26anmeldelser2spørgsmål og svar
Anmeldelser
Medlemsvurdering
- 24
- 2
- 0
- 0
- 0
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Mere
Valgte filtre
- Filtrér
- Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Kokken Sharon Oddson var vidunderlig, hun er så talentfuld og en fremragende lærer. Vi nød at gøre tiramisu, hjemmelavet bowtie pasta med en tomat, basilikum og pecorino ost med trøffel olie sauce og den bedste kylling min mand og jeg nogensinde har haft. Creamsausen som ude af denne verden. Jeg er så taknemmelig, at vi gjorde denne oplevelse som vi lærte at lave de fantastiske retter og har lavet nye venner. Tak igen Sharon.…
Læs mere
Dato for oplevelse: maj 2019

Nyttig
Vi havde den mest fantastiske klasse undervises af Sharon. Hun var underholdende, dygtige og vidende om både hendes madlavning instruktion og Firenze. Hun var i stand til at holde 2 - 18 årige drenge interesserede i og med glæde såvel som min mand og mig. Når den dejlige eftermiddag var blevet færdige med, vi følte det, som vi var du nyder en dejlig middag med en gammel ven. Vi vil varmt anbefale at bruge tid sammen med den dejlige Frue af La Cucina Del Garga!…
Læs mere
Dato for oplevelse: november 2016

Nyttig
Sikke en oplevelse! En af vores foretrukne aktiviteter på vores to ugers bryllupsrejse gennem Italien! Sharon var helt fantastisk! Vi mødte Sharon i restauranten kl. 9:00 om morgenen. Sammen gik vi til Mercato Centrale, hvor vi købte alle friske råvarer til vores måltid. Tilbage på den restaurant, vi fik stegt squash bund, frisk pasta med pecorino-, basilikum og tomat, samt en kyllingeret og et lækkert bestående af ricottaostekage baseret dessert. Ved på vej tilbage til USA, fordi jeg med det samme oprettes igen den friske pasta vi har lært at gøre - og det var lækkert - igen! : ) Jeg vil anbefale dette kursus til andre - noget niveau madlavningsoplevelse! Gå ikke glip af!…
Læs mere
Dato for oplevelse: juli 2016

Nyttig
Utroligt italiensk oplevelse med Sharon i dag! Alle bør gøre det i Firenze. Ikke gå glip af!!! Shopping på vores mad, vin og værten, det er en ting, man aldrig vil glemme når du besøger Firenze.
Læs mere
Dato for oplevelse: juli 2016

Nyttig
Jeg er et af de syv fætre fra Californien som tilbragte dagen med Sharon Oddson. Vi nød dagen der blev indledt med en tur til kraftigt mercato. Madlavningskurset var sjov, hænder, og informativ. De fire retters menu var lækre. Den afslappede madoplevelse efterfulgt af vidunderlig samtaler var den perfekte vind ned til en mindeværdig dag. Vi var henrykt over yndige restaurant med vildt sjovt kunstnermiljøet. Sharon's ven og assistent,Nancy Rica Schiff tog vores foto, som jeg vil offentliggøre. Vi var begejstrede for at se om hendes dejlige fotografering i spisesalen ved køkkenet. Jeg ser frem til at genskabe den superlækker bruschetta med friske tomater sauted fettuncine med friske grøntsager (tagliatelle Primavera, hvilket gør), kylling med avocado og trøffel creme og til at dø for den Mascarpone creme parfait. Jeg kan varmt anbefale dette madlavningskursus som et perfekt toscanske oplevelse.…
Læs mere
Dato for oplevelse: maj 2016

Nyttig