Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Collezione Etnografica Cemout Chi Erin

Lukket nu: 17.00 - 18.30, 20.30 - 22.00
Åben i dag: 17.00 - 18.30, 20.30 - 22.00
Gem
Videresend
Oversigt over rejsende
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lukket nu
Åbningstid i dag: 17.00 - 18.30, 20.30 - 22.00
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
17 °
7 °
sep
11 °
4 °
okt
5 °
0 °
nov
Kontakt
Corso Italia 4, 33020 Forni Avoltri, Italien
Website
+39 0433 72202
Ring
Anmeldelser (4)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Medlemsvurdering
2
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
2
2
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt 30. juli 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 30. januar 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 19. april 2016
Google Oversæt

Anmeldt 2. oktober 2015
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller i nærheden
Hotel Restaurant Pizzeria Scarpone
69 anmeldelser
0,06 km væk
Albergo Miravalle
26 anmeldelser
1,04 km væk
Hotel Belvedere
7 anmeldelser
5,15 km væk
Hotel Siera Hof
117 anmeldelser
6 km væk
Restauranter i nærhedenSe 5 restauranter i Forni Avoltri
Rifugio Tolazzi
35 anmeldelser
2,88 km væk
Pura Follia
8 anmeldelser
6,12 km væk
Staipo da Canobio
104 anmeldelser
6,32 km væk
Rifugio Chiampizzulon
48 anmeldelser
6,39 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 18 seværdigheder i Forni Avoltri
L'oasi naturale di Bordaglia e Sfleòns
8 anmeldelser
0,78 km væk
Museo della Grande Guerra
10 anmeldelser
0 km væk
Borgata Cima Sappada
78 anmeldelser
6,56 km væk
Rifugio Calvi
121 anmeldelser
5,78 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Collezione Etnografica Cemout Chi Erin.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg