Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Nihon Kaisengyo center

1-133 Oumigawa, Kashiwazaki 949-3661, Niigata Prefecture
Gem
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende33 %
  • Rigtig god59 %
  • Gennemsnitlig8 %
  • Dårlig0 %
  • Frygtelig0 %
5. august 2016
“やはり海のある県の人達が羨ましい。”
3. august 2016
“魚や貝を買ってバーベキュー”
PLACERING
1-133 Oumigawa, Kashiwazaki 949-3661, Niigata Prefecture
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (12)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-10 af 12 anmeldelser

Anmeldt 14 august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

1  Tak, 三宅島
Anmeldt 5 august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

Tak, 康弘 鈴
Anmeldt 3 august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Mere

1  Tak, katsuhikon615
Anmeldt 11 maj 2015
Google Oversæt

Mere

3  Tak, mu_hi_ro
Anmeldt 27 oktober 2014
Google Oversæt

Mere

2  Tak, ちこむら
Anmeldt 8 august 2013
Google Oversæt

Mere

4  Tak, shofin
Anmeldt 10 maj 2013
Google Oversæt

Mere

Tak, toyo6000
Anmeldt 3 september 2012
Google Oversæt

Mere

4  Tak, ゆうた3100
Anmeldt 25 februar 2012
Google Oversæt

Mere

2  Tak, ようこさん
Anmeldt 23 oktober 2011
Google Oversæt

Mere

1  Tak, さらさだ
I nærheden
Restauranter i nærheden
Fukuura
7 anmeldelser
0,07 km væk
Shunsaikobo Kaiyo
2 anmeldelser
0,11 km væk
Seagull
0,29 km væk
Yoneyama Service Area (Nobori-Sen) Restaurant
7 anmeldelser
0,74 km væk
Seværdigheder i nærheden
Tepco Service Hall
7 anmeldelser
13,53 km væk
Michi-no-Eki Echigo Izumozaki Tenryo no Sato
23 anmeldelser
26,85 km væk
Nishikikoi no Sato
16 anmeldelser
27,26 km væk
Bijinbayashi
77 anmeldelser
29,95 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Nihon Kaisengyo center.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send