Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Boffa Fratelli Azienda Agricola

Alle billeder (1)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende50 %
  • Rigtig god50 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: 1-2 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
22 °
15 °
aug
18 °
12 °
sep
12 °
8 °
okt
Kontakt
Via Alba Cortemilia 142, 12055, Diano d'Alba, Italien
Website
+39 0173 612005
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (2)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
1
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
1
1
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 13. oktober 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldt d. 29. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: april 2017
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Albergo Ristorante Ai Tardi
64 anmeldelser
2,01 km væk
Hotel Langhe
475 anmeldelser
3,89 km væk
Hotel Ca' del Lupo
455 anmeldelser
4,01 km væk
Hotel Calissano
614 anmeldelser
4,77 km væk
Restauranter i nærhedenSe 16 restauranter i nærheden
Osteria Il Cortile
323 anmeldelser
2,85 km væk
Il Faro
601 anmeldelser
2,86 km væk
Trattoria in Piazza
301 anmeldelser
3,33 km væk
Osteria Enoteca Piazza
14 anmeldelser
2,57 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 19 seværdigheder i nærheden
Azienda Agricola Mario Giribaldi
44 anmeldelser
2,5 km væk
Azienda Agricola Fratelli Aimasso
27 anmeldelser
2,68 km væk
Azienda Agricola Cortino Produttori Dianesi
19 anmeldelser
2,17 km væk
Museo della Vite e della Civilta contadina
28 anmeldelser
3,94 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Boffa Fratelli Azienda Agricola.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg