Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Boucher Trail

Trailhead begins 8 miles from Boucher Rapids, Grand Canyon nationalpark, AZ 86023
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt 15 oktober 2015
Kyholland
,
Anchorage
fra mobile enheder
Læs alle 3 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende66 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig33 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
14. oktober 2015
“As advertised... a tough trail with rewards ”
28. november 2012
“Boucher Descent”
PLACERING
Trailhead begins 8 miles from Boucher Rapids, Grand Canyon nationalpark, AZ 86023
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (3)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Anmeldt 15 oktober 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

1  Tak, Kyholland
Anmeldt 28 november 2012
Google Oversæt

Mere

2  Tak, cbestard
Anmeldt 26 januar 2012
Google Oversæt

Mere

2  Tak, BarryAZ
I nærheden
Restauranter i nærheden
Bright Angel Bicycles and Cafe
255 anmeldelser
11,36 km væk
RP's Stage Stop
540 anmeldelser
13,77 km væk
El Tovar Lodge Dining Room
4.522 anmeldelser
8,86 km væk
Plaza Bonita
1.533 anmeldelser
13,8 km væk
Seværdigheder i nærheden
Hermit Trail
218 anmeldelser
2,13 km væk
Hopi Point
433 anmeldelser
7,41 km væk
Hermit's Rest
315 anmeldelser
2,33 km væk
Powell Point
176 anmeldelser
7,76 km væk
Spørgsmål og svarStil et spørgsmål
terimikeBelchertown
We are hiking Boucher next week and would like to know about how far down (mile marker) is the really steep descent which everyone seems to be warning us about. the steep downward climb where it may be necessary to rope down your pack before you climb down the boulders. starting at the hermits rest trailhead to get to boucher at dripping springs.
17 maj 2017|
Hvad er dit svar?
Retningslinjer for indlæg
Send