Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Macaron Chocolat PHILIPPE BOUVIER

Gem
Videresend
23
Alle billeder (23)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende85 %
  • Rigtig god13 %
  • Gennemsnitlig1 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig1 %
Om
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
18 °
10 °
sep
15 °
8 °
okt
10 °
5 °
nov
Kontakt
5 rue de la Vieille Boucherie, 35400, Saint-Malo, Frankrig
Website
+33 2 99 21 31 47
Ring
Anmeldelser (66)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Medlemsvurdering
4
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
4
1
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 16. marts 2017 fra mobile enheder

Anmeldt 30. september 2016

Anmeldt 10. september 2016 fra mobile enheder

Mere

Anmeldt 20. september 2015 fra mobile enheder

Anmeldt 12. september 2015

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 82 hoteller i Saint-Malo
Hotel du Louvre Saint-Malo
1.097 anmeldelser
0,07 km væk
Hotel Les Ajoncs d'Or
399 anmeldelser
0,1 km væk
La Maison des Armateurs
1.307 anmeldelser
0,1 km væk
ibis Styles Saint-Malo Centre Historique
1.184 anmeldelser
0,12 km væk
Restauranter i nærhedenSe 412 restauranter i Saint-Malo
Le Passenger
216 anmeldelser
0,07 km væk
Restaurant L'Art Caddy
211 anmeldelser
0,06 km væk
Creperie Margaux
884 anmeldelser
0,07 km væk
Autour du Beurre
735 anmeldelser
0,05 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 115 seværdigheder i Saint-Malo
Le monde du coquillage
96 anmeldelser
0,19 km væk
Eglise Saint-Sauveur
8 anmeldelser
0,21 km væk
Halle aux Poissons
11 anmeldelser
0,16 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Macaron Chocolat PHILIPPE BOUVIER.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg