Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Capodannofirenze

Gem
Videresend
Oversigt over rejsende
  • Fremragende67 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig33 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
24 °
13 °
sep
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
Kontakt
Via Camillo Cavour 83, 50129, Firenze, Italien
San Marco
Website
+39 328 763 2790
Ring
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Firenze
fra 179,40 $
Flere oplysninger
Cykeltur i Firenze
333 anmeldelser
fra 41,90 $
Flere oplysninger
fra 101,60 $
Flere oplysninger
fra 53,80 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (3)
Filtrer anmeldelser
3 resultater
Medlemsvurdering
2
0
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
2
0
1
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt 20. januar 2013
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 5. januar 2013
Google Oversæt

Anmeldt 27. marts 2012
Google Oversæt

Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 414 hoteller i Firenze
Hotel Sampaoli
281 anmeldelser
0,09 km væk
Hotel Orto De Medici
2.487 anmeldelser
0,11 km væk
Loggia Fiorentina
520 anmeldelser
0,12 km væk
Piccolo Hotel
188 anmeldelser
0,13 km væk
Restauranter i nærhedenSe 3.012 restauranter i Firenze
Caffe Rosano
174 anmeldelser
0,12 km væk
Ristorante Accademia
1.623 anmeldelser
0,06 km væk
Alas le Delizie Greche
452 anmeldelser
0,09 km væk
Firenzen Noodle Bar
169 anmeldelser
0,15 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 1.618 seværdigheder i Firenze
Galleria dell'Accademia
28.606 anmeldelser
0,15 km væk
Museo di San Marco
1.755 anmeldelser
0,13 km væk
Museo Opificio delle Pietre Dure
260 anmeldelser
0,19 km væk
Basilica della Santissima Annunziata - Chiesa di Santa Maria della Scala
323 anmeldelser
0,17 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Capodannofirenze.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg