Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Siena
Tilføj
Indbakke
Søg
Oversigt over rejsende
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig50 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
12 °
8 °
nov
8 °
5 °
dec
7 °
4 °
jan
Kontakt
Via Della Liberta | 1, Siena, Italien
Forbedr denne registrering
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Siena
fra 180,22 $
Flere oplysninger
fra 73,21 $
Flere oplysninger
fra 112,64 $
Flere oplysninger
fra 281,59 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
1
0
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
1
0
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 16. juli 2014
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: januar 2014
Anmeldt d. 16. april 2013
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: marts 2013
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 41 hoteller i nærheden
NH Siena
1.931 anmeldelser
0,34 km væk
Hotel Chiusarelli
1.228 anmeldelser
0,36 km væk
Villa Elda Boutique Hotel
534 anmeldelser
0,39 km væk
Relais degli Angeli
323 anmeldelser
0,44 km væk
Restauranter i nærhedenSe 618 restauranter i nærheden
Gelateria Il Masgalano
320 anmeldelser
0,38 km væk
La Bella 'Mbriana 2.0
132 anmeldelser
0,2 km væk
Ristorante Gli Orti di S Domenico
127 anmeldelser
0,35 km væk
Osteria del Buon Governo
332 anmeldelser
0,19 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 293 seværdigheder i nærheden
Fontebranda
235 anmeldelser
0,48 km væk
Basilica Cateriniana Di S. Domenico
719 anmeldelser
0,34 km væk
Italian Opera in Siena
102 anmeldelser
0,39 km væk
Fortezza di Santa Barbara
135 anmeldelser
0,19 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Palestra.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg