Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3
Alle billeder (3)
Fuld visning
Oversigt over rejsende
  • Fremragende75 %
  • Rigtig god25 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
11 °
4 °
jan
11 °
4 °
feb
13 °
6 °
mar
Kontakt
Via G. Verdi, 24, 04011, Aprilia, Italien
+39 06 928 1900
Ring
Forbedr denne registrering
Anmeldelser (4)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Medlemsvurdering
3
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
3
1
0
0
0
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 7. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldt d. 26. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: august 2016
Anmeldt d. 23. januar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: januar 2016
Anmeldt d. 19. august 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Dato for oplevelse: august 2015
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller i nærheden
Enea Hotel Aprilia
232 anmeldelser
1,66 km væk
Il Nido Hotel e Ristorante
51 anmeldelser
2,14 km væk
La Pineta dei Liberti
87 anmeldelser
10,13 km væk
Fontana Di Papa Al 12o
46 anmeldelser
10,29 km væk
Restauranter i nærhedenSe 212 restauranter i nærheden
Il Pacchero Solitario
432 anmeldelser
0,26 km væk
Gigi Gelo
152 anmeldelser
0,05 km væk
MarienPlatz
133 anmeldelser
0,24 km væk
La Rotonda
111 anmeldelser
0,24 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 28 seværdigheder i nærheden
Statua di San Michele Arcangelo
24 anmeldelser
0,61 km væk
Bar Friends
5 anmeldelser
0,8 km væk
Il Cerchio nel Grano
11 anmeldelser
0,83 km væk
Pasticceria Gelateria Gran Caffe Manduca
62 anmeldelser
0,85 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Caos Caffe.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg