Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
65
Alle billeder (65)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
15 °
10 °
dec
13 °
8 °
jan
13 °
7 °
feb
Kontakt
Via Daniele Manin 22 | Ristorante Cin Cin, 90139, Palermo, Sicily, Italien
Politeama
Website
+39 091 612 4095
Ring
Forbedr denne registrering
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Palermo
fra 81,10 $
Flere oplysninger
fra 95,00 $
Flere oplysninger
fra 103,10 $
Flere oplysninger
fra 162,20 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Medlemsvurdering
22
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
22
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 22 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 27. oktober 2018

Vores sidste dag på Sicilien var en rigtig godbid, fordi vi brugte det med Vincenzo på markedspladsen og i hans restaurant køkken. Vincenzo er en arbejdskøkken, og hans klasse er den rigtige aftale. Efter en lækker gåtur gennem markedsområdet Palermo gik vi over til sin...restaurant Cin Cin og begyndte klassen. Det var en rigtig lærerig oplevelse og sjov på samme tid. Det måltid, vi forberedte var sandsynligvis af hans standarder ret lige fremad, men for os skubbede det os til kanten af ​​vores evner. Det er en fin linje, men Vincenzo navigerede perfekt. Vi forberedte en lækker sauce lavet med alle friske ingredienser, tilberedt og stegt en dejlig aubergine, lavet en pasta og tilberedt og grillet nogle friske fisk fra markedet om morgenen. Vær forberedt på at tage en masse billeder, fordi du vil bevæge dig hurtigt i køkkenet under hans retning. Vi har allerede forsøgt at genskabe nogle af retterne derhjemme (godt, men ikke så godt som i Sicilien ...), men den eneste måde at genskabe Vincenzo 's dejlige selskab og hans søde mor er at gå til Palermo og opleve det førstehånds. Ønske vi var der nu!Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 10. juli 2018

I mit besøg i Palermo var dette et af højdepunkterne i turen, hvilket er en stor erklæring med hele historien og kulturen på showet. Vi mødte Vincenzo og begyndte med en kaffe og havde en udforskning af et lokalt marked. Han var meget hjælpsomme forklarer...om produkterne og den lokale frugt og grøntsager. Vi blev behandlet til flere drikkevarer og gademad mens vi var på markedet. Han hjalp os med at vælge den bedste frugt, grøntsager og fisk til vores madlavning senere. Efter en god udforskning af markedet blev vi taget med taxi til Vincenzo restaurant. Mens vi kogte en række traditionelle sicilianske opskrifter. Nok til at fodre en hær! Vincenzo er en fremragende og venlig kok og forklarer hvad man skal gøre på en nyttig måde. Han hjalp os med at lave alle retter og inkluderet nogle friske pasta. Vi lærte nogle gode tips til vores madlavning hjem. det var en stor oplevelse i madlavning i en ordentlig restaurant køkken. Vi nød så måltidet, som vi lavede. Jeg kan godt lide at tænke, at vi har gjort det godt, da selv Vincenzo rydde hans tallerken! Vi blev behandlet på vin med vores måltid og en god samtale med Vincenzo. Vi gav derefter vores forklæde gave til at tage hjem som et mindesmærke. Dette er en stor og stærkt anbefalet oplevelse. Markedet giver dig indblik i den lokale madkultur, og det er fremragende at tage afsted med en fuld mave og en beriget kulinarisk oplevelse.Mere

Dato for oplevelse: juli 2018
Anmeldt d. 20. juni 2018 fra mobile enheder

Vores familie på 4 med døtre i alderen 22/24 startede vores sicilianske ferie med denne oplevelse. Og hvilken oplevelse var det! ! ! Vincenzo er en indfødt sicilian, der tilbragte sine formative år i USA. derfor var han perfekt egnet til at påpege den kendte...og ukendte for os, og han var let at forstå og tale med! ! Tour af fødevaremarkedet var utroligt og informativ - og lækre. Vi samplede oprindelige delikatesser undervejs og havde en hånd i valg af mad til vores madlavningsklasse. "Mine døtre elskede absolut dette. Madlavningsklassen på restauranten var fantastisk. Vincenzo lærte os kunsten at bruge kun nogle få lokale og velkendte ingredienser til at skabe lækre opskrifter. Han insisterede på, at vi alle forsøger vores hånd, især med pastafremstillingen - som let kan replikeres hjem. Han er en stor lærer og holdt os travlt. Vi sluttede turen med en familie stil frokost - herunder lækre vine og sjov samtale. Jeg kan ikke anbefale denne oplevelse nok! ! ! Bravo Vincenzo! !Mere

Dato for oplevelse: juni 2018
Anmeldt d. 2. maj 2018

Min mand arrangeret for os at tage denne markedstur og madlavning med Vincenzo på vores april tur til Palermo. Vi forventede at der kunne være et par andre par eller en familie, der tager turen også. Vi var overrasket over at finde ud af, at...turen var bare de to af os med ham. Han forklarede, at han forsøger at holde klasserne små - en familiegruppe på ikke mere end 8 eller så eller individuelle par. Denne personlige tilnærmelse gjorde turen og lektierne meget efterdybende og informative. Vi startede med en tur på Capo Market for at få vores ingredienser. Alle på markedet kender Vincenzo, så krammer og shout-outs overgik, da han vævede os gennem brostensgrænserne til de bedste leverandører. Han sørgede for, at vi smagte alt det bedste, markedet havde at tilbyde, stoppede ved boder undervejs til snacks som Arancine, Panelle, milt (ja milt og ja, du vil spise det) og Fritulla (som jeg vil fortælle dig intet mere om som du er nødt til at opleve det selv). Når alle vores ingredienser blev samlet, vi cabbed tilbage til sin restaurant (Cin Cin) og forberedt en fantastisk fest. Vi gjorde alle de madlavning under hans instruktion. Min mand, som ikke kokken i det hele taget fik fantastisk vejledning samt nogle blide ribber for hans mangel på færdigheder. Det var alt i god sjov og slutresultatet var spektakulært. Menuen, som vi forberedte inkluderet: Svinekød med artiskokker og løg Pasta med Pistachio Pesto caponata Gryde af courgette, græskar og ricotta Macerated Wild Jordbær De tre af os sad og nød vores frokost med en flaske vin og en god samtale med Vincenzo. Det var en fænomenal oplevelse fra start til slut.Mere

Dato for oplevelse: april 2018
Anmeldt d. 5. april 2018

Jeg arrangerede denne klasse med Vincenzo som en fødselsdag overraskelse for min kone. Det var alle organiseret, før vi forlod Storbritannien, og kommunikationen med Vincenzo var første klasse. Vi mødte som aftalt kl. 9. 30 am ved Teatro Massimo. Vi kone troede, vi skulle på...en åben top bus tour, så du kan forestille dig hendes overraskelse at blive mødt af vores vært. Vi blev tilsluttet af Randi, en norsk dame, der var godt firma hele dagen. Vi blev taget til en cafe på kanten af ​​Capo Market og over kaffe Vincenzo forklarede rejseplanen og besvarede spørgsmål om alle aspekter af siciliansk mad og drikke. Vi vandrede derefter gennem markedet med Vincenzo chatter til venner, der ejede forskellige boder og vi indsamlede vores ingredienser til køkkenet. Derudover blev vi introduceret til en bred vifte af Palermo gadefoder. . . . . . fantastisk! ! Derefter ud til ristorante for at forberede og lave mad på fire retters frokost. Vi gjorde alt under det venlige og opmuntrende tilsyn med vores vært og dreng, gjorde vi et godt stykke arbejde! ! Frokost var fremragende og ledsaget af rød & hvidvin. Jeg vil ikke detaljere alle elementer i opvasken, da dette ville ødelægge overraskelsen for fremtidige deltagere. Vi sagde endelig vores farvel ved 2. 30 pm efter 5 timers sjov og uddannelse. Dette er virkelig et must - gør, når du besøger denne store by, og vi kan ikke tale for højt af Vincenzo. Værd at betale.Mere

Dato for oplevelse: marts 2018
Anmeldt d. 25. marts 2018 fra mobile enheder

Mike og jeg tilbragte vores 25 års jubilæum i Palermo. Vores madlavningskursus med Vincenzo var en unik og charmerende oplevelse, vi altid vil værdsætte. Fra markedet, udtagning af gade mad til vores tid madlavning og spisning med Vincenzo kunne vi ikke have planlagt en mere...perfekt dag. Tak Vincenzo!Mere

Dato for oplevelse: marts 2018
Anmeldt d. 31. december 2017

Jeg havde organiseret madoplevelsen til min familie på 7 [kone, 3 børn (18, 16 og 10 år) og mine forældre]. Vi har fundet ud af, at madoplevelser er en god måde for alle generationer at lære og nyde kulturen i et land, vi besøger. Vi...startede med en tur til markedet for at sætte pris på den dybe historie og visuelle oplevelse, markedet har at tilbyde. Vincenzo har ægte stil og forlovet hele familien under tur gennem hele markedet for at introducere os de forskellige boder og leverandører. Tiden tilbage på restauranten var meget speciel. Vincenzo er meget rolig / tålmodig og har arbejdet meget godt med alle vores børn. Vores 10 - årige datter deltog i næsten alle prep og madlavning af de forskellige retter. Jeg gjorde meget lidt madlavning, da alle mine børn var ivrige efter at gøre alt arbejde, der kom op, og både Vincenzo og hans assistent arbejdede sammen med dem alle for at forberede vores måltid. At se mine børn nyder deres tid i køkkenet valideret min beslutning om at bestille denne oplevelse. Måltidet vi forberedte var skandaløst. Vi lavede frisk linguine med pesto, 2 forskellige Aubergine retter [Involitini og Caponata], vi elsker aubergine! , Calamari, en gryde gryderet parabol og en frisk artiskok skål. Til dessert havde vi alpine jordbær. Vi har lavet madlavningskurser som en familie før, og det var langt det bedste, vi nogensinde har gjort. Alle mine børn vil huske deres oplevelse for resten af ​​deres liv. Mange tak, Mama Lucia og Vincenzo, for at være vært for os på dit sted!Mere

Dato for oplevelse: december 2017
Anmeldt d. 12. juni 2017

Min mand og vores tre voksne børn rejste til Italien i maj 2017, og vi var på udkig efter nogle unikke og mindeværdige oplevelser mens vi var der. Jeg tilbragte megen tid at udforske mulighederne og jeg besluttede at tage et madlavningskursus med Mamma Lucia...og Vincenzo. Vi kunne ikke have gjort det bedre valg! Vi mødte Vincenzo i nærheden af vores hotel, og vi begyndte vores dag ved at gå til det lokale marked. Vi havde interessant samtale om landbrug, madlavning og restaurant forretning i Italien. Vi har haft mulighed for at prøve alle de former for street-food, der nogle, som vi nogensinde ville have smagt i vores egen. Vi har Vincenzo nogle input om, hvad vi ønskede at lave mad til frokost, og handlede om råvarer. Derefter gik vi hen til hans restaurant, og begyndte at lave mad. Vores menu bestod af Caponata, aubergine og kalvekød koteletter, frisk fanget tun sauce, græskar bestående af ricottaostekage gryderet og hjemmelavet pasta med pesto sauce. Vi sad derefter ned til en fantastisk måltid, nogle gode vin og flere gode samtaler. Denne klasse, selvom tilsyneladende lidt pebret, var mere end pengene værd $ brugt, skal man huske på, at en tur på markedet og den madlavningsoplevelse men det har ikke kun et fantastisk måltid.Mere

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldt d. 3. juni 2017 fra mobile enheder

Vi rejste gennem Sicilien omkring påske og kunne ikke have været mere tilfreds med vores marked tour og madlavning lektion med Vincenzo i Palermo. Efter at have tilbragt en stor del af sit liv i USA, Vincenzo's engelsk var fejlfri - han endda talt college...football med min mand, da vi vandrede vi vores måde at markedet. Det, der kunne have været en overvældende oplevelse i vores egen, Vincenzo føre os rundt på markedet giver os ekspert indblik og om indførelse af os til kabinen ejere, han kilder hans restaurant's produkter fra. Efter en tur rundt på markedet, at stoppe for at smage nogle godbidder, Vincenzo hjalp os med at vælge råvarer til at gøre vores frokost tilbage på hans restaurant. Min mor - i - lov, en sand madelsker og lave mad selv, var star elev. Men selv dem uden begrænset madlavning færdigheder som min mand og mig vil nyde deres tid i køkkenet. Book og gøre din rejse så mindeværdig som vores var!Mere

Dato for oplevelse: april 2017
Anmeldt d. 25. maj 2017

Vi var en gruppe på 7 venner og Vincenzo gjorde det " 8 " . Vi lagde ud med kaffe og Vincenzo gav os et nedslidt på maden og kilder til de enkelte produkter i markedet. Vi blev hentet af genstande, der bruges til frokost...og da vi flyttede om markedet Vincenzo ville stoppe, hente nogle " street-food " langs vejen og fodre os. Til tider han bare fandt forskellige " street genstande " at vi er ikke bekendt med og fik os smage dem. (For ikke at tage et nej for et svar! ) Han besvarede alle vores spørgsmål og da vi var færdige gik tilbage til hans restaurant for en uforglemmelig frokost. Medlemmer af vores gruppe havde problemer med hvidløg og han formåede at bruge det witho tilberedning af mad! Vincenzo var en stor og tålmodig lærer, han fik os gøre detailarbejdet og gav os nyttige kommentarer. Efter at den var maden klar vi havde en fantastisk madoplevelse! ! ! Vi aldrig forhastet og vil altid huske enestående dag vi havde.Mere

Dato for oplevelse: maj 2017
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 1.224 hoteller i nærheden
Rainbow Hotel
155 anmeldelser
0,33 km væk
Best Western Ai Cavalieri Hotel
507 anmeldelser
0,38 km væk
Massimo Plaza Hotel
594 anmeldelser
0,43 km væk
Hotel Verdi
93 anmeldelser
0,43 km væk
Restauranter i nærhedenSe 16.488 restauranter i nærheden
Torquemada
3.532 anmeldelser
0,27 km væk
L'Anciova
130 anmeldelser
0,13 km væk
Trattoria Supra I Mura
935 anmeldelser
0,02 km væk
Ristorantino da Spano
1.463 anmeldelser
0,24 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 6.988 seværdigheder i nærheden
Nobile e Monumentale Chiesa dell'Immacolata Concezione al Capo
226 anmeldelser
0,04 km væk
Quattro Canti
1.432 anmeldelser
0,23 km væk
Mercato del Capo
292 anmeldelser
0,02 km væk
Museo Falcone - Borsellino
45 anmeldelser
0,23 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Cooking Class with Mamma Lucia & Vincenzo.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg