Ture og billetter

Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco leveret af Marcelo Batata Cooking Classes

Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco

Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco
5
Book på forhånd
fra
608,42 kr.
pr. voksen
Book nu, og betal senere: Reservér din plads gratis med fleksibel booking.
Er du ikke sikker? Du kan afbestille denne booking op til 24 timer i forvejen og få fuld refusion.
Om
Tag et dybt dykk ned i den peruanske kulinariske kultur under denne madlavningskursus på Cuscos restaurant Marcelo Batata. Spise på lokale restauranter kan give dig en smag på maden, men at lære at lave mad selv af en ekspert kok bringer den til et nyt niveau. Ledsag din vært på en shoppingtur til San Pedro Market, før du vender tilbage til køkkenet for at lære typiske peruanske specialiteter.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 4 t.
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Engelsk
Højdepunkter
  • Lær at shoppe for friske ingredienser på et lokalt marked
  • Grundig kommentar til Perugas kulinariske historie fra en kokguide
  • Steg-for-trin instruktioner til flere retter, som du kan genskabe hjemme
  • Lær hvordan du laver en Pisco sur, den nationale drink
Det kan du forvente
  • Når du ankommer, skal du møde din kok / instruktør og lytte til en kort introduktion om det peruanske køkken. Denne klasse er rettet mod nysgerrige rejsende, der ønsker at lære ved at gøre, ikke kun ved at spise på lokale restauranter. Gennem kokens kommentar, kom til at forstå historien om det peruanske køkken på en måde, som du ikke kunne ved blot at smage et par lokale delikatesser. Gå til San Pedro-markedet på en guidet tur, hvor du lærer, hvordan du vælger de bedste ingredienser efter farve, aroma og tekstur. Smag adskillige sorter af eksotiske frugter, der er endemiske til Peru, før du vender tilbage til restaurantens køkken til din madlavningstime. Lær hvordan man laver retter, fx ceviche med frisk fisk, den nationale drink pisco sour og lomo saltado (stir-fry parabol). Så læn dig tilbage og nyd frugterne af dit arbejde.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 4 t.
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Tilgængelige sprog
Engelsk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Højdepunkter
  • Lær at shoppe for friske ingredienser på et lokalt marked
  • Grundig kommentar til Perugas kulinariske historie fra en kokguide
  • Steg-for-trin instruktioner til flere retter, som du kan genskabe hjemme
  • Lær hvordan du laver en Pisco sur, den nationale drink
Det kan du forvente
  • Når du ankommer, skal du møde din kok / instruktør og lytte til en kort introduktion om det peruanske køkken. Denne klasse er rettet mod nysgerrige rejsende, der ønsker at lære ved at gøre, ikke kun ved at spise på lokale restauranter. Gennem kokens kommentar, kom til at forstå historien om det peruanske køkken på en måde, som du ikke kunne ved blot at smage et par lokale delikatesser. Gå til San Pedro-markedet på en guidet tur, hvor du lærer, hvordan du vælger de bedste ingredienser efter farve, aroma og tekstur. Smag adskillige sorter af eksotiske frugter, der er endemiske til Peru, før du vender tilbage til restaurantens køkken til din madlavningstime. Lær hvordan man laver retter, fx ceviche med frisk fisk, den nationale drink pisco sour og lomo saltado (stir-fry parabol). Så læn dig tilbage og nyd frugterne af dit arbejde.
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 35449P1
Ring på +45 78768456
Vigtige oplysninger
Inkluderet
  • drikkevarer
  • Professionel kok
  • 2-retters middag
  • Snacks
  • Lunch
  • Bottled water
  • Coffee and/or Tea
  • Alcoholic Beverages
Ikke inkluderet
  • Gratuities
  • Hotel afhentning og drop-off
Varighed
4 time(r)
Oplysninger om afrejse
  • C. Palacio 135, Cusco 08002, Peru Bag den vigtigste katedral. En halv blok til Nazarenas torv
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • Vi er i stand til at modtage enhver form for madrestriktion: vegetarisk, vegansk, glutenfri, lactointolerant
  • Venligst rådgive eventuelle særlige kostbehov ved reservation
  • Oprindeligt pas skal i begyndelsen af ​​kurset gives til skatteformål
  • Minimumsalderen er 15 år
  • Maks. 12 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Inkluderet
  • drikkevarer
  • Professionel kok
  • 2-retters middag
  • Snacks
  • Lunch
  • Bottled water
  • Coffee and/or Tea
  • Alcoholic Beverages
Ikke inkluderet
  • Gratuities
  • Hotel afhentning og drop-off
Oplysninger om afrejse
  • C. Palacio 135, Cusco 08002, Peru Bag den vigtigste katedral. En halv blok til Nazarenas torv
Varighed
4 time(r)
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • Vi er i stand til at modtage enhver form for madrestriktion: vegetarisk, vegansk, glutenfri, lactointolerant
  • Venligst rådgive eventuelle særlige kostbehov ved reservation
  • Oprindeligt pas skal i begyndelsen af ​​kurset gives til skatteformål
  • Minimumsalderen er 15 år
  • Maks. 12 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet

5.0
136 anmeldelser
Fremragende
128
Meget godt
3
Gennemsnitligt
5
Dårlig
0
Frygtelig
0

juvsrd
4 bidrag
Perfect peruvian cooking class
okt. 2021 • Par
It was a perfect experience in Cusco ! We learned how to cook ceviche and lomo saltado, discovered how to prepare chilcano and pisco sour and tasted delicious creations from Uchu Restaurant. Elvira and Cristina were really good teacher and cooker. Thanks a lot !!
Skrevet d. 25. oktober 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Laurel S
6 bidrag
Best time in Cusco- great way to learn about Peruvian cuisine.
jan. 2021 • Par
We had an amazing time with this class. We did it during COVID and while precautions were taken, it did not negatively impact the experience. Chef Jose was knowledgeable, attentive and made the class very enjoyable. We highly recommend taking this class.
Skrevet d. 4. januar 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Maya K
1 bidrag
Amazing Cooking Experience
nov. 2019
Being able to make and try specialties of Peru in an intimate setting. The history behind the meals, the description of the ingredients and the actual cooking and drink making made the experience whole!
Skrevet d. 8. juli 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Thanks a lot for your review. We hope everything gets better all over the world to reopen shortly and share with everybody our love for food
Skrevet d. 10. juli 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

jdesalu
Washington DC, Columbia9 bidrag
Great Cooking + Learning Experience
feb. 2020
I often do cooking classes when I'm vacationing ion a country, and the Marcelo Batata course was among the most informative I've done, with the chef providing a detailed overview and history of the the dishes we prepared and Peruvian cuisine more broadly, including a discussion of many of the ingredients unique to Peru. Would definitely recommend!
Skrevet d. 2. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Thank you for your review! We are so happy to see that you had a good experience. We hope you enjoyed your trip in Peru and the Peruvian cuisine!
Skrevet d. 4. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Una experiencia increíble!
feb. 2020
La experiencia fué excelente.
La paciencia, conocimiento y profesionalismo de Jose Luis nos ayudó a conocer y descubrir mucho más de la gastronomía peruana.
Las personas que visiten Cusco NO se pueden perder esta actividad , no se van a arrepentir . 100 puntos!
Skrevet d. 2. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Chuegen
Rijswijk, Holland93 bidrag
Heerlijk koken met historisch perspectief
feb. 2020
Chef Alejandro heeft ons het verhaal verteld over het het ontstaan van de Peruaanse fusion keuken. Zeer interessant! Na een presentatie en proeverij van lokaal fruit hebben we de voorraad kamer bekeken. Het eerste gerecht dat we hebben gemaakt was ceviche, mmmm. We hebben ook de locale cocktail Pisco sour gemaakt, zoals het hoort in een shaker. Als afsluiten hebben we de Lomo Saltado gemaakt, ook heel lekker! Tijdens de workshop hebben we ook nog verschillende amuses had.
Het was een perfecte ochtend, had het voor geen goud willen missen. Echt een aanvulling op onze vakantie!
Skrevet d. 26. februar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Wat leuk om te horen dat jullie een perfecte en interessante ochtend gehad hebben! En uiteraard dat het eten lekker was. Ik hoop dat het een mooie vakantie was in Peru! Bedankt voor deze reactie!
Skrevet d. 28. februar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Walker1220
Orlando, FL13 bidrag
Learned so much!!
Terrific cooking class where we learned not just about the foods of Peru but history, tradition and culture as well. Delicious food and came home with recipes as well!
Skrevet d. 24. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Thank you for your comment! Great to see you learned a lot and that the food was delicious! Thanks for coming to our cooking class!
Skrevet d. 28. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

sukiprice
boston, ma21 bidrag
Disappointed
We didn’t have as much fun as other reviewers. Maybe it depends on the chef. We had a woman who was humorless, dry and delivered like a lecture. No trip to the market which would have been more fun than the educational room. Plus she didn’t even send us the recipes afterwards. It cost more than other classes as well. However friends of ours had a different chef and really enjoyed it.
Skrevet d. 14. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Thank you for your comment, Sukiprice. So sorry you didn´t have as much fun as you hoped for. We are always trying to make the best experience for everyone who visit our cooking class. We will take you opinion seriously for our next classes! About the recipes, we are always sending them, but maybe something went wrong. You can always send us an email and we will send you the recipes! Thank you again for your review.
Skrevet d. 22. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Gregory L
Washington DC, Columbia147 bidrag
So Much Fun!
jan. 2020
Best time I had in Cusco! Alejandro was such a wonderful teacher and chef. Not only was this a cooking class, it was a history class in which you leave very knowledgeable about Peruvian cuisine. It is a rich history which I was really excited to learn about. And, I made my first ever ceviche and lomo saltado. So much fun!
Skrevet d. 11. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Great to see you had so much fun and you were excited to learn about the Peruvian history and cuisine! Thanks for coming to our cooking class and thank you for this comment!
Skrevet d. 22. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Jonathan T
Seattle, WA5 bidrag
AMAZING "No Chop" Cooking Class
sep. 2019
i've been to quite a few cooking classes. and while practice makes better, i'd prefer not to have someone else review proper knife skills and have us spend 30-40 minutes chopping vegetables up. this cooking class actually had a designated sous chef!

YOUR IN PERU! spending this time actually learning about how the culture, climate, and landscape intersect was something i didnt know i was missing from other classes. i learned a great deal about peruvian cuisine, history of people/styles, agriculture, etc. i did do the actually cooking of several appetisers, and a main dish, but didnt waste time chopping onions (again). Instead spend learning and focusing on unique COOKING techniquies (instead of chopping techniques).

absolutely worth every penny.
Skrevet d. 8. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GoPlaces17599978412
Thanks for your comment, Jonathan! It's so good to see you had a good time learning about the Peruvian culture, history and cuisine. Hope you have had an amazing time in Peru!
Skrevet d. 21. januar 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Viser resultaterne 1-10 af 136
Ofte stillede spørgsmål om Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco

Priser for Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco fra 583,82 kr.. Opdag og book Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco på Tripadvisor

Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco udbydes af Marcelo Batata Cooking Classes. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Marcelo Batata Cooking Classes på Tripadvisor. Opdag og book Gruppe madlavningsklasse på Marcelo Batata i Cusco på TripAdvisor