Ture og billetter

Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium leveret af Orient Tours - Day Tours

BLIVER HØJST SANDSYNLIGT UDSOLGT*

Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium

Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium
4
Book på forhånd
fra
544,89 kr.
pr. voksen
Øjebliksbillede af turen
Combo-billet til Burj Khalifa Levels 124 og 125 og Dubai Aquarium
Varighed:
1-3 timer
Tager Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger
Gruppestørrelse
100
I nærheden af offentlig transport
Billettype:
Mobil
  • Varighed:
    1-3 timer
  • Tager Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger
  • Gruppestørrelse
    100
  • I nærheden af offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
Om
Oplev to Dubai-must-sees i en udflugt for at spare tid og besvær ved at købe denne prisbillige Burj Khalifa og Dubai Aquarium og Underwater Zoo kombinationsbillet. Forhåndsbog for at garantere en praktisk tidsluk for dig at besøge Burj's niveau 124 og 125 se dæk; og efter at have absorberet 360-graders udsigt, kør elevatoren ned og besøg akvariet, som ligger praktisk i nærheden i Dubai Mall.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 1-3 timer
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Afbestillingspolitik
  • Alle salg er bindende, og der skal betales 100% i afbestillingsgebyr.
Tilgængelige sprog
Engelsk
Højdepunkter
  • Problemfri og tidseffektiv måde at opleve to nødvendigheder i Dubai på
  • Nyd udsigten fra Burj-observatorierne og beundre livet i havet i akvariet
  • Selv guidet tur med valg af Burj-tidspor for din bekvemmelighed
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 1-3 timer
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Tilgængelige sprog
Engelsk
Afbestillingspolitik
  • Alle salg er bindende, og der skal betales 100% i afbestillingsgebyr.
Højdepunkter
  • Problemfri og tidseffektiv måde at opleve to nødvendigheder i Dubai på
  • Nyd udsigten fra Burj-observatorierne og beundre livet i havet i akvariet
  • Selv guidet tur med valg af Burj-tidspor for din bekvemmelighed
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 2168P101
Ring på +45 78768456
Vigtige oplysninger
Inkluderet
  • Indgangskort til Top - 124. og 125. etage
  • Indgangsbillet til Dubai Aquarium
  • Visning af teleskoper på observationsdækket
  • Entré – Burj Khalifa
  • Entré – Dubai Aquarium & Underwater Zoo
Ikke inkluderet
  • Mad og drikke
  • Souvenirbilleder (købes)
  • Hotel afhentning og drop-off
Varighed
1-3 timer
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • En aktuel gyldig passkopi kræves på rejsedagen
  • Du modtager en øjeblikkelig bekræftelses-email efter booking, men den kan ikke bruges til at indløse på Top Admission Ticket.
  • Du vil modtage en anden separat bekræftelsesbevis e-mail, efter at reservationen er foretaget. IKKE, at kuponen skal præsenteres på billetkassen for BURJ KHALIFA og TRIPADVISOR-bestillings kvitteringen / kuponen er ikke tilladt
  • På grund af stor efterspørgsel er din valgte tidslukke muligvis ikke tilgængelig: hvis dette sker får du tildelt en ny tidslukke “… Det nye tidsvindue tættest på det oprindeligt anmodede tidspunkt afhængigt af tilgængelighed”
  • Bemærk: Vejrforholdene kan ikke garanteres; der er ingen refusion for diset vejr, når synligheden ville være lav
  • I nærheden af offentlig transport
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Maks. 100 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Inkluderet
  • Indgangskort til Top - 124. og 125. etage
  • Indgangsbillet til Dubai Aquarium
  • Visning af teleskoper på observationsdækket
  • Entré – Burj Khalifa
  • Entré – Dubai Aquarium & Underwater Zoo
Ikke inkluderet
  • Mad og drikke
  • Souvenirbilleder (købes)
  • Hotel afhentning og drop-off
Varighed
1-3 timer
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • En aktuel gyldig passkopi kræves på rejsedagen
  • Du modtager en øjeblikkelig bekræftelses-email efter booking, men den kan ikke bruges til at indløse på Top Admission Ticket.
  • Du vil modtage en anden separat bekræftelsesbevis e-mail, efter at reservationen er foretaget. IKKE, at kuponen skal præsenteres på billetkassen for BURJ KHALIFA og TRIPADVISOR-bestillings kvitteringen / kuponen er ikke tilladt
  • På grund af stor efterspørgsel er din valgte tidslukke muligvis ikke tilgængelig: hvis dette sker får du tildelt en ny tidslukke “… Det nye tidsvindue tættest på det oprindeligt anmodede tidspunkt afhængigt af tilgængelighed”
  • Bemærk: Vejrforholdene kan ikke garanteres; der er ingen refusion for diset vejr, når synligheden ville være lav
  • I nærheden af offentlig transport
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Maks. 100 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Senest opdateret: 12. jul. 2020
En bemærkning fra Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium
-Gæsten kan være i op til 1 time for hver tidsperiode.
Hvad du kan forvente under dit besøg
  • Regelmæssig kontrol af kropstemperatur for medarbejdere
  • Regelmæssig desinficering af områder med meget trafik
  • Kontrol af deltagernes kropstemperatur ved ankomst
Hvad du kan forvente under dit besøg
  • Regelmæssig kontrol af kropstemperatur for medarbejdere
  • Regelmæssig desinficering af områder med meget trafik
  • Kontrol af deltagernes kropstemperatur ved ankomst
  • Personalet påbudt hyppig håndvask
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
  • Transportfartøjer desinficeret regelmæssigt
  • Guider påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
  • Løn under sygdom til medarbejdere med symptomer
  • Rejsende påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
  • Social afstand håndhævet på hele turen
Rejseplan
  • Startsted
    Se afsnittet Vigtige oplysninger for at få flere oplysninger
  • 1
    Burj Khalifa
    Stop: 60 minutter - Entré er inkluderet
    Se oplysninger
  • 2
    Dubai Aquarium & Underwater Zoo
    Stop: 2 timer - Entré er inkluderet
    Se oplysninger
  • Du vender tilbage til startstedet
+

4.0
88 anmeldelser
Fremragende
44
Meget godt
22
Gennemsnitligt
12
Dårlig
3
Frygtelig
7

Mark Zweig
København, Danmark30 bidrag
Visiting Dubai it is probably must to have view from Burj Kalifa.
Unfortunately one of us did not feel well in the morning. Expected simple call would be possible to change to another day. I was wrong. Do not expect service or understanding from management. 48 hours for cancellation is fixed. Do not even consider getting sick.
My good advice is, do not book tickets.
Skrevet d. 3. november 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SarahDubke
Dear Value Customer, Thank you for sharing your Feedback about Burj Khalifa: At the Top (125th floor) & Dubai Aquarium Combo Entrance. Although it is unfortunate that you did not have a good experience, we believe that you may have booked your experience through another supplier because we are unable to find your name in our booking list and more importantly we can and do amend reservations up to 24 hours prior to the date of a tour. As part of our regular service standards, we are available 24/7 for assistance through our well-trained and professional Guest Service team as well as a proactive Operations team after office hours who deliver great customer service. Next time we would like to invite you to book some of our award-winning excursions to feel the difference. We look forward to seeing you again in the UAE soon. Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet d. 5. november 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

moshep01
Ashdod, Israel202 bidrag
Overrated ,
The site it self is Breath taking from the outside,
We booked a Ticket for 18.00 to get up to see the Sunset from the 125th floor.
What nobody tells you the your booking only get you though the first entry to line up for security and then line up for the lift.
When we finally got to the lift is was 19.30,
So no Sunset for us.
When you get finally up ,Ok the view to very nice .
But a big wast of 3 hours,
Not worth the time and certainly not the Money.
Big disappointed.
Skrevet d. 29. oktober 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SarahDubke
Dear moshep..., Greetings from ORIENT TOURS! Thank you for taking the time to write a review. We understand that your feedback is purely based on the experience you had at the sight, Burj Khalifa - At The Top, and not with the services of Orient Tours. Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services
Skrevet d. 22. november 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Compramos las entradas en el propio Dubai (cola de 10 minutos para compra) para subir a las 1730 y ver la puesta de sol en septiembre, subimos planta 155 y las vistas son espectaculares (no vista de 360 °) además te dan bebida (vino y cerveza) y sacan canapés, el precio no es barato. No nos pusieron límite ningún de tiempo. Bajamos a la 152 y salimos al exterior y esperamos puesta de Sol. Luego bajamos a la 125 (vista 360 °) y esperamos a que anochecer más. Colas de 10 minutos máximo tanto subida como bajada. Precio fotos que te hacen abusivo. Subir hay que subir pq las vistas son espectaculares, el lugar en función de lo que quiera gastar cada uno. El aquariun lo incluye la entrada del piso 155 y lo puedes ver al día siguiente como hicimos, es recomendable.
Skrevet d. 17. september 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SarahDubke
Dear nacho b, Thank you for leaving such a nice review. We are glad that you loved our services! Our dedicated staff will be pleased to learn of your high praise. We take pride in giving our customers outstanding service, and we're overjoyed to receive your compliments and appreciation. We hope to see you here again and please bring all your friends and family. We will ensure they all enjoy the same quality of service as you have. Thank you, once again, for your kind words. Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet d. 18. september 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Juju
Tours, Frankrig5 bidrag
La vue at the top c'était incroyable on peut faire tout le tour et bien voir la ville de partout, il y a aussi 2 peinture d'ailes d'ange pour faire de magnifique photos. En revanche, l'aquarium très déçue ! C'est juste un tuyau ou un tube qui passe sous l'énorme aquarium du dubai mall ! Il vaut mieux faire underwater zoo qui est le vrai aquarium donc ne réservais pas les deux ensembles, il vaut prendre sois que le Burj sois que underwater zoo ou les deux mais séparément !
Skrevet d. 17. december 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SarahDubke
Dear 278jujul, Greetings from ORIENT TOURS! Thank you for taking time out to write to us about the your experience with the Burj Khalifa and Dubai Aquarium visit. We do also love the angel wings for photos. This incredible building provides so many photo-opportunities. Looking forward to seeing you back in the UAE soon! Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet d. 5. januar 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

What
Toronto, Canada774 bidrag
feb. 2020
We encountered this outfit’s ticket desk on our way to the Burj Khalifa and bought tickets for the 148th floor. The ticket seller said we would have a guide and would by-pass the lines. As it turned out, there were no long lines and we paid over $200 each for tickets that we could have purchased at a fraction of the price at the regular ticket window. This tour is most definitely NOT worth the price unless you are in an extreme hurry or there are very long lines. The guided part is very shallow and added nothing to what you could learn from the illustrative material everywhere around. In short, it's a scam. Notwithstanding, do not miss going up the Burj.
Skrevet d. 8. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SarahDubke
Dear What, Thank you for sharing your valuable feedback about your Burj Khalifa visit that you have recently booked with us. We understand that you were lucky and visited on a day/time when there were no long queues. Taking into account the other reviews about Burj Khalifa, many people mention long lines as the building is still one of the (if not THE) most visited sight in the country. Again our sincere apologies that you din't find it worth spending a bit more money for the "skip the line". Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet d. 9. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Marco A
Milano, Italien15 bidrag
mar. 2020 • Par
Panorama mozzafiato direttamente dal cielo.
L'esperienza poteva essere migliorata con ascensori panoramici e consentendo di affacciarsi da entrambi i lati del grattacielo
Skrevet d. 6. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

John C
3 bidrag
feb. 2020
A great chance to see the full extent of the city of Dubai. We went to the 125th level and more than high enough to see everything.
Skrevet d. 26. februar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Ute K
2 bidrag
feb. 2020
Der Burj Khalifa ist auf jeden Fall einen Besuch wert. Es empfiehlt sich aber morgens schon früh hochzufahren, die Wartezeiten an der Kasse und am Fahrstuhl sind da wesentlich kürzer als später am Tag. Die Karten für das Aquarium zu bekommen ist etwas umständlich, da man sich dafür nochmal anstellen mus.
Skrevet d. 25. februar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

