Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 04.00
Gem
Videresend
Book på forhånd
Ture fra Slow Cooking School har en tendens til at blive udsolgt – rejsende anbefaler at booke på forhånd.
97
Alle billeder (97)
Fuld visning
Udmærkelsescertifikat
Oversigt over rejsende
  • Fremragende97 %
  • Rigtig god3 %
  • Gennemsnitlig0 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
Om
Åben nu
Åbningstid i dag: 11.00 - 04.00
Se alle tidspunkter
Anbefalet varighed: Mere end 3 timer
Lokalt vejr
Drives af Weather Underground
°F°C
15 °
11 °
okt
10 °
6 °
nov
7 °
3 °
dec
Kontakt
Vocabolo Montanaro 64, 06060 Paciano, Italien
Website
+39 338 740 8884
Ring
oversat af Google
Sådan kan du opleve Slow Cooking School
fra 23,60 $
Flere oplysninger
fra 140,20 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (88)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Medlemsvurdering
15
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
15
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 15 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 3 dage siden

Havde en god tid med CHEF Walter. Lærte den sande italienske måde at lave og lave pasta på. (blandt andet)

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Anmeldt for 1 uge siden

Jeg var i Toscana i 2 uger, og denne dag med madlavning og gå i oliventræerne var højdepunktet på min rejse.

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Anmeldt for 1 uge siden

Alt om grunden, madlavningstimer, fornøjelsen at spise sammen og ture i vinkælderen og olivenolieproduktionen er simpelthen magisk! Mange tak for en helt speciel dag. Det var højdepunktet af vores tur.

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Anmeldt 22. maj 2017

Den langsomme madlavning mad er en god måde at lære at lave ægte italiensk mad. Alle banerne er en italiensk kok, og er enkle opskrifter, som du kan få lært min hjemme. De lærer dig også om deres prisvindende olivenolie og tage dig med på...en tur i deres olivenolie. Maden er til at dø for, vi fik en tiramisu som var til at dø for, og en ragu pasta, som var en af de bedste jeg nogensinde har fået. I længden er en god balance mellem at lære at lave mad, og vi tilbragte tid med dine venner og familie, og spise god mad!Mere

Anmeldt 8. maj 2017

Sikke en fantastisk oplevelse. Ikke kun med et madlavningskursus med alle økologiske råvarer, men også en komplet beskrivelse om olivenolie, hvor det er forarbejdet, et besøg på deres eget oliemølle. Og også deres cantina, hvor de også opbevare deres hjemmelavede vin. Lucia gjorde en utrolig...klasse på olie og Walter, kokken var en fantastisk og sjov lærer på madlavningskurset!Mere

countryslowliving, Direttore hos Slow Cooking School, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. august 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 3. december 2016

En virkelig fænomenal oplevelse. Maden var det bedste, vi havde på hele turen! Den vin og olivenolie var fantastisk! Værterne var varm og dejlig! Dette blev højdepunktet på vores 2 ugers Bryllupsrejse i Italien. Vi ser frem til mange fremtidige besøg!

Anmeldt 24. oktober 2016

Indførelsen af beliggenheden startede i hente - i forhold til banegården. En smuk køretur til farm - fantastisk! Når du er der vi fik en hurtig lektion i olivenolie og dets mange fordele. Derefter vin og en dejlig eftermiddag i madlavning af en lokal kok,...der var så ydmyg, tålmodig og fantastisk i hans levering af et fantastisk måltid. Bedste dag nogensinde!Mere

Anmeldt 24. oktober 2016

Tal om en fænomenal oplevelse. Det kunne ikke være bedre! Maden var perfekt! Vinen var perfekt! Værterne var perfekt! Jeg kunne blive ved og ved om den perfektion, men det vil jeg ikke. Jeg vil dog sige, at hvis du nogensinde i denne region og...de ikke tager hen til Slow Food kokkeskole, du gør dig selv en kæmpe tjeneste. Nej, du gør dig selv en stor uret! Fra ankomsten til den smukke have oase, hvor alt er frodigt og billedskøn, du er gået ind i en smuk bolig, og til en dejlig spisestue med vinglas klar og flasker med herlige olivenolie klar til første del af klassen. Vi var ikke kun at vide om olivenolie og hvordan de er produceret, Mamma Lucia gjorde for, at vi havde fået den viden, der kan aldrig blive taget på igen af den bruger af olivenolie og hun sørgede for, at vi ville se nærmere på den bedste! Så vi smagte deres prisvindende olivenolie og helt ærligt, jeg troede, så lad os bare komme til vin, men da jeg smagte, var jeg i øjeblikket overrasket. Rent faktisk havde en friskere smag for mig. Det var ikke det, jeg var vant til, og det var ikke så tunge og ildelugtende. Det var lettere med et dejligt efter smag og var himmelsk og med det nybagte brød de bragte i (en gang jeg saltet det - jeg kan godt lide salt) . Den vin de producerer er en del af det fænomen. Jeg er gal jeg var kun i stand til at købe 2 flasker! Det er en vin værd at shipping hjem. Alvorligt. Jeg kan normalt ikke for den slags, men hvis jeg kunne have sendt en sag to hjem, ville jeg starteren med . Selvom jeg skriver nu, en af mine flasker er gået (i min Belly) og jeg er . . . Trist. Jeg er ikke sikker på, når jeg er nødt til at drikke de andre 1. Jeg ved, at der ikke indtil jeg er tilbage! Nu, for madlavning. Jeg er en grådig søn med skydevåben. Jeg mener jeg elsker mad. Jeg rejser bare for at spise! Jeg kan bare ikke bekymre sig om det historiske steder. Så bygningen er gammel! Hvad betyder det? ? ? Hvordan er maden? Er det scrumdiliumptious? ? ? ! ! Det er det eneste, jeg holder af. God mad, god whisky og vin og godt selskab! Jeg siger det alt sammen til at sige… det var det bedste måltid, jeg har haft mens i Italien! Først og fremmest, at ingredienserne var så frisk jeg kan ikke beskrive det. Kokken Walter er en fantastisk kok, som endnu et hans passion for mad til de ydmyge. . . Hvis du ikke allerede har det ligesom jeg gjorde : - ) . Han er meget klar og præcis og lærer du om regionens madlavning og om hvordan det hænger sammen med forskellige dele af Italien. Vi fik tiramisu, ravioli, gnudi og tagliatelle . . . Alt fra bunden. Vi fik tre saucer til at ledsage de forskellige pasta- og sammen skabt et måltid af divinity. Hver ret var smukt anrettet og vi spiste i et drivhus have oase omgivet af natur. Helt ærligt, det var helt fantastisk, og jeg kan ikke vente med at vende tilbage med venner, og så er med mine børn, når de er ældre, og kan sætte pris på den oplevelse.Mere

Anmeldt 19. juli 2016 fra mobile enheder

Min kone og jeg deltog i den vidunderlige madlavning kursus på Il Fontanaro som en del af en 10-dages besøg i Italien. Min opfattelse af verden af olivenolie var helt forandret af Mikael er fascinerende og engagerede præsentation. Jeg har lært, ved aktiv deltagelse, hvordan...man skal kunne genkende den bedste olivenolie. Jeg var også oplyste på vigtige medicinske og ernæringsværdi olie. Lyder kedeligt? Ingen måde, hvorpå det var en meget livlig udveksling af synspunkter. Selvfølgelig, ledet af den madlavning kokken Walter, var det perfekte hovedretten. Under hans kyndig vejledning vi gjorde det retter for en overdådig fem retters frokost, spist i den dejlige have i skyggen af et træ. Frokost gav os mulighed for at lære gennem smagning af lækre særlige vine lavet på denne ejendom udvide vores gastronomiske. Jeg kan varmt anbefale denne begivenhed.Mere

Anmeldt 1. juni 2016

På Fontanero Gård blev mødt med en betagende, uforstyrrede, smukke landlige omgivelser, en ægte velkommen straks fik os til at føle at det i mit hjem, en enestående oplevelse madlavning med Mikael og Kok Walter, spise utrolig, ubegrænset olivenolie, vin og mad! Vi har fundet...os selv blive opslugt og føler sig tilfreds, afslappede, meget indhold, og ikke vil forlade stedet. Vi rejste i hele Italien i 2 uger, og det var højdepunktet uden tvivl; det mest autentiske, uforglemmelig oplevelse, som viste sig at være mere, end vi havde forventet. Vores college børn og deres bedstemor nød det lige så meget som vi gjorde! Tak Pinelli Familie og Kok Walter! Din "langsom living" levevis har inspireret mig!Mere

Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Agriturismo Podere Bello
160 anmeldelser
4,78 km væk
Country House Villa Rey
60 anmeldelser
5,57 km væk
Hotel Da Elio
27 anmeldelser
5,78 km væk
Relais dei Magi
64 anmeldelser
6,7 km væk
Restauranter i nærhedenSe 7 restauranter i nærheden
Locanda Manfredi
512 anmeldelser
0,85 km væk
Osteria La Loggetta
418 anmeldelser
0,84 km væk
L'Oca Bruciata
237 anmeldelser
0,76 km væk
Il Casale
233 anmeldelser
0,53 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 4 seværdigheder i nærheden
Collegiata di San Michele Arcangelo
28 anmeldelser
3,25 km væk
Parco Acquatico Tavernelle
86 anmeldelser
5,91 km væk
Centro Storico di Paciano
47 anmeldelser
0,81 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Slow Cooking School.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg