Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Palacio de Penaflor

Calle Emilio Castelar 26, 41400 Ecija, Spanien
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Google Oversæt

læs mere

Anmeldt 26. april 2017
Pamela A
,
Sevilla, Spanien
Læs alle 25 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende44 %
  • Rigtig god24 %
  • Gennemsnitlig16 %
  • Dårlig12 %
  • Frygtelig4 %
PLACERING
Calle Emilio Castelar 26, 41400 Ecija, Spanien
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (25)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-10 af 25 anmeldelser

Anmeldt 26. april 2017
Google Oversæt

Mere

Tak, Pamela A
Anmeldt 10. marts 2017
Google Oversæt

Mere

Tak, pedroramosmadrid
Anmeldt 24. februar 2017
Google Oversæt

Mere

Tak, FranciscoEcija
Anmeldt 7. februar 2017
Google Oversæt

Tak, fran m
Anmeldt 29. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Tak, rinyweb
Anmeldt 25. august 2016
Google Oversæt

Mere

1  Tak, Ecija_Sevilla
Anmeldt 14. maj 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, Moises M
Anmeldt 10. maj 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, char01990
Anmeldt 9. februar 2016
Google Oversæt

Mere

Tak, aybar2014
Anmeldt 31. oktober 2015
Google Oversæt

Tak, IoHelga
I nærheden
Restauranter i nærheden
Bar la Reja
131 anmeldelser
0,13 km væk
Hispania
219 anmeldelser
0,27 km væk
Restaurante Las Ninfas
136 anmeldelser
0,33 km væk
Agora Tapas
109 anmeldelser
0,38 km væk
Seværdigheder i nærheden
Palace of Benameji
99 anmeldelser
0,33 km væk
Plaza de Espana
41 anmeldelser
0,21 km væk
Iglesia de Santa Maria
35 anmeldelser
0,34 km væk
Iglesia de San Juan
19 anmeldelser
0,13 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Palacio de Penaflor.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send