feb. 2020 • Familierejse
O aquarium é legal pela entra maravilhosa, o underzoo, também é legal, tudo muito organizado e os aguardo com vidros impecáveis e águas cristalinas, mas o Aquário de São Paulo não fica pra trás. Já o top Burj Khalifa não tem comparação com o prédio do Santander, antigo Banespa, nem mesmo com o Empire starter ou o SkyCostanera no Chile, que foram os prédios altos que conheço, ele é muito luxo e organizado, a vista e de perder o fôlego, e se tiver um pouco de paciência conseguirá ver o show da fonte lá de cima e posteriormente de baixo, ambas muito legais. Vale a pena.
Skrevet d. 24. februar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Adam W
3 bidrag
feb. 2020 • Par
We had booked on line before we travelled out, chose a time slot to At the Top of 7pm on the Sunday evening, went to the ticket booth at the Dubai mall to redeem our online voucher for the tickets to save time later, there was already a queue formed for the start of the day viewings. We went off for the day and came back later in the evening as we wanted to see the fountain show at the mall, there was hundreds of people around the fountain so we couldn't get close so we decided to try get up the Burj early, it was about 6.15pm. Queued for maybe 20-30 mins, through security then up the lift, which by the way was the most impressive part. From then on in it was the most unenjoyable and disappointing experience, dozens of people were literally camped at the viewing windows, with tripods set up on some, taking selfies. Couldn't get close, because there is no time limit up there, people must have gone for the sunset show and just stayed there, half expected picnic blankets and barbecues being set up. Then there was a 45 min queue back down, and because there is no clear signs as to where to start queuing, ignorant people where pushing, barging, cutting in you name it. We didn't even bother going up to the 125th floor fearing it would be worse. Tip, don't go on a Sunday around sunset, and get fast track tickets up and down.
Aquarium was ok, which we went after the Burg, open till midnight, split over 2 levels of the mall though weirdly, but after our experience we weren't really feeling it.
Skrevet d. 24. februar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SarahDubke
Dear AdamW, Thank you for sharing your valuable feedback about your Burj Khalifa & Aquarium Combo-tickets that you have recently booked with us. We apologize for not having fully met your expectations. The Burj Khalifa is still, after ten years, one of the - if not THE - most visited sight in Dubai so everyone coming to Dubai wants to go there. Unfortunately, this may lead to waiting time at the elevator even though you book your visit for a certain time slot. We do understand that your rating is purely based on the experience you have made at Burj Khalifa and not at all covers the experience you have made with us, Orient Tours, for the ticket purchase and our services connected to it. We would like to see you joining one of our tours/safaris soon again! Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
Skrevet d. 10. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Viser resultaterne 1-10 af 88
*Bliver hurtigt udsolgt: Baseret på Viators bookingdata og oplysninger fra udbyderen i løbet af de seneste 30 dage ser det ud til, at denne oplevelse sandsynligvis hurtigt vil blive udsolgt på Viator, et Tripadvisor-selskab.
Om arrangøren

Tag det ikke kun fra os – her er, hvad folk har at sige om denne arrangør.

Fra: Orient Tours - Day Tours
Solskov
Solskov
00
Mageløs oplevelse
Burj Khalifa er i sig selv et enestående og fuldstændig fantastisk byggeri, meget smukt. Vi var heldige at opleve H
130paulinet
130paulinet
00
FRYGTLIG TUR!!
Virkelig forfærdelig tur! Vi er på ferie i Dubai, og bookede en tur til Abu Dhabi gennem “orient tour”. Vores førs
259dittej
259dittej
00
Super oplevelse
Mega fed oplevelse. Vi var rigtig glade for, at vi tog afsted. Lækker mad og søde mennesker, intet at klage over.
Emil F
Emil F
00
Skøn eftermiddag og aften i ørkenen!
Min bror og jeg havde en fantasitsk eftermiddag og aften i selskab med Orient Tours! En rigtig god og vild køretur
Ofte stillede spørgsmål om Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium


Priser for Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium fra 530,10 kr.. Opdag og book Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium på Tripadvisor

Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium udbydes af Orient Tours - Day Tours. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Orient Tours - Day Tours på Tripadvisor. Opdag og book Burj Khalifa: Kombineret adgang til At the Top (125. etage) og Dubai Aquarium på TripAdvisor