Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

International Academy of Italian Cuisine

Lukket nu: 09.00 - 17.00
Åben i dag: 09.00 - 17.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Dejlig ferie med madkursus

Helt kort så kan Lodging&Cooking kun varmt anbefales. Vi var 2 familier (4 voksne og 4 børn 5-18... læs mere

Anmeldt d. 30. juli 2016
Marchelpedersen
fra mobile enheder
Læs alle 21 anmeldelser
35
Alle billeder (35)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende73 %
  • Rigtig god19 %
  • Gennemsnitlig4 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig4 %
Om
Lukket nu
Åbningstid i dag: 09.00 - 17.00
Se alle tidspunkter
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
10 °
2 °
dec
9 °
1 °
jan
10 °
1 °
feb
Kontakt
Via San Viticchio 414, 55100 Vicopelago, Italien
Website
+39 0583 378071
Ring
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Medlemsvurdering
7
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
7
1
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 30. juli 2016 fra mobile enheder

Helt kort så kan Lodging&Cooking kun varmt anbefales. Vi var 2 familier (4 voksne og 4 børn 5-18) der alle nød opholdet. Alle ansatte på stedet udviste stor gæstfrihed, men specielt Gianluca udviste stor venlighed, hjælpsomhed, varme og ikke mindst et dejligt humør. Vi havde...Mere

Tak, Marchelpedersen
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 4 uger siden

Tid til at se tilbage og lave en anmeldelse som jeg havde til hensigt at fra dag. Dag 1 var lidt mere end 2 måneder siden mere præcis den 3. september. At bo i Italien med to gode køkkener til at køre det var essencial...for mig at lære mere om det italienske køkken. I tillæg skal de 40 dage af klasserne også indeholde olivenolie smagning, vinsmagning, vakuum forsegling madlavning og ikke mindst et HACCP 12 timers træningskursus. På den sidste dag opfordrede chefen Gianluca Pardini mig som den ældste af de 11 i løbet af 8 uger, for at få mine kommentarer, og han fik mere eller mindre det, jeg havde at sige. Jeg sætter mig ind i en udfordrende position. Gruppen bestod af 7 fra Japan 3 fra Italien og mig selv fra Norge. Undertegnelsen var forventet, at uddannelsen ville være på engelsk, men japansk havde deres egen tolk. At have klasserne både i at oversætte til japansk og engelsk ville være et rod så i mit ønske om at lære mere italiensk forsøgte jeg at se mere, tage billeder og lære italiensk. Så hvis du leder til et 8 ugers kursus spørg spørgsmålet om, hvem der vil deltage, og hvilket sprog vil blive brugt til at have så meget ud af klasserne som muligt. Mine kommentarer er mere til den administrative del af kurset og ikke til madlavning og læring om typiske ingredienser, der bruges til at bruge dem. På madlavning med Gianluca og andre master kokke, der besøgte klassen, var ekstremt værdifuld for min fremtidige brug af det, jeg lærte. Men kurset manglede fra dag et en præsentation af folk, der deltog, og af hvilken grund var der og hvilke færdighedsgrænser de havde på udgangspunktet. Mangler en gåtur gennem køkkenet, så alle kan blive fortrolige med det nye køkken, en bliver ved, hvor de forskellige ting er placeret, enten det er gryder og pander eller mælk eller mel og sukker. Udover den mangeårige oplevelse, skolen har en plan for de 8 uger, skal der være en opdatering hver uge, hvis nogen og menuen skal udleveres dagen før, så det var muligt at forberede sig mentalt for, hvad der skulle ske næste dag. Et andet problem er sikkerheden. En klar information, hvis der overhovedet skulle forekomme brand, hvor man finder brandslanger og førstehjælpskasse. Men til det mest skuffende problem, som jeg havde påpeget, da jeg søgte på skolen, den 12 timers HACCP kursus. Mangler helt, men med et tilbud om at komme tilbage, da de havde nok folk til at slutte sig til en, da dette var en ekstern ting, de måtte organisere. Kære Gianluca, de fleste af klassen er rundt i praktikpladsen og bør have uddannelse til certificering på det enkelte sted, de har praktikophold. Hvad gør disse restauranter? Jeg har selv betalt for dette og ikke får det jeg har betalt for. Jeg kalder denne uprofessionelle administration, og jeg ser det som en del, som skolen klarer at komme rundt, fordi de fleste søger om disse 8 uger kurser er unge studerende og ønsker ikke at lave støj, før de leder efter en praktikplads. Jeg har været i køkkenet i mere end 50 år og lært det på den hårde måde, jeg har ikke arbejdet i køkkenet for at få løn, men efter disse 8 uger føler jeg mig overbevist om, at hvad jeg agter at bruge mine nye færdigheder, vil jeg og kan invitere folk til at spise på vores hus i Toscana og være sikker på, at de vil nyde mad, italiensk med et twist. Tak for madoplevelsen har administrationen en vej at gå endnu. Hvis du besøger for en dag eller en uge, rolig, du vil have det sjovt og lære meget. Hvis du er inde i en langsigtet 8 ugers kursus, skal du bare være opmærksom på udfordringerne. Og forresten viste den sidste dag lidt af manglende respekt for de studerende, når certifikatet om deltagelse var udleveret. Dette skal udføres af mesterkokken og ikke bare forsvinde, når de første 2 - 3 blev udleveret.Mere

Anmeldt d. 21. maj 2017

Vil anbefale det til kokke ønsker at udvide sin sæsonbetonede retter og tilføje forskelligt skær profiler til deres fremragende resultater. Kokken Gianluca Pardini var fremragende. Instituttet og præsentation var meget velorganiseret og professionel. Vores gruppe planlagt gennem Road lærd mand nød hænder på og at...fuldføre forskellige toscanske retter hver klasse. Det endte med en session med en fire retters menu! ! Opskrifter blev stillet til rådighed så vi kunne bringe det retter hjem til WOW.Mere

Anmeldt d. 8. april 2017

Vi var en tur gruppe tilmeldt kurser i Toscana. Kokken Gianluca programmeret af de 4 en halv dag-kurser ved hjælp af det var i sæsonen som resulterede i velsmagende måltider. Han leverede retter, der var sund mens du bruger salt og stegning mad med stor...selvtillid. Det var italiensk mad, hvilket kunne være duplikerede hjemme. Gianluca er en patient og professionelle instruktører.Mere

Anmeldt d. 3. august 2016

Vores gruppe på 9 nød lærer til at lave mad italienske retter på dette vidunderlige kokkeskole. Gianluca var meget god til at dele sin tid, lader til at lave forskellige dele af måltidet hver person. Udover at lære at lave fremragende pasta og andre retter,...Gianluca inviterede os tilbage, sammen med nogle andre gæster, til en anden aften, han lavede med hans medarbejdere, hvilket var en magisk aften måltid. Han også anbefalet flere perler i området, herunder restauranter i byen, samt en olivenolie konsortium. Det var et af højdepunkterne i vores 5 ugers tur til Italien.Mere

Anmeldt d. 26. juli 2016 fra mobile enheder

Gianluca og alle dem, du møder på det hemmelige sted vil møde dig med professionalisme som med stor imødekommenhed og gæstfrihed. Vi har boet her i en lejlighed af skolen i 9 dage nu, og jeg ville ønske, at vi kunne bo lidt længere. Poolen...er forsvindende lille, men pænt og rent - som det sted i almindelighed. Gianluca hjalp os mere end én gang med tour tips som både sparede os penge og tid, men også gav os en større minder til at have med hjem. I dag fik vi en halv dag spottende opførsel over klasse med mester kok selv. 3 Retter serveret senere, og vores familier. Jeg har lært en masse nye tricks os jeg køkkenet. Det ser ud til at forbedre dine færdigheder - bare for at stå ved siden af en mad master of af hans klasse ; -) Alle kommer i et meget rimelig pris - mine varmeste anbefalinger.Mere

Anmeldt d. 20. juli 2016 fra mobile enheder

Gianluca har ført vores gruppe af de ni personer, heriblandt to teenagere, op gennem i forbindelse med forberedelsen af en traditionel italiensk måltid, der så vi spiste på verandaen med en dejlig udsigt over de toscanske bakker. Han mødte os, da vi gik op til...deres indkørsel med en kurv af nyplukkede krydderier i hans hånd. Hans passion for at undervise sine retter og elsker af kvalitet lokale råvarer var tydeligt og iøjnefaldende. På meget kort tid, at vi blev hentet mange nye teknikker og tilpasninger af vores viden om italiensk madlavning. Da vi skulle han anbefalede restauranter i Lucca, vi prøvede og elskede samt en olivenolie leverandør, som vi besøgte. Jeg kan varmt anbefale et besøg på hans skole.Mere

Anmeldt d. 26. april 2016 fra mobile enheder

Gianluca Pardini gjorde at lære at lave nogle meget indviklede italienske retter sjove og lærerige. Vi fik pasta fra bunden, tiramisu til at dø for, og lærte noget meget grundlæggende saucer som f. eks. sofrito. Alle måltider blev tilberedt af friske råvarer og spist med...gusto af alle deltagerne i klassen. Jeg kan varmt anbefale dette kursus for alle, som elsker at lave mad og have det sjovt at spise oprustning retter.Mere

Gianluca P, Proprietario hos International Academy of Italian Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. april 2016
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Villa La Principessa
415 anmeldelser
1,06 km væk
Hotel Villa Cheli
441 anmeldelser
1,29 km væk
Resort Dei Limoni
44 anmeldelser
1,38 km væk
Eurostars Toscana
746 anmeldelser
1,92 km væk
Restauranter i nærhedenSe alle restauranter i nærheden
Resort dei Limoni
253 anmeldelser
1,37 km væk
Osteria dei Re di Fabio P. Degustibus & C.
380 anmeldelser
0,64 km væk
Trattoria Baffardello da Rosolo
362 anmeldelser
0,85 km væk
Ristorante Hotel Villa Cheli La Camelia
79 anmeldelser
1,3 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe alle seværdigheder i nærheden
Lucca Comics & Games
227 anmeldelser
2,97 km væk
Chiesa di Santa Caterina
38 anmeldelser
3,13 km væk
Chiesa di San Romano
17 anmeldelser
3,05 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på International Academy of Italian Cuisine.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg