Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad vil det sige?
Language Weaver Vis maskinoversættelser

Anmeldt for 30. oktober 2015
Emma S
Læs alle 84 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende22 %
  • Rigtig god45 %
  • Gennemsnitlig30 %
  • Dårlig2 %
  • Frygtelig1 %
PLACERING
20149 Milano, Italien
Centro Storico
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Milano
fra 80,10 $
Flere oplysninger
fra 149,80 $
Flere oplysninger
fra 117,30 $
Flere oplysninger
fra 80,10 $
Flere oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 30. oktober 2015

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 430 hoteller i Milano
Lancaster Hotel
920 anmeldelser
0,44 km væk
Hotel Scala Nord
139 anmeldelser
0,7 km væk
Hotel Gelsomina
37 anmeldelser
0,76 km væk
Johnny Hotel
135 anmeldelser
0,8 km væk
Restauranter i nærheden
Bon Thon - Fish & Cocktails
177 anmeldelser
0,05 km væk
Taverna Greca Rebetiko
141 anmeldelser
0,11 km væk
La Posteria di Nonna Papera
461 anmeldelser
0,1 km væk
PISCO
411 anmeldelser
0,12 km væk
Seværdigheder i nærheden
Sempione-parken
2.347 anmeldelser
0,46 km væk
La Triennale di Milano
620 anmeldelser
0,44 km væk
Arco della Pace
1.213 anmeldelser
0,05 km væk
Torre Branca
369 anmeldelser
0,46 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Corso Sempione.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send