Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Donato in Poggio
Tilføj
Indbakke
Søg
Alle billeder (5)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende100 %
  • Rigtig god0 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
8 °
1 °
jan
Kontakt
Via del Fabbro 13 | Strada Cerbaia 2, 50028 San Donato in Poggio, Tavarnelle Val di Pesa, Italien
Website
Forbedr denne registrering
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring San Donato in Poggio
fra 28,07 $
Flere oplysninger
fra 606,41 $
Flere oplysninger
fra 47,17 $
Flere oplysninger
fra 4,49 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (1)
Filtrer anmeldelser
1 resultat
Medlemsvurdering
1
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
1
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 10. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for oplevelse: august 2017
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Mulino dell'Abate
5 anmeldelser
3,2 km væk
Quercia al Poggio
61 anmeldelser
3,86 km væk
COMO Castello Del Nero
755 anmeldelser
3,87 km væk
Hotel Primavera
36 anmeldelser
4,8 km væk
Restauranter i nærhedenSe 10 restauranter i nærheden
La Locanda di Pietracupa
573 anmeldelser
1,07 km væk
Palazzo Pretorio
829 anmeldelser
0,41 km væk
Osteria Ristoro La Capannina
142 anmeldelser
1,38 km væk
La taverna di ciccino
241 anmeldelser
0,4 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 4 seværdigheder i nærheden
Chianti Inside Out
33 anmeldelser
0,35 km væk
Casa Emma
337 anmeldelser
1,5 km væk
Fattoria di Montecchio
93 anmeldelser
1,39 km væk
Palazzo Malaspina
46 anmeldelser
0,39 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Birrificio Math.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg