Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5
Alle billeder (5)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende80 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig20 %
  • Frygtelig0 %
Om
Anbefalet varighed: < 1 time
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
6 °
-1 °
jan
8 °
0 °
feb
13 °
3 °
mar
Kontakt
Via Rinascimento 4, 27012 Certosa di Pavia, Italien
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Medlemsvurdering
4
0
0
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
4
0
0
1
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 31. juli 2016
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: juli 2016
Anmeldt d. 11. september 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 25. juni 2014
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: maj 2014
Anmeldt d. 2. februar 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt d. 18. januar 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Hotel Italia
355 anmeldelser
0,4 km væk
Antica Torre Viscontea
39 anmeldelser
3,86 km væk
Hotel Riz
264 anmeldelser
4,67 km væk
Hotel Rosengarten
287 anmeldelser
6,6 km væk
Restauranter i nærhedenSe 17 restauranter i nærheden
Green Park Ristorante
681 anmeldelser
1,5 km væk
Locanda Vecchia Pavia Al Mulino
426 anmeldelser
0,89 km væk
La Bruschetta 2
76 anmeldelser
0,51 km væk
Pizzeria Antica Osteria Italia
220 anmeldelser
0,4 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 5 seværdigheder i nærheden
Certosa di Pavia
1.487 anmeldelser
0,98 km væk
Chiesa di San Genesio Martire
10 anmeldelser
3,76 km væk
Villa Botta Adorno
21 anmeldelser
6,12 km væk
Museo della Certosa di Pavia
45 anmeldelser
0,8 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Bar Soleluna Cafe.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg