Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
14
Alle billeder (14)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende71 %
  • Rigtig god26 %
  • Gennemsnitlig3 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
17 °
8 °
sep
13 °
6 °
okt
9 °
3 °
nov
Kontakt
Breach Lane, Shaftesbury SP7 8AX, England
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Medlemsvurdering
10
3
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
10
3
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 13 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 4. juni 2017

Anmeldt 26. maj 2017

Mere

Anmeldt 20. april 2017

Anmeldt 26. marts 2017

Mere

Anmeldt 11. september 2016

Anmeldt 15. august 2016 fra mobile enheder

Anmeldt 25. april 2016

Anmeldt 20. april 2016

Mere

Anmeldt 27. marts 2016

Anmeldt 11. december 2015

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller i nærheden
The Grosvenor Arms
531 anmeldelser
0,7 km væk
Best Western Shaftesbury The Royal Chase Hotel
460 anmeldelser
1,65 km væk
The Kings Arms Inn
113 anmeldelser
4,22 km væk
The Grove Arms
241 anmeldelser
5,17 km væk
Restauranter i nærhedenSe 44 restauranter i Shaftesbury
La Fleur de Lys
253 anmeldelser
0,8 km væk
The Salt Cellar
423 anmeldelser
0,76 km væk
Chutneys
328 anmeldelser
1,03 km væk
Ye Olde Two Brewers
378 anmeldelser
0,68 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 20 seværdigheder i Shaftesbury
Gold Hill Museum
247 anmeldelser
0,76 km væk
Shaftesbury Abbey Museum & Garden
117 anmeldelser
0,64 km væk
Siam Traditional Thai Massage
21 anmeldelser
1,21 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Castle Hill.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg