Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Videresend
4
Alle billeder (4)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende67 %
  • Rigtig god33 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
21 °
12 °
sep
16 °
7 °
okt
9 °
2 °
nov
Kontakt
Corso Venti Settembre 46, 20081 Abbiategrasso, Italien
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Medlemsvurdering
6
3
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
6
3
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt 25. april 2016
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 5. april 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Anmeldt 29. april 2015
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 15. marts 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Anmeldt 1. september 2014
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 19. august 2014
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 6. juni 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 28. maj 2014
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 30. marts 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSee all hotels
Nuovo Albergo Italia
100 anmeldelser
0,36 km væk
Motel Regal
22 anmeldelser
3,8 km væk
La Pendola Hotel
36 anmeldelser
5,13 km væk
Motel Ranch
18 anmeldelser
5,95 km væk
Restauranter i nærhedenSe 120 restauranter i Abbiategrasso
Pasticceria Besuschio
281 anmeldelser
0,12 km væk
Il Sud D'Oriente
33 anmeldelser
0,22 km væk
La Fundeghera
50 anmeldelser
0,24 km væk
Gelateria 21 Bià
39 anmeldelser
0,2 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 19 seværdigheder i Abbiategrasso
Tete a the
99 anmeldelser
0,33 km væk
Bar Castello
59 anmeldelser
0,31 km væk
Enoteca Divino
134 anmeldelser
0,47 km væk
Castello Visconteo
69 anmeldelser
0,3 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Cappuccio e Brioches.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg