Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Videresend
3
Alle billeder (3)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende58 %
  • Rigtig god42 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: < 1 time
Kontakt
Via Per Vesale 141, 41029, Sestola, Italien
Website
+39 0536 67161
Ring
Mest nyttige anmeldelse
Anmeldt d. 11. februar 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Medlemsvurdering
4
3
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
4
3
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 2. september 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 27. august 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 11. februar 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 29. november 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 17. september 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 11. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 26. marts 2017
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 15 hoteller i nærheden
Locanda Zita
104 anmeldelser
2,63 km væk
Hotel Al Poggio
143 anmeldelser
4,25 km væk
Hotel La Pace
11 anmeldelser
4,4 km væk
Hotel San Rocco
121 anmeldelser
5,5 km væk
Restauranter i nærhedenSe 35 restauranter i nærheden
Organic Holiday Farm Ca de Fra
29 anmeldelser
2,72 km væk
Albergo Ristorante Ca' Cerfogli
1.088 anmeldelser
5,3 km væk
Osteria Il Forte
557 anmeldelser
5,41 km væk
La Vecchia Locanda Zita
789 anmeldelser
2,63 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 19 seværdigheder i nærheden
Sestola
230 anmeldelser
5,45 km væk
Ponte di Olina
71 anmeldelser
5,48 km væk
Centro Storico Fanano
54 anmeldelser
6,35 km væk
Cimone Sci
199 anmeldelser
6,04 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Caseificio Santa lucia.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg