Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Súmmum Pirineos. Alimentos Gourmet.

1
Alle billeder (1)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
8 °
0 °
jan
11 °
0 °
feb
15 °
2 °
mar
Kontakt
Calle Augusto Figueroa 24 | Mercado de San Anton, 28004 Madrid, Spanien
Centro
Website
+34 687 56 39 41
Ring
Forbedr denne registrering
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Madrid
fra 11,57 $
Flere oplysninger
fra 81,00 $
Flere oplysninger
fra 20,83 $
Flere oplysninger
fra 144,64 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
1
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
1
1
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 29. december 2016
Google Oversæt

Dato for oplevelse: januar 2016
Anmeldt d. 28. februar 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 453 hoteller i nærheden
Only YOU Boutique Hotel Madrid
3.027 anmeldelser
0,14 km væk
Room Mate Oscar
2.786 anmeldelser
0,2 km væk
Hostal Vazquez de Mella
172 anmeldelser
0,21 km væk
Lusso Infantas
1.132 anmeldelser
0,22 km væk
Restauranter i nærhedenSe 13.127 restauranter i nærheden
La Cocina de San Anton
1.308 anmeldelser
0 km væk
Restaurante Libertad 26
278 anmeldelser
0,03 km væk
La Trastienda Tapas
257 anmeldelser
0,01 km væk
La Nieta
66 anmeldelser
0,05 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 2.975 seværdigheder i nærheden
Mercado de San Anton
574 anmeldelser
0,01 km væk
San Anton Market
1.568 anmeldelser
0,01 km væk
Plaza de Chueca
42 anmeldelser
0,07 km væk
Twist & Shout Bar
21 anmeldelser
0,07 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Súmmum Pirineos. Alimentos Gourmet..
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg