i din familie, gå ikke glip af dette sted. Og selvom du ikke er alt, der er glad for sardiner, men bare vil lære, hvordan livet var som i Stavanger i gamle dage, er dette lille museum et godt sted at besøge.Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 2. oktober 2018

Canning Factory var det sidste stop på vores liste over ting at gøre for dagen i Stavanger, som tættest på vores krydstogtskib. Piers, du gjorde absolut vores besøg! Så dejligt at møde en anden lignende sind med en stor, tør humor. Min mand, teenage søn...og 12 år gamle datter havde en god tid i museet på din guidede tur: Jeg håber så, at konservering af fisk måske en dag kunne være en af ​​mine børns projekter, fordi dreng! Der er ikke noget, vi nu ikke ved om processen: -) Du bragte hele stedet i live. Mange tak.Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 1. juli 2017

Besøgte fra et krydstogt, en fremragende fund. Meget mere interessant end det ser ud, er et besøg værd. Vi er sket for at være, at der i dag, de var ryger sardiner, det bedste, vi nogensinde har smagt!Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. juli 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 18. juni 2017

Det havde vi allerede havde købt en billet til den Maritime Museum, der gav os gratis adgang til det Canning Museum. Der var beskrivelser og modeller af processerne i den sild og også den mærkning canning. Det var der ikke noget job at det var...den besættelse, som mange ville vælge, men de mange interessante gamle billeder viste glade smilende medarbejdere.Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 12. juni 2017

Lad dig ikke afskrække af det faktum, at dette er en canning museum, det er meget informativ med masser af spændende ting at se. Vi var så heldige, for at en tur i gang samtidig med vi var der, og var meget glad for, at...vi var sammen med det. Vi lærte om processen med sardiner fra start hvor de bliver løst til slutningen hvor de er lavet i den oprindelige ovne (live demonstration) og blev endda at prøve en. Derefter til konservesindustrien proces, som igen, er yderst interessant. Alt i alt, det er et dejligt museum, mere eller mindre overladt som var det, da det var i drift, med masser af den oprindelige maskiner. På tidspunktet for vores besøg i et bestemt værelse at se en film om to processer, der var en klasse skoleelever ovenpå. Et meget imponerende museum.Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. juli 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 8. juni 2017

Det er et lille museum men jeg har lært meget! Jeg havde en rundvisning af Elaine, og det gjorde hele forskellen, tror jeg ikke, at jeg ville have forstået, hvad jeg var på udkig efter hvis Elaine var der ikke til at forklare og fortælle...historien bag det. Jeg fik også at prøve sardiner frisk fra ovnene var en dejlig overraskelse da jeg ikke tror de tændte for ovne indtil juni og jeg har besøgt de sidste uge i maj. Eneste advarsel her er, at hvis du kun har selv bære på opbevaring af for dit fly hjem, de dåser eller sardiner er ikke tilladt på! Jeg var nødt til at smide væk Dåserne jeg købte i museets butik da lufthavnen fortalte mig, at de var mere end 80 (? ) G. Jeg vil helt vil anbefale dette museum om, at du er i Stavanger, men du skal prøve bede om en tur!Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. juni 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 8. juni 2017

Man skulle tro at et museum om dåse sardiner ville være det mest kedelige ting på jorden? Ikke her! Fabrikken er bevaret som det var, da det var stadig arbejder. Du kan komme til ved, at stadier af dåse sardiner, og det er også historien...om canning, og en vidunderlig forretningsmand, Angus Watson. Jeg var imponeret over stedet. Jeg syntes at det bliver en kort. besøg, men jeg brugte ca. en time inde i. Hvis du besøger med børn, de kan afprøve nogle arbejde faser af kan gøre. Prisen er 90 NOK, og du kan besøge hver skal (Museum of Stavanger) museer med det. De fleste museer er åben fra 10 - 16, så du kan komme med et dejligt museum dag, hvis du har lyst til det. Du starter kl. 10 på Suomi Hermetikkmuseum (norsk Canning Museum) , så gå til den Maritime Museum (få hundrede meter) , og du slutte før kl. 12.00 . Derefter kan du få nogle gode mad i byens centrum, og så skal du stadig har tid nok til at gå op til Ledaal og Breidablikk, alle med de samme billet. Gratis Wifi, gratis toiletter. Stedet er slags mørke, så det er lidt svært at lave gode billeder med kamera telefon.Mere

Cannerman, Daglig leder hos Norwegian Canning Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. juni 2017
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 26 hoteller i nærheden
Best Western Plus Victoria Hotel
271 anmeldelser
0,28 km væk
Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
566 anmeldelser
0,3 km væk
Skansen Hotel
107 anmeldelser
0,31 km væk
Best Western Havly Hotell
122 anmeldelser
0,33 km væk
Restauranter i nærhedenSe 244 restauranter i nærheden
Tango restaurant
285 anmeldelser
0,26 km væk
Harry Pepper
290 anmeldelser
0,29 km væk
Villa 22 Trattoria & Bar
366 anmeldelser
0,33 km væk
Phileas Fogg
563 anmeldelser
0,34 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 140 seværdigheder i nærheden
Old Stavanger
2.014 anmeldelser
0,13 km væk
Stavanger Maritime Museum
146 anmeldelser
0,23 km væk
Paseo por la calle
83 anmeldelser
0,34 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Norwegian Canning Museum.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg