Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alle billeder (118)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende99 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig1 %
Om
Anbefalet varighed: 2-3 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
22 °
13 °
sep
17 °
9 °
okt
12 °
5 °
nov
Kontakt
Via Casventino 4, 05029 San Gemini, Italien
Website
+39 334 776 9989
Ring
Forbedr denne registrering
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring San Gemini
fra 77,38 $
Flere oplysninger
fra 63,92 $
Flere oplysninger
fra 66,16 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (53)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Medlemsvurdering
16
0
0
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
16
0
0
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 17 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder

Lorena og hendes madlavningsskole blev anbefalet af bookingagenterne for den palazzo, vi havde reserveret i San Gemini. Vi var en stor fest booket i god tid og menuen blev aftalt. Vi havde alle holdt klasser i fortiden. Hele ting var en sand skuffelse. Kvaliteten af...de anvendte produkter var meget dårlig sammenlignet med hvad vi selv havde købt på de lokale markeder. Den tilbudte vin var overskyet og et sted mellem cider og vin. Faktisk vejledning til madlavning / klargøring var ubetydelig. Generelt meget meget dårlig oplevelse. Færdig med astronomisk pris pr. Hoved, især når det sammenlignes med priser på lokale hoteller og restauranter. Jeg håber for hendes skyld, at hendes nye restaurant er bedre.Mere

Dato for oplevelse: august 2019
LorenaAutuori, Owner hos Percorsi con Gusto, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 23. juli 2019

En sådan sjov oplevelse at tilberede dit eget måltid og spise en smuk middag med dine venner og familie i lorens dejlige have. Planter og fe Lys rundt omkring, føltes som en drøm! Tak for at have haft os, fødevarer og service var enestående.

Dato for oplevelse: juli 2019
Anmeldt d. 11. juli 2019

Hvad en godbid til at deltage i Lorena og Lesleys madlavningskursus. Et charmerende team lærte os at lave pasta og en række traditionelle umbriske saucer efterfulgt af en kalvekød og derefter tiramisu. Hvor stolt var vi af vores bestræbelser, da vi nød vores frokost i...skyggen af et dejligt abrikos-træ med lokale vine til at ledsage abrikosetræet. Et besøg i Umbrien er sikkert ufuldstændigt uden en morgen på Percosi Congusta madlavning skole!Mere

Dato for oplevelse: juli 2019
Anmeldt d. 11. juli 2019

Vi fandt en ægte perle af en italiensk madlavningskole. Kokken Lorena og hendes smukke datter Leslie tilbyder et madlavningskursus i deres hjem i San Gemini. Lorena er organiseret og fuld af stor information om italiensk mad. Vi lavede en pasta skål, en hovedpudding og spiste...alt, hvad vi havde kogt i Lorenas have. En dejlig oplevelse på hver front. Vil helt sikkert vende tilbage til at gøre et andet kursus. Tak så meget Lorena og LesleyMere

Dato for oplevelse: juli 2019
Anmeldt d. 10. juli 2019

Vi tog en madlavningskursus, og det var fantastisk. Engagerende, venlig, interaktiv. En bucket list aktivitet og en skal gøre. Ikke kun lærte vi så meget, den mad, vi kogte og spisebordet layout var ekstraordinære og en af en slags oplevelse.

Dato for oplevelse: juli 2019
LorenaAutuori, Owner hos Percorsi con Gusto, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2019
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 8. november 2018 fra mobile enheder

Efter en fantastisk dag madlavning med Lorena og hendes datter Leslie, er vi enige om de mange gode ting, som tidligere korrekturlæsere har sagt om Lorenas madlavningskursus. Maden var lækker; hun er en stor lærer med lidenskab for kvalitet / sæsonbestemte ingredienser; og vi fik...også en god samtale over måltidet, delt med sin familie. Vi kunne ekko meget af, hvad der blev sagt af andre korrekturlæsere, men vil forsøge at fokusere dette på et par småblade for at supplere dem. For det første er din klasse privat for dig. Det vil sige, du vil kun lave mad med de mennesker, du kender, og menuen er bestemt af dig på forhånd. Dernæst kan Lorena helt tilpasse din klasse til din smag, interesser og færdighedsniveau. Til kontekst forsøger min mand og jeg at tage en madlavningskursus hver gang vi er i Italien. På dette tidspunkt har vi sandsynligvis taget seks klasser sammen, og vi laver også meget hjemme, så selvom vi er langt fra eksperter, er vi heller ikke begyndere. Vi har erfaring med at lave nogle af de mest berømte italienske opskrifter, såsom tiramisu, aubergineparm, hjemmelavet pasta osv. Derfor ledte vi efter en klasse / instruktør, som ville hjælpe os med at gå dybere og bredere. Lorena passer perfekt til dette, fordi hun tilbyder så mange valg at opbygge din menu fra, eller du kan også foreslå en anmodning. Vi valgte at lave flere umbriske opskrifter, vi ikke tidligere havde hørt om. Vi valgte også at lave en pasta (med græskar og bacon - lækker!) Og bad Lorena om at kritisere vores metode, komme væk med nogle virkelig praktiske tips til forbedring. Jeg er sikker på, at Lorena kunne tilbyde en god klasse for begyndere, men hun er også et godt valg, hvis du søger noget mere avanceret. Et tredje aspekt, jeg virkelig kunne lide, er, at Lorena er superorganiseret for at maksimere lektionstiden. I nogle tidligere klasser har vi bogstaveligt talt gjort hvert trin i opskriften fra at skrælle gulerødderne og måle mel. I vores klasse med Lorena havde hun og hendes datter brugt nogle af morgenen til at prædie vores ingredienser, så vi kunne dykke lige ind i madlavningen når vi ankom. Jeg har ikke noget imod at gøre det på nogen måde, men jeg værdsætter, at fordi Lorena havde gjort noget på forhånd, kunne vi opnå meget mere i løbet af vores lektionstid. En endelig fordel jeg ville nævne er, at logistik for denne klasse er meget praktisk, forudsat at du har en bil. Lorenas sted er godt placeret i den historiske by San Gemini. Hun gav anvisninger og kontrolleret på os via WhatsApp undervejs. Vi kom fra Orvieto, så det tog os ca. 1 time at komme derhen, men drevet er let - for det meste motorvej med smuk udsigt. Der er en gratis parkeringsplads lige bag hendes hus, der var meget tæt på motorvejen. Sammenfattende, af disse grunde og dem fra andre korrekturlæsere anbefaler jeg stærkt denne klasse med en lidenskabelig lærer. Vi kan ikke vente med at genskabe de opskrifter, vi lærte på en fremtidig middagsselskab. Buon appetito!Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
LorenaAutuori, Owner hos Percorsi con Gusto, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. november 2018
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 19. oktober 2018 fra mobile enheder

Min mand og jeg besøgte for en madlavning klasse med en forskel. Klassen var kun for os to og fandt sted i Chef Lorenas smukke historiske hjem, som hun har omsorgsfuldt restaureret. Vi blev tilbudt en bred vifte af retter og vi valgte en relativt...ligetids retters måltid. Præparaterne var informative, men peppered med mange historier om Lorenas oplevelser. Vi nød så måltidet, som vi havde kogt og Lorena kom til os, deler flere historier med en flaske vin. Vi har været i flere madlavningskurser i Storbritannien, som var vidunderlige, men var ofte ret trættende og lidt for meget som arbejde. Kokken Lorenas klasse var sjov, afslappet og informativ og var den ideelle blanding af hver til en madlavningskursus mens du var på ferie. Vi vil dele vores måltid flere gange med familie og venner i de kommende måneder og vil huske både vores tid i Umbrien og Chef Lorena fondly. Højt anbefalet.Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 4. januar 2017

I løbet af årene, Kok Lorena er blevet som en del af familien. Fra et fagligt synspunkt, at jeg tror, at hun fortsætter med at vokse, udforske, og lyser. Hendes opskrifter og hendes tilgang til umbriske retter er 100 % autentisk. Jeg medbragte klienter til...hende nu, som jeg fører kulinariske oplevelser, og vi vil aldrig nogensinde gå til Umbrien og ikke lave mad med Lorena. Som alle kokke, hun vokser hendes forretning. Hendes høre og sjæl skinner igennem i hendes mad og hver bid er mere lækker end den sidste. Percorsi con Gusto er et must!Mere

Dato for oplevelse: oktober 2016
Anmeldt d. 4. august 2016

Vores madlavningskursus med Lorena var et højdepunkt på vores tur. Ikke alene bruger vi erfaring med at lave og spise en lækker italiensk måltid, men Lorena delt så meget viden om de mange kulinariske regioner i Italien. Hendes passion for madlavning og hendes kærlighed til...Italien var smitsom.Mere

Dato for oplevelse: juli 2016
Anmeldt d. 25. juli 2016

Erik er en sådan en vidunderlig og imødekommende vært! Det var en sådan en god oplevelse til at lave mad i hendes smukke hjem. Hendes opskrifter er meget enkel og super nemt at gøre på hjem. Maden var fantastisk og en fornøjelse at gøre. Denne...klasse er et absolut højdepunkt på min tid her i Umbrien og jeg vil anbefale det til nogen! Det er den perfekte aktivitet for at gøre med venner.Mere

Dato for oplevelse: juli 2016
LorenaAutuori, Owner hos Percorsi con Gusto, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. juli 2016
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Hotel Albergo Duomo
483 anmeldelser
0,2 km væk
Badia Alle Grazie
2 anmeldelser
5,59 km væk
Terra Umbra Hotel
242 anmeldelser
6,15 km væk
Classic Hotel Tulipano
455 anmeldelser
7,85 km væk
Restauranter i nærhedenSe 18 restauranter i nærheden
Taverna del Torchio
714 anmeldelser
0,17 km væk
La Pecora Nera
487 anmeldelser
0,08 km væk
Dopolavoro San Gemini
34 anmeldelser
0,16 km væk
La Locanda
99 anmeldelser
0,03 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 15 seværdigheder i nærheden
Vallantica Resort Spa
38 anmeldelser
3,35 km væk
Carsulae - Parco Archeologico
407 anmeldelser
3,46 km væk
GeoLab Museo Laboratorio di Scienze della Terra
17 anmeldelser
0,52 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Percorsi con Gusto.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg