145anmeldelser1spørgsmål og svar
Anmeldelser
Medlemsvurdering
- 66
- 56
- 17
- 4
- 2
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Mere
Valgte filtre
- Filtrér
- Dansk
Vi havde bestilt “den store julefrokost” med 11 serveringer til 695,- ekskl. drikkevarer, og forventningerne var store. Vi havde bestilt bord fredag aften kl. 19 og ankom i god tid, så vi også kunne nå at nyde udsigten over et julepyntet København. Her blev vi dog skuffede, for udsigtspunkter er lukket - måske på grund af Corona? Blev hurtigt anvist en plads ved et bord i et hjørne (uden vinduer) og fik en menu at kigge på, men tjeneren, som tog sig af drikkevarerne have meget travlt med andre borde, så vi måtte vente 15-20 minutter på at få lov at bestille drikkevarer. Mad og drikke ankom først ca. 19:30. Det var længe at vente. Maden bestod af 5 generøse serveringer med fisk i første runde, derefter igen 5 generøse serveringer med kød i anden runde - alt på delebasis, hvilket fungerer fint til 2 personer. Og rigeligt brød, smør og diverse mayo og dips seperat. Kvaliteten var god, uden på nogen måde at være fantastisk eller nytænkende. Bare god, gedigen dansk julemad. Men der var bare alt, alt for meget mad. Vi kunne slet ikke spise det hele - og ovenikøbet toppes de 10 serveringer op med hver sin skål ris a la mande, som vi nærmest måtte tvinge i os, selvom vi sprang 2 af kødretterne over. Vi bad om at få sylte og en meget stor portion hønsesalat med hjem i en “doggy-bag”, hvilket blev fint imødekommet. Ved nabobordet fik de også en deres rester i en “doggy-bag”, så vi var ikke de eneste. Der var en fin mandelgave til hvert bord, så som samboende par var vi ret sikre på at vinde, men en lidt unødvendig fordyrelse af hele oplevelsen. Vi holdt igen med drikkevarerne, men gik alligevel derfra helt udmattede og forspiste - og med en følelse af, at det var helt unødvendigt at servere så voldsom en mængde mad (og kalorier!) - for at retfærdiggøre den høje pris? Der må være enorme mængder madspild fra det køkken. Der er hård konkurrence fra alle restauranterne i Nyhavn og flere andre steder i byen, som formentlig kan levere samme kvalitet til en noget lavere pris. Så hvorfor så meget mad ? Kan nogen spise op overhovedet? Mit forslag ville være at skære menuen ned til 5-7 serveringer i alt og sænke prisen med 20-30%. Det nuværende niveau er unødvendigt højt og på ingen måde bæredygtigt med tanke på madspild.…
Læs mere
Dato for oplevelse: december 2020
Nyttig
En god oplevelse. Desværre nok mere på den kulturelle del end det gastronomiske. Meyer er super hypet og alt for dyrt
Læs mere
Dato for oplevelse: september 2020
Nyttig
Tårnet levede i den grad op til ønsket om en god oplevelse. Smørrebrødet kokken til dagen havde valgt, var meget delikat, smagfuldt og dekorativt pyntet. Det er den bedste hønsesalat jeg nogen sinde har smagt. Tjeneren var meget smilende, informativ om menukortet og charmerende på en behagelig måde. Akustikken var bemærkelsesværdig god, stort tak for det! Udsigten var lukket pga Corona, så den må opleves næste gang.…
Læs mere
Dato for oplevelse: oktober 2020
Nyttig
2 stykker uspecificeret smørrebrød og et glas vin, som menu, var en fantastisk oplevelse i historiske omgivelser. Maden var super og serveringen og personalet helt i top.
Læs mere
Dato for oplevelse: august 2020
Nyttig