Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

B&B Caffe turreno

Piazza Danti 14-15, 06122, Perugia, Italien
+39 075 572 2708
Website
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

læs mere

Anmeldt for 30. april 2017
giuliasani
,
Grosseto
fra mobile enheder
Læs alle 10 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende0 %
  • Rigtig god20 %
  • Gennemsnitlig10 %
  • Dårlig20 %
  • Frygtelig50 %
PLACERING
Piazza Danti 14-15, 06122, Perugia, Italien
KONTAKT
Website
+39 075 572 2708
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 30. april 2017 fra mobile enheder

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 63 hoteller i Perugia
Priori Hotel
404 anmeldelser
0,23 km væk
Albergo Morlacchi
291 anmeldelser
0,24 km væk
Anna Hotel
114 anmeldelser
0,25 km væk
Hotel San Sebastiano
84 anmeldelser
0,26 km væk
Restauranter i nærheden
Antica Norcineria
125 anmeldelser
0,02 km væk
Al Tartufo
768 anmeldelser
0,03 km væk
28 Etruschi
217 anmeldelser
0,05 km væk
Pizzeria Mediterranea
1.641 anmeldelser
0,03 km væk
Seværdigheder i nærheden
Old Town
883 anmeldelser
0,1 km væk
Piazza IV Novembre
863 anmeldelser
0,08 km væk
Galleria Nazionale dell'Umbria
693 anmeldelser
0,16 km væk
Palazzo dei Priori
311 anmeldelser
0,15 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på B&B Caffe turreno.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send