Ture og billetter

Surfing lektion i Phuket leveret af Talay Surf School

Surfing lektion i Phuket
4.5
Book på forhånd
fra
246,22 kr.
pr. voksen
Book nu, og betal senere: Reservér din plads gratis med fleksibel booking.
Er du ikke sikker? Du kan afbestille denne booking op til 24 timer i forvejen og få fuld refusion.
Øjebliksbillede af turen
Varighed:
1 time(r) 30 min.
Tager Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger
Gruppestørrelse
10
Tilgængelig for klapvogne
Billettype:
Mobil
Gratis afbestilling
  • Varighed:
    1 time(r) 30 min.
  • Tager Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger
  • Gruppestørrelse
    10
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis afbestilling
Om
Gør dine surfing drømme til virkelighed, mens du er på ferie i Phuket. Denne 1,5-timers lektion tager dig til mild surf for at ride på Andamanhavet bølger for en mindeværdig oplevelse. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren surfer, lærer du rigeligt med din instruktør under en mindre eller privat lektion.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 1 t. 30 min
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Engelsk
Det kan du forvente
  • Du lærer at surfe af vores erfarne surfinstruktører. Øv teknikken på stranden, inden du går på surf i de blide sjove tropiske bølger. Bangtao hver er lavvandet og sandet uden sten.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 1 t. 30 min
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Tilgængelige sprog
Engelsk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Det kan du forvente
  • Du lærer at surfe af vores erfarne surfinstruktører. Øv teknikken på stranden, inden du går på surf i de blide sjove tropiske bølger. Bangtao hver er lavvandet og sandet uden sten.
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 12255P1
Ring på +45 78768456
Vigtige oplysninger
Inkluderet
  • Surfing lektion
  • Professionel istructor
  • Brug af surfbræt, snor og udslæt
  • Solcreme
  • Bottled water
Ikke inkluderet
  • Hotel afhentning og drop-off
Varighed
1 time(r) 30 min.
Oplysninger om afrejse
  • Unnamed Road, Tambon Choeng Thale, Amphoe Thalang, Chang Wat Phuket 83110, Thailand Mød venligst på stranden foran Catch Beach Club, Bangtao Beach
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Der kræves minimum 3 personer til en gruppelektion
  • Ikke kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Anbefales ikke til gravide rejsende
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Denne oplevelse kræver godt vejr. Hvis den aflyses pga. dårligt vejr, vil du blive tilbudt en anden dato eller fuld refusion
  • Maks. 10 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Inkluderet
  • Surfing lektion
  • Professionel istructor
  • Brug af surfbræt, snor og udslæt
  • Solcreme
  • Bottled water
Ikke inkluderet
  • Hotel afhentning og drop-off
Oplysninger om afrejse
  • Unnamed Road, Tambon Choeng Thale, Amphoe Thalang, Chang Wat Phuket 83110, Thailand Mød venligst på stranden foran Catch Beach Club, Bangtao Beach
Varighed
1 time(r) 30 min.
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Der kræves minimum 3 personer til en gruppelektion
  • Ikke kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Anbefales ikke til gravide rejsende
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Denne oplevelse kræver godt vejr. Hvis den aflyses pga. dårligt vejr, vil du blive tilbudt en anden dato eller fuld refusion
  • Maks. 10 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Hvad du kan forvente under dit besøg
  • Regelmæssig kontrol af kropstemperatur for medarbejdere
  • Udstyr desinficeret mellem hver brug
  • Kontrol af deltagernes kropstemperatur ved ankomst
Hvad du kan forvente under dit besøg
  • Regelmæssig kontrol af kropstemperatur for medarbejdere
  • Udstyr desinficeret mellem hver brug
  • Kontrol af deltagernes kropstemperatur ved ankomst
  • Personalet påbudt hyppig håndvask
  • Social afstand håndhævet på hele turen
  • Kontaktløs betaling af drikkepenge og ekstra produkter

4.5
12 anmeldelser
Fremragende
11
Meget godt
0
Gennemsnitligt
0
Dårlig
0
Frygtelig
1

Vacationer815094
Edinburgh, UK3 bidrag
sep. 2019
I booked this for myself and my partner & paid well in advance.

