Ture og billetter

Jordans topattraktioner leveret af Amani Tours - Day Tours

Jordans topattraktioner
4.5
Book på forhånd
fra
6.095,47 kr.
pr. voksen
Gratis afbestilling
Er du ikke sikker? Du kan afbestille denne booking op til 24 timer i forvejen og få fuld refusion.
Øjebliksbillede af turen
Varighed:
6 dage
Kørestolsegnet
Billettype:
Mobil
Gratis afbestilling
Om
Denne rute tilpasses, så du kan gå gennem vores liste over destinationer, der er valgt til dig, så vi kan garantere en sikker, glædelig, og dermed mindeværdig tur i Jordan.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 6 dage
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Engelsk
Det kan du forvente
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 6 dage
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Tilgængelige sprog
Engelsk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Det kan du forvente
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 172528P2
Vigtige oplysninger
Inkluderet
  • Air-conditioned vehicle
  • WiFi on board
  • Private transportation
  • Erfaren engelsk talende driver (Bemærk, at driveren ikke er en guide)
  • Kort over Jordan
  • Brochure til Jordan Besøgsvejledning på engelsk.
  • 01 flaske vand (50 cl) hver dag pr. Person.
Ikke inkluderet
  • Enhver ikke nævnt ovenfor
  • Jordan Pass
  • forsikring af enhver art
  • Tip til chaufføren
  • Personlige udgifter
  • Valgfrie aktiviteter
  • Adgangsgebyrer til webstederne.
  • Entré – Citadellet
  • Entré – Ajloun-fortet
  • Entré – Mount Nebo
  • Entré – Karak Castle
  • Entré – ‪Petra By Night
  • Entré – Petra, verdens kulturarv
  • Entré – Wadi Rum Protected Area
  • Entré – Dead Sea
Varighed
6 dage
Oplysninger om afrejse
  • Der tilbydes afhentning af rejsende.
  • Queen Alia Airport Road, Airport Rd., Amman, Jordan du møder din chauffør, der venter på dig med et skilt med dit navn skrevet på det ved udgangsporten for at nå frem til alt sammen dit køretøj.
  • Lufthavne:
  • Queen Alia Intl Airport, Amman Jordan
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • I nærheden af offentlig transport
  • Babystole til rådighed
  • Transporten er kørestolsegnet
  • Anbefales ikke til gravide rejsende
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Kun din gruppe vil deltage
Inkluderet
  • Air-conditioned vehicle
  • WiFi on board
  • Private transportation
  • Erfaren engelsk talende driver (Bemærk, at driveren ikke er en guide)
  • Kort over Jordan
  • Brochure til Jordan Besøgsvejledning på engelsk.
  • 01 flaske vand (50 cl) hver dag pr. Person.
Ikke inkluderet
  • Enhver ikke nævnt ovenfor
  • Jordan Pass
  • forsikring af enhver art
  • Tip til chaufføren
  • Personlige udgifter
  • Valgfrie aktiviteter
  • Adgangsgebyrer til webstederne.
  • Entré – Citadellet
  • Entré – Ajloun-fortet
  • Entré – Mount Nebo
  • Entré – Karak Castle
  • Entré – ‪Petra By Night
  • Entré – Petra, verdens kulturarv
  • Entré – Wadi Rum Protected Area
  • Entré – Dead Sea
Oplysninger om afrejse
  • Der tilbydes afhentning af rejsende.
  • Queen Alia Airport Road, Airport Rd., Amman, Jordan du møder din chauffør, der venter på dig med et skilt med dit navn skrevet på det ved udgangsporten for at nå frem til alt sammen dit køretøj.
  • Lufthavne:
  • Queen Alia Intl Airport, Amman Jordan
Varighed
6 dage
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • I nærheden af offentlig transport
  • Babystole til rådighed
  • Transporten er kørestolsegnet
  • Anbefales ikke til gravide rejsende
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Kun din gruppe vil deltage
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.

Vi udfører kontrol på anmeldelser
Tripadvisors tilgang til anmeldelser
Alle Tripadvisor-anmeldelser går igennem et automatisk sporingssystem, før de bliver offentliggjort, for at indsamle oplysninger med henblik på at besvare følgende spørgsmål: hvordan, hvad, hvor og hvornår. Hvis systemet registrerer noget, der potentielt er i modstrid med vores retningslinjer for fællesskabet, offentliggøres anmeldelsen ikke.
Når systemet registrerer et problem, kan en anmeldelse automatisk afvises, sendes til validering hos anmelderen eller manuelt gennemgås af vores team af indholdsspecialister, der arbejder døgnet rundt for at opretholde kvaliteten af anmeldelserne på vores website.
Vores team kontrollerer alle anmeldelser på vores website, som vores fællesskab mener ikke opfylder vores retningslinjer for fællesskabet.
Få mere at vide om vores anmeldelsespolitik.
4.5
6 anmeldelser
Fremragende
5
Meget godt
0
Gennemsnitligt
0
Dårlig
1
Frygtelig
0

libre
Paris, Frankrig83 bidrag
Nous avons contacté Amani Tour un mois avant le départ, pour un voyage en haute saison. Nous étions 4 et souhaitions nous déplacer en toute autonomie et s'assurant d'une qualité d'hébergement. Nous avons envoyé dès le départ le circuit souhaité.
Les contacts ont été rapides, fluides par mail et téléphone. Notre projet a été pris en compte et adapté sur conseils de l'agence. Nada a suivi notre parcours au fur et à mesure s'assurant que tout se passait bien.
Très beau voyage. Hôtels parfaits. Nous recommandons l'agence et Nada comme interlocutrice. Si vous êtes en autonomie, facile avec Maps me, s'assurer de bien avoir le no de réservation pour les hotels et suggérez des vouchers pour les activités réservées.
Un pays passionnant d'histoire et aux paysages très variés
Skrevet d. 4. november 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Merci beaucoup pour les excellents commentaires que je transmettrai à Nada et nous espérons vous revoir bientôt, vous et vos amis de la famille, en Jordanie.
Skrevet d. 5. november 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

jessieokoy
Manila, Filippinerne47 bidrag
Familierejse
Our dream tour in Jordan started with how to obtain the visa. Our tour is a DIY tour so our problem is how to get the Jordanian visa. We google it and some says it will take about 4 months to get one and it is not a sure thing. So I contacted several travel agency in Jordan and the the one that responded positively is the AMANI Tour. Ms NADA Altaji is our contact and she is very accommodating in helping us get the Jordanian visa in just 1 month. Amani tours thru Nada offers us a 4D3N tours costing us just US$315 each per person including accommodation and a private tour that included Amman city, the Baptism site, Madaba, Mt Nebo of Moses, Karak and the most Amazing Petra. Amani tours take care of everything, starting from our arrival in the Allenby bridge border, checking in the hotel, visiting the tourist site and even assisting us in our departure from Jordan thru the border going back to Jerusalem. Amani tour is truly a great tour company and reliable to deal with.
Skrevet d. 23. april 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Thank you very much for your wonderful feedback which I will be passing on to Nada as well and the rest of the team.
Skrevet d. 28. oktober 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Janice J
Danville, Californien10 bidrag
Par
Thank you Basim and the Amani Tour team for taking care of all the details for our magical trip to Jordan. My husband and I visited for 12 days in May 2017 and enjoyed every aspect of our visit. Your attention to detail as we planned was appreciated and responses were prompt, Our itinerary was full of incredible sites that took our breath away each day! Jordan surpassed ALL of our expectations!! We were lucky enough to have dinner in Wadi Musa and lunch - as part of a local program to boost tourism in the town of Al Salt - with local families. Truly lovely experiences to be invited into homes and be warmly welcomed like family.

We had a wonderful driver for the 12 days - Raed - who shared special treats from his favorite cafes - baklava, turkish coffee, lemon mint drinks, falafel - in all the cities we visited. In a world that is changing and uncertain, we always felt safe and have come away with cherished memories that will make us smile for a long, long time! THANK YOU!
Skrevet d. 7. juni 2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Kontesaa
Dubai, United Arab Emirates54 bidrag
Alene
I have organized with the office trip for 5 days. Contacting the office was very easy and I have to say they replied promptly. The bookings were made last minute. As informed by the agency I was suppose to stay in single room accomodation. Links for the hotels were send to me one day before my arrival and honestly I did not have the time to look at it. My trip included 2 horse ridding sessions and 4 yoga. For the whole package I paid around 200 $ a day. And would expect at least 3* accomodation in that price. When I arrived the weather was very cool in the evenings around 12 degrees so there was no way I could have the sunset yoga session. The ladies from the agency never informed me about that and the sessions were included in my package. For last 2 days I was supposed to stay in a camp...tent to be specific , with such a low temperature and wind howling outside, as the wind season just started. I was shocked! Requested for one more night in b&b and I was told I would have to pay more for that! with 200 $ a day I don't even know how that's possible and how can u even suggest a tourist to stay in a tent when it's that cold! The camp did not even have access to hot woter all day long !!! on the last day of my trip I would not even reach the attraction that was in my program , again poor planning from the office side. Agency could send as well the tourists the exact info about the visa .. not everyone is aware how to sort out the Jordan pass and a detailed email would be just a nice touch.
Skrevet d. 3. marts 2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Thank you very much for sharing with us your experience. Even if you booked your trip last minute it is unfortunate that you were not satisfied and on behalf of the entire team we apologize for the inconveniences you faced. We encourage our guests to make spot complaints/requests/changes so that we may resolve them immediately. Accordingly we are now looking into our process to improve how we may handle such matters better in the future.
Skrevet d. 28. oktober 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Osama M
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater480 bidrag
Alene
Booked an overnight tour to Petra and Wadi Rum. The process from beginning to end was easy and clear. I started my communication with Karim and carried on with Ghazi, who made sure everything is well and that the tour runs as smooth as it should. Their professional way of work combined with their friendly attitude gives peace of mind that the trip ahead is going to be a blast.
My tour was a day in Petra, an overnight stay in Wadi Rum at a camp, and a return to Amman. Short but totally worth it. And the team at Amani Tours made sure it is memorable.
Imad drove me around the attractions. Simply put, he was awesome. Hospitable, polite, knowledgeable, and enthusiastic.
They make touring in Jordan fun and stress-free. A definite recommendation.
Skrevet d. 7. oktober 2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Thank you Osama for your review and we are so happy you enjoyed your trip in Jordan. We hope to see you again soon.
Skrevet d. 8. oktober 2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

BuddLevering_MI
Levering, MI3 bidrag
Alene
My first visit to Jordan and tour with Amani Tours was in 1999. Spent 7 days traveling from the north to Aqaba in the south ab back Amman.
Amani Tours' hospitality began long before my setting foot on The Hashemite Kingdom of Jordan soil as we planned my travel arrangements, and continued when I was picked up at the border crossing. I traveled solo except for my driver. He not only took me to the various sites I wanted to see but provided much insight to the local culture more than travel books could give.
The hotels he suggested were first class. Food was plentiful and delicious. The country is stunningly different and so beautiful - clean, I made arrangements for my second trip through Amani Tours, and plan to travel with them again.
What I liked most other than the sites were the people I met. I impressed with the size and cleanliness of Amman. Bring a camera plenty of memory cards for, a zest for adventure.
Mr. Mubarak has and his staff are the embodiment of hospitality and provide excellent service.
Skrevet d. 21. februar 2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
We can't thank you enough for such positive feedback. This is what motivates us and what makes us continue creating memorable and experiential journeys for our customers.
Skrevet d. 28. oktober 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Ofte stillede spørgsmål om Jordans topattraktioner


Priser for Jordans topattraktioner fra 5.976,55 kr.. Opdag og book Jordans topattraktioner på Tripadvisor

Jordans topattraktioner udbydes af Amani Tours - Day Tours. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Amani Tours - Day Tours på Tripadvisor. Opdag og book Jordans topattraktioner på TripAdvisor