Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 22.00
Gem
Videresend
79
Alle billeder (79)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lukket nu
Åbningstid i dag: 09.00 - 22.00
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: Mere end 3 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
22 °
11 °
sep
17 °
8 °
okt
12 °
4 °
nov
Kontakt
20 Cours Dupré Saint-Maur, 33300, Bordeaux, Frankrig
Website
+33 6 17 54 15 03
Ring
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Medlemsvurdering
4
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
4
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 2. juni 2017 fra mobile enheder

Anmeldt 28. marts 2017

Mere

Anmeldt 19. marts 2017

Mere

Anmeldt 4. marts 2017

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 177 hoteller i Bordeaux
Residhome Bordeaux
96 anmeldelser
1,16 km væk
Seeko'o Hôtel
31 anmeldelser
1,31 km væk
Mercure Bordeaux Chateau Chartrons Hotel
918 anmeldelser
1,74 km væk
All Suites Appart Hôtel Bordeaux Lac
324 anmeldelser
1,76 km væk
Restauranter i nærhedenSe 2.743 restauranter i Bordeaux
Osakyo Sushi Bar
46 anmeldelser
0,42 km væk
Cafe Maritime
359 anmeldelser
0,76 km væk
La Cantine de L'IBOAT
160 anmeldelser
0,69 km væk
Bistro Regent
137 anmeldelser
0,65 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 611 seværdigheder i Bordeaux
Le Pont Jacques Chaban Delmas
1.319 anmeldelser
1,39 km væk
La Cité du Vin
3.927 anmeldelser
0,96 km væk
Base Sous-Marine de Bordeaux
185 anmeldelser
1,34 km væk
Cap Sciences
200 anmeldelser
1,52 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Taste & Travel.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg