Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

CIBO Culinary Institute of Bologna

Lukket nu: 08.00 - 21.00
Åben i dag: 08.00 - 21.00
Videresend
348
Alle billeder (348)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende93 %
  • Rigtig god5 %
  • Gennemsnitlig1 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig1 %
Om
Lukket nu
Åbningstid i dag: 08.00 - 21.00
Se alle tidspunkter
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
11 °
4 °
nov
5 °
0 °
dec
5 °
-1 °
jan
Kontakt
Via Augusto Righi 30b, 40126 Bologna, Italien
Website
+39 348 795 7725
Ring
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Bologna
fra 87,70 $
Flere oplysninger
fra 121,00 $
Flere oplysninger
fra 103,70 $
Flere oplysninger
fra 334,10 $
Flere oplysninger
Mest nyttige positive anmeldelse
Anmeldt d. 15. november 2014
Google Oversæt

Mere

Mest nyttige kritiske anmeldelse
Anmeldt d. 25. september 2013
Google Oversæt

Mere

Stefano C, Owner hos CIBO Culinary Institute of Bologna, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. september 2013
Google Oversæt

Mere

Anmeldelser (258)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Medlemsvurdering
61
3
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
61
3
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 64 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 2 uger siden

Hvad en god uge med at lære om bolonsk madlavning! Stefano og hans kokkokkede lærte os så meget og skabte et sjovt læringsmiljø til at gøre det. Tak skal du have!

Anmeldt for 2 uger siden fra mobile enheder

Havde den bedste morgen nogensinde hos Alessandra, hun er passioneret for hendes mad og leverer klassen med stor humor og lethed. Hvis du vil lære at lave pasta den rigtige italienske måde for hånd, skal du tilmelde dig her. Kan ikke fejl det, og hun...kommer til Skotland for at prøve vores haggis!Mere

Anmeldt for 2 uger siden

Stefano og hans personale leverede vores gruppe af 32 personer med en ekstraordinær oplevelse i madlavning (og spise!) Vidunderlig italiensk mad. Alle talte meget godt engelsk, og vi lærte nogle fremragende opskrifter, som vi alle tog hjem for vores familier at nyde. Vi alle havde...en masse sjov og faciliteterne var perfekte til det, vi ledte efter. En meget positiv oplevelse. Lonny BalbiMere

Anmeldt for 2 uger siden

Tre af os tilbragte en stor del af dagen med Alessandra i CIBO køkkenet. Det var en helt åben dag hvor vi valgte vores egne ingredienser og lavede 5 gode retter under ledelse af Alessandra. Vi lærte meget om Bolognese madlavning, køkken og liv i...Bologna. CIBO er en meget interaktiv skole, der fokuserer på den enkelte. Det var mere end bare madlavning, det handlede også om kultur og madtendenser. Jeg anbefaler stærkt denne skole.Mere

Anmeldt d. 10. oktober 2018 fra mobile enheder

Nå hvor skal man starte. Først mødte vores lille gruppe Stefano på CIBO placering. Efter korte introduktioner af alle spurgte Stefano os, hvad vil du lave i dag. Efter et øjeblik med relativ tavshed stod Stefano med forslag. Selvfølgelig ville vi lave frisk pasta for...hånd og Bolognese sauce. . . men hvad mere? Ønsker du at lave kanin. . . . bøf. . . kylling. . . . nogen i gruppen sagde kylling. Ok nu hvad slags kylling? Til sidst. . baseret på et par ideer kastet ud vores madlavning gruppe besluttet på kylling cacciatore. Med den beslutning blev vores menu besluttet, og Stefano førte vores gruppe på at gå til de lokale markeder for at erhverve de ingredienser, der kræves til lektionsmenuen. Kort erklæring på markedet. Det var en vidunderlig oplevelse. Friske råvareleverandører, leverandører af kød og ost og fisk og skaldyr. I grund og grund var en meget tilfredsstillende oplevelse på markedet, da Stefano samlede produktionen og kød til morgenens lektion. Til lektionen gjorde vi lager fra bunden, Bolognese sauce, pasta til lasagne nudler og tortelloni og ricotta fyldning. Brug af Bolognese souce og bechemal, vi lavede, vores gruppe skiftede sammen lasagne lagene. Alle blev involveret, og vi havde en vidunderlig tid at sætte alt sammen. Dernæst forberedte vi kyllingen cacciatore. Når alt var gjort, skiftede vores arbejdsborde til en vidunderlig lille cafe, og vi sad alle sammen som en gruppe og nød den mad, vi forberedte og fællesskab med vores nye venner. I alle en stor oplevelse og stærkt anbefalet til folk, der ønsker at lære at lave god mad og lære de rigtige teknikker og have god tid doibg detMere

Anmeldt d. 1. oktober 2018 fra mobile enheder

At deltage i en klasse var et af højdepunkterne i vores besøg i Bologna. Jeg kan ikke sige nok om, hvad en stor oplevelse det var. Om morgenen besøgte vi markedet for at vælge vores ingredienser og efter et hurtigt stop for en kaffe gik...vi tilbage til klasseværelset for at starte. Klassen var i hånden, og jeg lærte så meget. I slutningen af ​​klassen blev vi nødt til at sidde og nyde det, vi havde lavet. Ironisk nok forsøgte vi en masse Bolognese ragu under vores tur, og ingen af ​​det var så godt som det vi lavede i klassen. Jeg anbefaler stærkt CIBO og tænker allerede på at vende tilbage til et mere intensivt kursus. Mange tak for en vidunderlig oplevelse.Mere

Anmeldt d. 13. august 2018 fra mobile enheder

Vi havde sådan en strålende tid madlavning på CIBO. Vi har lært så meget og færdig med noget mad, vi var meget stolte af. Rådgivet var hjælpsomme og støttende og det var dejligt at chatte med Alessandra mens vi kogte.

Anmeldt d. 24. juli 2018

Kære Lucia, Alessandra, Natalie, Stefano, Elena og Federico, Hvordan begynder jeg at takke for de mest fantastiske og givende to ugers madlavning, læring, venskab og eventyr? Grazie Mile - for at skabe et hjem væk fra hjemmet for mig! Min tid med hver af jer...var meget speciel og vil altid være en del af mine minder om Bologna. Lucia Jeg elsker din passion for madlavning og gør det på den rigtige måde! Alessandra, du er den sjoveste og nemmeste person til at hænge ud med, tak for at introducere mig til enebær bær og dine pate rocks! Natalie, du er så sød, og jeg elskede at høre om din familie. Jeg vedder ingen andre deltagere har givet dig en massage! Federico du er en smart og hårdtarbejdende ung mand med en lys fremtid! Elena, tak for din venlighed og god tur til Venedig. Stefano, din energi, lidenskab, vision og stort hjerte er smitsom og trækker folk til dig og til CIBO! Jeg valgte to ugers kursus på CIBO efter at have set skolen fremhævet på Moveable Feast, et madlavningsshow på PBS. Jeg er så glad for at jeg tog chancen og tilmeldte mig et forlænget studium. Jeg mødte folk fra hele verden. Folk fra Canada, Australien, Brasilien, Taiwan, Storbritannien, Venezuela og andre dele af USA. Vi alle nyder vores tid sammen - takket være vores læreres, Lucia og Alessandra vejledning og gæstfrihed. Jeg lærte at lave hjemmelavet pasta med hånden! Jeg har været hjem kok i årevis og kunne aldrig mestre kunsten at lave pasta, men nu kan jeg! Jeg kan også lave den mest lækre Bolognese sauce, du nogensinde har smagt. Undervisningen på CIBO er usædvanlig. Du lærer ikke kun teknikker, men du lærer også historien om Bolognese madlavning og madlavning i alle dele af Italien. Som amerikansk er jeg vant til amerikansk italiensk madlavning, og det er god mad. Men jeg lærte så meget om madlavningstraditionerne, der er entydigt italienske og de regionale forskelle baseret på, hvad der vokser naturligt i de forskellige områder. Mit ophold omfattede en lejlighed, der var bogstaveligt talt tre minutter fra skolen og meget centralt placeret! Jeg vil foreslå at bo i juni - august, fordi der er en årlig film festival, der finder sted i Bologna, og jeg kunne se film udendørs på Plaza Maggiore hver aften gratis! Mine dage på CIBO begyndte med en macchiato (espresso) med Lucia i caféen på tværs af CIBO og vi talte om, hvad jeg ønskede at lave mad og mange andre ting. Vi fortsatte derefter til det åbne marked for at vælge vores ingredienser til dagen. Opskrifterne var alle baseret på hvad var i sæson så alt var absolut lækker! Vi valgte aubergine, courgette, cikorie, blåbær, ferskner osv. Vi flyttede videre til fiskemarkedet næste dør for friske muslinger, muslinger (den mest lækre jeg nogensinde har smagt), calamare, sardiner, ansjos osv. Vi ville lave vores sidste stop på kødet marked og vælg mine favoritter perlehøns, kanin eller et godt stykke svin filet. Vi købte også vores prosciutto, mortadella, og selvfølgelig kongen af ​​oste, Parmagianno - Reggiano, hæfteklammer i Bologna. Derefter gik vi tilbage til skolen og begyndte vores præp. Jeg lærte at debone en kanin og perlehøns. Knoglerne har al smag og bruges til at lave en fantastisk sauce til kødet. Jeg lærte også at lave en rejer bisque med rejer hoveder og skaller, der blev brugt som sauce til vores pasta med muslinger, muslinger, rejer og calamare, der er at dø for! Jeg indarbejder allerede mange af de teknikker, jeg lærte hos CIBO, i min madlavning derhjemme. Jeg har også spurgt min slagter til jord pancetta / svinekød maven, så jeg har det til min Bolognese ragu. Venskaberne jeg lavede på skolen var en stor del af oplevelsen. Siden jeg var "to uger" blev jeg en slags assistent og kunne hjælpe andre med opskrifter, jeg allerede havde lært, og det gav mig mulighed for at størkne min læring og tilbringe tid sammen med de andre deltagere. Jeg nød også at hælde den vin, som vi alle nyder under vores lektioner! Udover mine lektioner på CIBO inkluderede min pakke også fagture! Jeg rejste til Modena og tog en omfattende og madfyldt tur til en fabrik i Parmaggiano Reggiano og lærte om og observerede hele osteprocessen, og selvfølgelig skal man smag osten. Jeg turnerede også en prosciutto fabrik og lærte om den proces og de andre nedskæringer, der også er lavet fra pigens bagben. Vi sluttede den tur med en overdådig frokost på et hus i landet med en fantastisk udsigt over Modena. Hjemmet var dejlige og maden var lækker. Jeg havde også en dagstur til MariAngelas smukke ejendom for at lære om balsamicoeddike og den langvarige tradition for at lave balsamicoeddike af familier i Modena. Vi kogte i MariAngelas smukke køkken og nød et dejligt måltid al fresco på sin fredfyldte have. Endelig var jeg heldig nok til at få en personlig tur med Stefano og Elena, hans forlovede, til Venedig! Vi kørte til Venedig, og jeg havde en dejlig frokost med Stefano's bedste ven, Marco og hans madlavningslærer i Venedig, Chiarra på Tratorria Alla Madonna, en institution i Venedig med den bedste skaldyr og prosecco du nogensinde har smagt! Jeg må sige, at dette var den bedste "madlavning ferie" jeg nogensinde har taget. Jeg hører Stefano arbejder på nogle nye "Foodie Tours". Lad mig vide, så snart du har planlagt dem, fordi jeg er sikker på, at jeg ville elske at vende tilbage og lære mere om mad, kultur og traditioner i Italien! Med meget kærlighed, Ciao, IvetteMere

Anmeldt d. 12. juni 2017

Jeg tog en " pastaudstyr " class. Jeg var lidt tid fordi jeg var nødt til at tage et tog og kokken - lærere var mest imødekommende. Jeg har lært hvordan man gør tre forskellige former for pasta - tagliatelle, toretellini og Ravioli. Vi blandet...og gjort dejen i hånden, og så rullede og skåret den. Hænder af og med fremragende undervisere. Tagliatelle var ledsaget af en Bolognese ragu som vi lavet fra bunden, og totelinni havde en enkelt får bestående af ricottaostekage og parmesan fyldig med smør - salvie sauce. Den ravioli havde asparges fyldte og en asparges og Fava bønne sauce. Alle lavet fra bunden. Jeg havde en uforglemmelig oplevelse, som jeg vil til at tage med hjem, og jeg vil prøve at gøre disse retter mig.Mere

Anmeldt d. 30. maj 2017

Jeg rejste til Bologna for at udforske den regionens mad, historie, og kultur og udvalgte cibo på en komplet - dag madlavningskursus baseret på Tripadvisor anmeldelser. Summa summarum: Book det fulde - dag, og tøv ikke med. Kokken Stefano er et selskabeligt væsen professionelle, som...lærer mens og får dig til at føle dig hjemme i den engagerede og professionelle - kvalitet køkken velkommen. Vi startede dagen med en marked besøg, og tilpasses de køb og menu baseret på vores præferencer. Da jeg kommenterede min kærlighed til lam, kokken Stefano skiftet menuer på stedet, og vi tog hjem med en komplet side af lam, blev en vigtig del af den klasse og måltider! Køkkenet er perfekt til den oplevelse - individuelle kogeplader, handel komfur og ovn, masser af plads til at rulle pasta og forberede mis eget sted. Jeg forstår, at klassen størrelse var begrænset ( 6 medarbejdere max) , som det gav en mere intim oplevelse og større engagement fra kokken. Menuer var tankevækkende, effektive og gennemført den dag, tidligere bruger forberedelserne (f. eks. , Broth, ragu, tilbehør) til at skabe senere retter. Alt i alt står vi parat 12 retter i løbet af hele dagen - klasse, herunder friske æg pasta, ragu bolognese, kanin hindbærroulade, lam & artiskok saute med guanciale og æg, og min personlige favorit, coratello d'Agnello. Klassen har to måltider sammen (frokost/middag) , spise retter, tilberedt i løbet af dagen og nyde den lokale vin. Den cibo team var venlig og effektiv, og tog sig af alle rensning og servering i dagtimerne. Køkkenet er støder op til en trattoria ejet af kokken Stefano; det er et fantastisk sted at møde dig efter den klasse for dine rejsekammerater! Bemærk, at den køkken/restaurant er en kort gåtur fra Piazza Maggiore og meget bekvemt for at få adgang. Samlet set cibo var en fantastisk oplevelse, er, at jeg vil stærkt anbefale det til enhver der med en kulinarisk interesse. Takket være kok Stefano og cibo team!Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 104 hoteller i nærheden
San Giorgio Hotel
180 anmeldelser
0,07 km væk
Holiday Hotel
609 anmeldelser
0,13 km væk
Paradise Hotel
820 anmeldelser
0,14 km væk
Zanhotel Regina
376 anmeldelser
0,15 km væk
Restauranter i nærhedenSe 2.075 restauranter i nærheden
Fabrik"
119 anmeldelser
0,06 km væk
Trattoria La Montanara
1.092 anmeldelser
0,04 km væk
Ristorante Trattoria Oberdan da Mario
1.613 anmeldelser
0,1 km væk
Trattoria Dal Biassanot
2.532 anmeldelser
0,09 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 597 seværdigheder i nærheden
Via dell'Indipendenza
843 anmeldelser
0,17 km væk
Finestrella di Via Piella
593 anmeldelser
0,12 km væk
La Piccola Venezia
485 anmeldelser
0,13 km væk
Chiesa di San Martino
70 anmeldelser
0,21 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på CIBO Culinary Institute of Bologna.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg