Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
8
Alle billeder (8)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
23 °
12 °
okt
18 °
8 °
nov
15 °
5 °
dec
Kontakt
Via Simeto 30, 95034 Bronte, Sicily, Italien
Website
+39 095 772 3058
Ring
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Bronte
fra 5,90 $
Flere oplysninger
fra 36,30 $
Flere oplysninger
fra 93,80 $
Flere oplysninger
fra 20,32 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (4)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Medlemsvurdering
4
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
4
0
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt 6. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Anmeldt 19. maj 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 5. oktober 2015
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 24. januar 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 1.226 hoteller i nærheden
Fucina di Vulcano
115 anmeldelser
3,57 km væk
Hotel Nebrodi
28 anmeldelser
11,39 km væk
Hotel Mazzurco
33 anmeldelser
12,17 km væk
Etna Quota Mille
216 anmeldelser
14,48 km væk
Restauranter i nærhedenSe 16.337 restauranter i nærheden
L'angolo dei Sapori Bronte
274 anmeldelser
0,15 km væk
Pepe Rosa
367 anmeldelser
0,31 km væk
Bar Conti Gallenti
216 anmeldelser
0,32 km væk
80 Fame Gastronomia
95 anmeldelser
0,44 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 6.905 seværdigheder i nærheden
Chiesa del Sacro Cuore
9 anmeldelser
0,3 km væk
Biblioteca del Real Collegio Capizzi
8 anmeldelser
0,33 km væk
Il Pistacchio
24 anmeldelser
0,37 km væk
PistAsta
33 anmeldelser
0,44 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Sicula Carni.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg