Not Your Usual vinbar

Not Your Usual vinbar anmeldelser, København

Not Your Usual vinbar
4.5
Barer og klubber • Vinstuer
Læs mere
16:00-23:00
Tirsdag
16:00 - 23:00
Onsdag
16:00 - 23:00
Torsdag
16:00 - 23:00
Fredag
15:00 - 02:00
Lørdag
15:00 - 02:00
Om
Anbefalet varighed
1-2 timer
Foreslå ændringer til forbedring af det, vi viser.
Forbedr denne registrering

De bedste måder at opleve seværdigheder i nærheden på

Området
Adresse
Kvarter: Indre By
Sådan kommer du dertil
  • København Hovedbanegård Station • Minutters gang: 8

4.5
63 anmeldelser
Fremragende
52
Meget godt
6
Gennemsnitligt
2
Dårlig
1
Frygtelig
2

Disse anmeldelser oversættes automatisk fra engelsk.
Denne service kan indeholde oversættelser leveret af Google. Google fralægger sig alle udtrykkelige eller underforståede garantier vedrørende oversættelser, herunder garantier for nøjagtighed, pålidelighed og enhver underforstået garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse.

apr. 2022 • Par
Et super hyggeligt sted med betjening i top. Kan bestemt anbefales hvis man er til vin og tappas, og vil have en afslappet aften. Vi kommer helt sikkert igen.
Skrevet d. 14. april 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

321Thomas
Hammel41 bidrag
apr. 2022 • Par
Super hyggelig vinbar med super god mulighed for halve glas der giver mulighed for at flere forskellige vine. Super god betjening oveni så er der en vinder
Skrevet d. 14. april 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

skaenkis
København, Danmark91 bidrag
sep. 2019 • Venner
Vi havde en super hyggelig aften, startede med bobler, fik forskellige tasting menuer og tapas, man skal ikke være for sulten. Men gode vine og en virkelig sød og opmærksom betjening. Anbefalelsesværdigt herfra 👍
Skrevet d. 30. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thanks for a nice review Skaenkis. Let us know what we can do to get 5 stars next time you visit!
Skrevet d. 4. oktober 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Vestpucci
Aabenraa, Danmark362 bidrag
feb. 2019 • Par
Ledte efter et sted en fredag aften, hvor vi kunne få et glas vin. Og hvor heldigt, at vi fandt dette udmærkede lille sted. Hyggelige omgivelser, den rigtig gode vin (til rimelige priser) og den venlige og kompetente (moldaviske?) bejening gør, at vi gerne kommer igen!
Skrevet d. 24. februar 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Vestpucci- We are so happy about your review, and hope that others will also find us on Friday afternoons. Or any day of the week! Come back again soon.
Skrevet d. 5. marts 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Bangkok-to-Brooklyn
Brooklyn, NY1 bidrag
jan. 2020 • Venner
Vi gik til jazznatten med venner og havde en fantastisk oplevelse - de har et rigtig flot udvalg af vine der passer til forskellige stemninger og gane. Jeg kunne især godt lide menuen, der har beskrivende ikoner og tekst, der hjælper dig med at vælge klogt. Foruden vin og champagne har de "mousserende te", som er en blanding af Riesling og te med forskellige smagsoplevelser (krydderier, frugt) - også pæn og let og kulsyreholdigt. Jazzbandet var stort, ligesom den venlige service! Jeg vil bestemt prøve at vende tilbage næste gang jeg er i København.
Google
Skrevet d. 19. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear bkk-bklyn Thanks for your great review. So nice to read that you enjoyed Jazz night at not your USUAL wine bar. Its great that you tried our Sparkling tea also. Welcome back soon!
Skrevet d. 27. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Amalie S
København, Danmark42 bidrag
jan. 2020
Desværre kan jeg kun bedømme din service, da vi aldrig fik smag på noget.
Vi kommer ind med en forudbetalt billet til '' Vin & Jazz '' og mødes med en tjener / ejer, der siger, at vores booking ikke er i deres system. Han bad ikke engang om vores navne, men på en eller anden måde vidste han bare, at den ikke var der. Vi havde både ordrebekræftelsen og billetten, men mildt sagt var han ikke interesseret og beskyldte systemet.
Vi kunne fuldt ud forstå, hvis han havde undskyldt ulejligheden og tilbudt en mulighed for at få refusion på vores penge, men i stedet fik vi kun uhøflige svar på vores spørgsmål. Vi spurgte, om han måske kunne søge på hans e-mail for mit navn, og han spurgte derefter, om vi gerne ville se alle hans e-mails!
Efter ikke at have afskaffet os med det samme, hvilket meget lignede hans oprindelige intention, blev vi vist ind i et tilstødende lagerrum, hvor vi ikke kunne se eller høre den musik, vi havde betalt for.
Dit koncept virker rart, men med den service vil vi aldrig vende tilbage og absolut ikke anbefale andre at gå.
Google
Skrevet d. 19. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Amalie S. We were hoping you would remove this review after you heard about the mistake from the gift certificate company, but as your review remains we need to respond. Our wine and Jazz nights are extremely popular - -and the gift certificate company did not inform us of your booking. None the less, you should book a table even if you have a gift certificate. Its not good though that you felt met with an unprofessional service, and for this we are sorry. My understanding though is that you were actually offered a table in our VIP room where we also have our wine cellar - and you CAN hear the Jazz very well from there. Sorry you were not satisfied and felt you had to leave. Normally we get great reviews for our service, so we can only apologize.
Skrevet d. 27. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

carolinebertram
København, Danmark30 bidrag
jan. 2020 • Par
Vi havde købt et gavekort fra DuGlemmerDetAldrig til jazz og vinsmagning på Not Your Usual Wine Bar. Da vi ankom til begivenheden, sagde de, at den var helt fuld, så vi på ingen måde kunne passe ind i lokalet - selvom vi havde købt billetter og allerede havde betalt for dem! Den fyr, vi talte til fra baren, var uhøflig og overhovedet ikke hjælpsom. Han fik det til at virke som om det var næsten vores skyld, at han havde fyldt lokalet med folk, der ikke havde forudbestilt billetter til den specifikke begivenhed. I stedet for jazz gik vi hjem i regnen. . . det var min kæreste fødselsdag og denne begivenhed var en del af hans gave. Det blev en forfærdelig aften, så nej jeg overhovedet ikke vil anbefale dette sted.
Google
Skrevet d. 19. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Carolinebertram. We were hoping you would remove this review after you heard about the mistake from the gift certificate company, but as your review remains we need to respond. Our wine and Jazz nights are extremely popular - -and the gift certificate company did not inform us of your booking. None the less, you should book a table even if you have a gift certificate. As we could not remove people from tables that had bookings and arrive before you. Its not good though that you felt met with an unprofessional service, and for this we are sorry. Our apologies that you were not satisfied and felt you had to leave. Normally we get great reviews for our service, so we can only apologize again.
Skrevet d. 27. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Emil J
Göteborg, Sverige5 bidrag
dec. 2019 • Par
Reserveret en privat vinsmagning til to. Så personlig og fantastisk service af den amerikanske dame i baren. Lærte så meget i løbet af disse timer. Tak skal du have! ! ! !
Google
Skrevet d. 4. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thank you 959emilj! We are so happy that you enjoyed your wine tasting. Welcome back again soon, as we have many more wines for you to taste!
Skrevet d. 6. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Lika
Yerevan, Armenien189 bidrag
nov. 2019
Placeringen er meget central - nær Rådhuset - og let at finde.
De tilbyder et stort udvalg af vin fra hele Europa.
Personalet er meget venligt og godt.
Jeg kunne godt lide atmosfæren - meget hyggelig.
Google
Skrevet d. 19. december 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Lika_333. Your review was very nice but the number of stars meant you weren't very happy. Let us know what we can do better to improve your rating next time.
Skrevet d. 30. december 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Jos K
126 bidrag
sep. 2019 • Forretningsrejse
Så her går vi

Dette er et fantastisk sted med gode mennesker og god stemning og god vin

Gwen fra. . . . . vi overlader det op til hende. . . hendes forretning med Corneliu fra Moldova overraskede os igen og igen

God vin god samtale

Chilenske vine er. . . Goooooood her
Google
Skrevet d. 19. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear josk92 - thank you for your nice reveiw. So glad you enjoyed the conversations and especially the Chilean wines!
Skrevet d. 7. oktober 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Viser resultaterne 1-10 af 34
Er der manglende eller unøjagtige oplysninger?
Foreslå ændringer til forbedring af det, vi viser.
Forbedr denne registrering
Ofte stillede spørgsmål om Not Your Usual vinbar

Not Your Usual vinbar holder åbent:
  • Tir - Tor 16.00 - 23.00
  • Fre - Lør 15.00 - 02.00


Restauranter i nærheden af Not Your Usual vinbar: Restauranter i nærheden af Not Your Usual vinbar på Tripadvisor