Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

BARZ8

Via Carlo Farini 63, 20159 Milano, Italien
+39 333 368 0500
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt for 30. april 2018
Luigi D
fra mobile enheder
Læs 1 anmeldelse
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende0 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig100 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
Via Carlo Farini 63, 20159 Milano, Italien
KONTAKT
+39 333 368 0500
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Milano
fra 68,50 $
Flere oplysninger
fra 149,70 $
Flere oplysninger
fra 80,10 $
Flere oplysninger
fra 44,10 $
Flere oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Anmeldt for 30. april 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 430 hoteller i Milano
Holiday Inn Milan - Garibaldi Station
943 anmeldelser
0,48 km væk
Hotel Ares Milano
271 anmeldelser
0,54 km væk
Hotel Zara Milano
177 anmeldelser
0,64 km væk
Holiday Homes Residence Appartamenti Milano
42 anmeldelser
0,76 km væk
Restauranter i nærheden
Trattoria Piccolo Fumino
166 anmeldelser
0,2 km væk
Chef J
235 anmeldelser
0,12 km væk
Soho Cafe
223 anmeldelser
0,24 km væk
Caffetteria Rocca
29 anmeldelser
0,01 km væk
Seværdigheder i nærheden
Museo Branca
71 anmeldelser
0,54 km væk
Santuario di Santa Maria alla Fontana
56 anmeldelser
0,27 km væk
Fonderia Napoleonica Eugenia
22 anmeldelser
0,28 km væk
Teatro Fontana
14 anmeldelser
0,26 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på BARZ8.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send