Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Leschanz Wiener Schokolade Konig

Freisingergasse 1, Wien 1010, Østrig
+43 1 5333219
Website
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt 6. august 2017
Gwen J
,
Mackay
Læs alle 30 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende71 %
  • Rigtig god26 %
  • Gennemsnitlig3 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Lukket nu
Alle åbningstider
Åbningstid i dag: 10:00 - 19:00
PLACERING
Freisingergasse 1, Wien 1010, Østrig
Indre by
KONTAKT
Website
+43 1 5333219
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (30)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-10 af 30 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2017
Google Oversæt

Mere

Tak, Gwen J
Anmeldt 29. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Tak, TabisuruSky
Anmeldt 26. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Tak, sennenkyu
Anmeldt 26. februar 2017
Google Oversæt

Mere

Tak, mh08
Anmeldt 18. december 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, ClaudiaAlej
Anmeldt 16. december 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, Fano86
Anmeldt 1. november 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, cloe888
Anmeldt 5. oktober 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, sandy12
I nærheden
Restauranter i nærheden
Ilona Stuberl
737 anmeldelser
0,13 km væk
Fabios
928 anmeldelser
0,11 km væk
Cantinetta Antinori
636 anmeldelser
0,09 km væk
Patara - Fine Thai Cuisine
448 anmeldelser
0,04 km væk
Seværdigheder i nærheden
Historic Center of Vienna
14.323 anmeldelser
0,11 km væk
St. Stefans Domkirke (Stephansdom)
15.259 anmeldelser
0,16 km væk
Peterskirche
3.000 anmeldelser
0,09 km væk
Plague Column (Pestsaule)
389 anmeldelser
0,09 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Leschanz Wiener Schokolade Konig.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send