Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Loading Torino

Corso San Martino 4, 10122 Turin, Italien
+39 011 020 0613
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt for 11. december 2012
ottomaggio
,
cinisello balsamo
Læs alle 2 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
Corso San Martino 4, 10122 Turin, Italien
KONTAKT
+39 011 020 0613
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Anmeldt for 11. december 2012
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 15. september 2012
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 131 hoteller i Turin
Hotel Torino Porta Susa
144 anmeldelser
0,03 km væk
Hotel Dock Milano
1.348 anmeldelser
0,19 km væk
Hotel Diplomatic
2.128 anmeldelser
0,22 km væk
Eco Art Hotel Statuto
268 anmeldelser
0,37 km væk
Restauranter i nærheden
Locanda Palasot
14 anmeldelser
0,16 km væk
Pastarell
288 anmeldelser
0,1 km væk
Osteria del Frate
416 anmeldelser
0,17 km væk
Ristorante Wang Jiao
148 anmeldelser
0,03 km væk
Seværdigheder i nærheden
Museo Pietro Micca
1.027 anmeldelser
0,39 km væk
Stazione Alta Velocità Torino Porta Susa
337 anmeldelser
0,14 km væk
Piazza Statuto
119 anmeldelser
0,19 km væk
Museo Diffuso della Resistenza, Deportazione, Guerra, Diritti e della Libertà
42 anmeldelser
0,42 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Loading Torino.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send