Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bar Rosticceria Mary

Via Pasquale Donnarumma 14, 84082 Bracigliano, Italien
+39 342 002 8145
Del
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt for 21. januar 2016
brusky11
,
Caserta, Italien
fra mobile enheder
Læs alle 2 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
PLACERING
Via Pasquale Donnarumma 14, 84082 Bracigliano, Italien
KONTAKT
+39 342 002 8145
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Filtrér
Anmeldt for 21. januar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 20. marts 2014
Google Oversæt

Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
I nærheden
Hoteller i nærhedenSee all hotels
Vea Resort Hotel
335 anmeldelser
2,14 km væk
Tenuta Landi Country House
4 anmeldelser
5,03 km væk
Poggio Dei Signori
27 anmeldelser
5,3 km væk
San Severino Park Hotel & Spa
536 anmeldelser
5,65 km væk
Restauranter i nærheden
La Pignata
290 anmeldelser
1,02 km væk
Tenuta De Leo
12 anmeldelser
0,69 km væk
La Taverna dei Briganti
40 anmeldelser
0,57 km væk
Villa Luisa
20 anmeldelser
0,72 km væk
Seværdigheder i nærheden
Convento di San Francesco
11 anmeldelser
0,92 km væk
The SPA
20 anmeldelser
5,67 km væk
Casa dei Missionari Redentoristi
6 anmeldelser
1,79 km væk
Desy D
11 anmeldelser
5,01 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Bar Rosticceria Mary.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send