Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Torino
Tilføj
Indbakke
Søg
Alle billeder (8)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
7 °
3 °
nov
3 °
0 °
dec
3 °
0 °
jan
Kontakt
Via Bernardino Lanino 3/A, 10152 Torino, Italien
Website
Forbedr denne registrering
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Torino
fra 6,76 $
Flere oplysninger
fra 77,72 $
Flere oplysninger
fra 43,93 $
Flere oplysninger
fra 39,42 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
2
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
2
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 15. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for oplevelse: januar 2017
Anmeldt d. 24. maj 2015
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: maj 2015
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 136 hoteller i nærheden
Hotel San Giors
19 anmeldelser
0,16 km væk
Hotel Alexandra
251 anmeldelser
0,48 km væk
NH Torino Santo Stefano
2.099 anmeldelser
0,51 km væk
Dogana Vecchia
449 anmeldelser
0,54 km væk
Restauranter i nærhedenSe 4.477 restauranter i nærheden
Spritz Drink & Food Bar
8 anmeldelser
0,11 km væk
Gelateria Popolare
383 anmeldelser
0,08 km væk
Il Cortiletto
195 anmeldelser
0,09 km væk
Yumi Sushi
166 anmeldelser
0,23 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 908 seværdigheder i nærheden
Porta Palatina
425 anmeldelser
0,38 km væk
Mercato Centrale Torino
1.119 anmeldelser
0,22 km væk
Mercato Centrale Torino
87 anmeldelser
0,09 km væk
Gran Balon
98 anmeldelser
0,12 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på CasArcobaleno.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg