Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Skischule Optimal

Kaltenbach 149, Kaltenbach 6272, Østrig
+43 5283 2069
Website
Gem
;
Anmeldelseshøjdepunkter
Nybegynder

Kaltenbach er et stort sted, hvor mange nybegynder tar sine første skridt på ski. Man skal være... læs mere

Anmeldt 14. februar 2017
Linda M
Læs alle 23 anmeldelser
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende34 %
  • Rigtig god41 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig8 %
  • Frygtelig17 %
Lukket nu
Alle åbningstider
Åbningstid i dag: 08.00 - 11.30, 15.00 - 18.00
PLACERING
Kaltenbach 149, Kaltenbach 6272, Østrig
KONTAKT
Website
+43 5283 2069
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (23)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Anmeldt 14. februar 2017

Kaltenbach er et stort sted, hvor mange nybegynder tar sine første skridt på ski. Man skal være opmærksom på de kommer i små/store grupper ad gangen. Der er gode muligheder for at få en god og sund frokostordning selvfølge et godt glas øl/vin eller vand....Mere

Tak, Linda M
Language Weaver
Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 5. april 2013

I nærheden
Restauranter i nærheden
Grian Bam
11 anmeldelser
0,97 km væk
Restaurant Landgasthof Linde
73 anmeldelser
1,03 km væk
Gasthof Jagerklause
6 anmeldelser
1,33 km væk
Nester Gasthaus Metzgerei Apartments
53 anmeldelser
0,99 km væk
Seværdigheder i nærheden
Murmelland Zillertal - Kaltenbach
29 anmeldelser
3,2 km væk
Kletterzentrum Zillertal
5 anmeldelser
4,03 km væk
Hochfugen Skigebiet
168 anmeldelser
5,85 km væk
Zeller Bergbahnen - Zillertal Arena
12 anmeldelser
6,64 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Skischule Optimal.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send