Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

International Academy of Italian Cuisine

22 anmeldelser
Der er desværre ikke nogen ture eller aktiviteter, der er tilgængelige for onlinebooking på de(n) valgte dato(er). Vælg en anden dato.

International Academy of Italian Cuisine

22 anmeldelser
Der er desværre ikke nogen ture eller aktiviteter, der er tilgængelige for onlinebooking på de(n) valgte dato(er). Vælg en anden dato.
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Lucca
fra 14,72 $
Flere oplysninger
fra 14,72 $
Flere oplysninger
fra 124,04 $
Flere oplysninger
fra 1.780,73 $
Flere oplysninger
Fuld visning
Placering
Kontakt
Via della Zecca, 37, 55100, Lucca Italien
Lær området at kende
Kig på Lucca: Vandretur og udforskning af Lucca
Historiske ture og kulturarvture

Kig på Lucca: Vandretur og udforskning af Lucca

107 anmeldelser
google
Maksimer tiden i Lucca med en guidet vandretur i denne historiske toscanske by. Mød en lokal guide og gå en tur for at se de vigtigste vartegn i det middelalderlige centrum, herunder Piazza Anfiteatro, Via San Paolino og San Martino-katedralen. Få et overblik over byens historie og arkitektur under turen plus tip til, hvor man kan spise, drikke og shoppe i Lucca.
12,60 $ pr. voksen
22anmeldelser0spørgsmål og svar
Medlemsvurdering
  • 16
  • 4
  • 1
  • 0
  • 1
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Valgte filtre
  • Filtrér
  • Dansk
Marchelpedersen skrev en anmeldelse d. jul. 2016
Vanløse, Danmark22 bidrag2 nyttige stemmer
+1
Helt kort så kan Lodging&Cooking kun varmt anbefales. Vi var 2 familier (4 voksne og 4 børn 5-18) der alle nød opholdet. Alle ansatte på stedet udviste stor gæstfrihed, men specielt Gianluca udviste stor venlighed, hjælpsomhed, varme og ikke mindst et dejligt humør. Vi havde lejet 2 hus/lejligheder i 9 dage og begge var i ren stand ved ankomst og ganske rummelige. Der var hvad vi havde behov for. Poolen, som er fin men ikke særlig stor, var til glæde for alle som afkøling eller til leg. Den mindste på 5 år fik lært at dykke, hvilket sikkert ikke havde været muligt hvis vi havde været på et andet sted med flere lejere. Gianluca var behjælpsom med gode råd til parkering i Firenze og gav os gode råd til vores tur til Firenze, samt en tur til en økologisk vingård. Vi var 2 der valgte at følge et madkursus hos Gianluca, hvilket var en kæmpe succes, ikke mindst for vores familier, som kunne nyde den lækre mad. Gianluca er god til at lære fra sig og alt foregår i et roligt tempo hvor alle kan være med. Stedet ligger 10 min i bil fra Lucca, 5 min fra Esselunga (stort indkøbscenter med alt i dagligvarer), 30 min fra super lækker strand, 30 min fra Pisa lufthavn og een times tid fra Firenze. Vi kommer med glæde tilbage igen.
Læs mere
Dato for oplevelse: juli 2016
Nyttig
Videresend
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
WineDog3561 skrev en anmeldelse d. sep. 2019
Dallas, Texas49 bidrag18 nyttige stemmer
Ingen i vores gruppe er en gourmet-kok eller er særlig interesseret i at lave mad eller tilberede fin mad. Det internationale akademi for italiensk køkken i Lucca, Italien, blev dog anbefalet, så vi gik på et larkeventyr. Wow. Vi deltog i den aktuelle studerendes forberedelse af en frokostmenu med kylling, frisk hjemmelavet pasta, tomatsauce og desserter. Så sjovt! Alle var meget venlige, selvom de studerende kom fra Japan, Italien og Afrika. Vi har alle fundet en måde at kommunikere og grine på. Bare en sjov begivenhed i verdensklasse. Den verdenskendte kok, Gialuca Pardini dirigerede klassen. Han var nacn og engagerede os alle i forberedelsen. Den bedste del; vi spiste til frokost, hvad vi havde tilberedt med lokal vin. Det var bemærkelsesværdigt. Hvis jeg kunne give en 10-stjerneklassificering, ville jeg. Venligst, hvis du besøger Lucca, skal du inkludere denne begivenhed i dine planer.
Læs mere
Dato for oplevelse: september 2019
Google
Nyttig
Videresend
Kjetil E skrev en anmeldelse d. nov. 2018
Montecarlo, Italien1.014 bidrag72 nyttige stemmer
+1
Tid til at se tilbage og lave en anmeldelse som jeg havde til hensigt at fra dag. Dag 1 var lidt mere end 2 måneder siden mere præcis den 3. september. At bo i Italien med to gode køkkener til at køre det var essencial for mig at lære mere om det italienske køkken. I tillæg skal de 40 dage af klasserne også indeholde olivenolie smagning, vinsmagning, vakuum forsegling madlavning og ikke mindst et HACCP 12 timers træningskursus. På den sidste dag opfordrede chefen Gianluca Pardini mig som den ældste af de 11 i løbet af 8 uger, for at få mine kommentarer, og han fik mere eller mindre det, jeg havde at sige. Jeg sætter mig ind i en udfordrende position. Gruppen bestod af 7 fra Japan 3 fra Italien og mig selv fra Norge. Undertegnelsen var forventet, at uddannelsen ville være på engelsk, men japansk havde deres egen tolk. At have klasserne både i at oversætte til japansk og engelsk ville være et rod så i mit ønske om at lære mere italiensk forsøgte jeg at se mere, tage billeder og lære italiensk. Så hvis du leder til et 8 ugers kursus spørg spørgsmålet om, hvem der vil deltage, og hvilket sprog vil blive brugt til at have så meget ud af klasserne som muligt. Mine kommentarer er mere til den administrative del af kurset og ikke til madlavning og læring om typiske ingredienser, der bruges til at bruge dem. På madlavning med Gianluca og andre master kokke, der besøgte klassen, var ekstremt værdifuld for min fremtidige brug af det, jeg lærte. Men kurset manglede fra dag et en præsentation af folk, der deltog, og af hvilken grund var der og hvilke færdighedsgrænser de havde på udgangspunktet. Mangler en gåtur gennem køkkenet, så alle kan blive fortrolige med det nye køkken, en bliver ved, hvor de forskellige ting er placeret, enten det er gryder og pander eller mælk eller mel og sukker. Udover den mangeårige oplevelse, skolen har en plan for de 8 uger, skal der være en opdatering hver uge, hvis nogen og menuen skal udleveres dagen før, så det var muligt at forberede sig mentalt for, hvad der skulle ske næste dag. Et andet problem er sikkerheden. En klar information, hvis der overhovedet skulle forekomme brand, hvor man finder brandslanger og førstehjælpskasse. Men til det mest skuffende problem, som jeg havde påpeget, da jeg søgte på skolen, den 12 timers HACCP kursus. Mangler helt, men med et tilbud om at komme tilbage, da de havde nok folk til at slutte sig til en, da dette var en ekstern ting, de måtte organisere. Kære Gianluca, de fleste af klassen er rundt i praktikpladsen og bør have uddannelse til certificering på det enkelte sted, de har praktikophold. Hvad gør disse restauranter? Jeg har selv betalt for dette og ikke får det jeg har betalt for. Jeg kalder denne uprofessionelle administration, og jeg ser det som en del, som skolen klarer at komme rundt, fordi de fleste søger om disse 8 uger kurser er unge studerende og ønsker ikke at lave støj, før de leder efter en praktikplads. Jeg har været i køkkenet i mere end 50 år og lært det på den hårde måde, jeg har ikke arbejdet i køkkenet for at få løn, men efter disse 8 uger føler jeg mig overbevist om, at hvad jeg agter at bruge mine nye færdigheder, vil jeg og kan invitere folk til at spise på vores hus i Toscana og være sikker på, at de vil nyde mad, italiensk med et twist. Tak for madoplevelsen har administrationen en vej at gå endnu. Hvis du besøger for en dag eller en uge, rolig, du vil have det sjovt og lære meget. Hvis du er inde i en langsigtet 8 ugers kursus, skal du bare være opmærksom på udfordringerne. Og forresten viste den sidste dag lidt af manglende respekt for de studerende, når certifikatet om deltagelse var udleveret. Dette skal udføres af mesterkokken og ikke bare forsvinde, når de første 2 - 3 blev udleveret.
Læs mere
Dato for oplevelse: oktober 2018
Google
Nyttig
Videresend
Mary M skrev en anmeldelse d. maj 2017
Grafton, Ohio6 bidrag
Vil anbefale det til kokke ønsker at udvide sin sæsonbetonede retter og tilføje forskelligt skær profiler til deres fremragende resultater. Kokken Gianluca Pardini var fremragende. Instituttet og præsentation var meget velorganiseret og professionel. Vores gruppe planlagt gennem Road lærd mand nød hænder på og at fuldføre forskellige toscanske retter hver klasse. Det endte med en session med en fire retters menu! ! Opskrifter blev stillet til rådighed så vi kunne bringe det retter hjem til WOW.
Læs mere
Dato for oplevelse: maj 2017
Language Weaver
Nyttig
Videresend
IreneKaz2015 skrev en anmeldelse d. apr. 2017
Washington DC, Columbia11 bidrag5 nyttige stemmer
Vi var en tur gruppe tilmeldt kurser i Toscana. Kokken Gianluca programmeret af de 4 en halv dag-kurser ved hjælp af det var i sæsonen som resulterede i velsmagende måltider. Han leverede retter, der var sund mens du bruger salt og stegning mad med stor selvtillid. Det var italiensk mad, hvilket kunne være duplikerede hjemme. Gianluca er en patient og professionelle instruktører.
Læs mere
Dato for oplevelse: april 2017
Language Weaver
Nyttig
Videresend
Forrige
12
Ofte stillede spørgsmål om International Academy of Italian Cuisine