Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
3
Alle billeder (3)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende39 %
  • Rigtig god10 %
  • Gennemsnitlig15 %
  • Dårlig5 %
  • Frygtelig31 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
17 °
7 °
sep
12 °
3 °
okt
5 °
-1 °
nov
Kontakt
Sparkassenstr. 2, 80331 München, Bayern, Tyskland
+49 89 292629
Ring
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring München
fra 109,20 $
Flere oplysninger
fra 77,70 $
Flere oplysninger
fra 224,20 $
Flere oplysninger
fra 58,60 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
0
0
1
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
0
0
1
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 21. september 2016 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 1. juli 2016 fra mobile enheder

Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 399 hoteller i München
Hotel Lux
245 anmeldelser
0,09 km væk
Hotel Schlicker "Zum Goldenen Loewen"
472 anmeldelser
0,11 km væk
CORTIINA Hotel
923 anmeldelser
0,13 km væk
Platzl Hotel
2.220 anmeldelser
0,14 km væk
Restauranter i nærhedenSe 4.091 restauranter i München
Haxnbauer
3.004 anmeldelser
0,09 km væk
Schneider Brauhaus
2.509 anmeldelser
0,08 km væk
Tegernseer Tal - Bräuhaus
456 anmeldelser
0,09 km væk
Paulaner im Tal
1.021 anmeldelser
0,11 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 933 seværdigheder i München
Marienplatz
21.604 anmeldelser
0,15 km væk
New Town Hall (Neus Rathaus)
3.845 anmeldelser
0,16 km væk
St. Peter's Church
3.189 anmeldelser
0,12 km væk
Holy Ghost Church
182 anmeldelser
0,08 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Espresso Valle Uno.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg