Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Guido Bartolozzi

Via Maggio, 18r, Firenze, Italien
+39 055 292296
Ring
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

læs mere

Anmeldt 18. februar 2017
Rwi302
,
Mobile, Alabama
Læs alle 4 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
Via Maggio, 18r, Firenze, Italien
Santo Spirito/San Frediano
KONTAKT
+39 055 292296
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 18. februar 2017

Mere

Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 27. marts 2016

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle 410 hoteller i Firenze
Palazzo Guicciardini
180 anmeldelser
0,14 km væk
Ponte Vecchio Suites & SPA
423 anmeldelser
0,18 km væk
Palazzo Mannaioni Suites
110 anmeldelser
0,2 km væk
Hotel Restaurant La Scaletta
1.464 anmeldelser
0,2 km væk
Restauranter i nærheden
Gelateria della Passera
688 anmeldelser
0,1 km væk
Gustapizza
3.269 anmeldelser
0,12 km væk
Osteria del Cinghiale Bianco
2.586 anmeldelser
0,12 km væk
La Cova Tapas Bar Firenze
116 anmeldelser
0,12 km væk
Seværdigheder i nærheden
Piazza Santo Spirito
475 anmeldelser
0,15 km væk
Basilica di Santo Spirito
263 anmeldelser
0,14 km væk
Gallori-Turchi
13 anmeldelser
0,04 km væk
Fondazione Salvatore Romano
18 anmeldelser
0,15 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Guido Bartolozzi.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send