When we got there not only is there no club but we were told me couldn't proceed with surfing due to the bad weather conditions. The guy, Tim, told us we would get a refund.

Two weeks have passed by and still no refund.

They had been communicating with me on the lead up to the excursion. Why wasn't I informed even a few hours before the lesson that they had cancelled it? I spent a fortune just travelling to the Surf "Club".

The whatsapp number they provided is now non-existent i.e. no one responds or picks up.
Skrevet d. 8. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hi Anisah, I’m sorry to hear you had a bad experience. Our club is a group of people not a building sorry If there was confusion about that. As we are in our monsoon season conditions change very quickly and because we put safety first it was a shame you couldn’t have your lesson at that time due to the bad weather. As promised your refund has already been processed so, Trip Advisor is handling this refund and can take some time. I’m sure you’ll receive it soon. Hope the rest of your holiday was enjoyable, take care. Skyla’s Team
Skrevet d. 10. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Dataspice
Singapore, Singapore9 bidrag
aug. 2019
Thanks for the awesome surfing lessons for my sons, Tim & crew! They are now hooked! Will be back for more!
Skrevet d. 7. august 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Thanks, we had a lot of fun surfing with them! Can't wait for the next surf session together, thanks again! Skyla's Team!
Skrevet d. 8. august 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Chedi
2 bidrag
jun. 2019 • Alene
Had a great time Surfing with Tony and Tim, they were super easy going and made it an experience to remember! Highly recommend!
Skrevet d. 27. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hey Chedi, It is great to see your surfing improve every time you come surfing with us, well done! Thanks and see you soon, Skyla's Team
Skrevet d. 28. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

jun. 2019 • Venner
Had been wanting to try surfing for a long time and Skylas came up as a beginner-friendly surf club! They didn’t disappoint at all as the instructors were friendly, patient and encouraging! Instructors were close by all the time in the water, so those less confident in swimming can be assured that you are in good hands! We never ventured further than chest to neck high waters in any case.

We were blessed with great weather and bangtao beach in Phuket is known to have friendly waves that are not too challenging for beginners to ride. The surf school is also conveniently located just outside Catch Beach Club so friends or loved ones that do not want to engage in the sport can relax. It also provides for ease of washing off with a shower and changing rooms available for use!

Definitely recommend Skylas for anyone that wants to try out surfing!
Skrevet d. 4. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hey Jayme, Was great to have you join us for a surf lesson. You did really well for your first session. Hope the rest of your Phuket holiday was fun & hope to see you back again soon to keep building on those surf skills. Skyla's Team!
Skrevet d. 6. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

greywolf789
Hongkong, Kina6 bidrag
As a father with two sons visiting Phuket, we joined Skylas for surfing last week. Had a great time and were catching waves in no time. Tim and “Big” are excellent. Loads of fun and surprising calorie burn too. Superb location for an afternoon with nearby good beach lunch, nice spa, and can finish up with a cocktail and sunset at Catch.
Skrevet d. 4. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hey Hey, It's great to see the parents get involved with their kids, you did great! An excuse now to book more family surfing holidays! Thanks again and hope to see you back, Skyla's Team!
Skrevet d. 8. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

教练非常耐心,我们一家三口学习了一个课时的SUP,孩子6岁多也学会了,第二天我们就能独自出航了。非常难忘和开心的经验!
Skrevet d. 17. februar 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Josie L
42 bidrag
aug. 2018 • Familierejse
My kids and I both enjoyed ourselves throughout the surfing sessions! We wished we could have done more! Instructors were very motivating and cheerful ! and of course responsible and helpful. Other than that, I would say that they do have very good interaction with the kids, my son absolutely adores his instructor and even named him "Apple" !To find an instructor who is good is not easy but a good instructor that could handle kids that was a bonus! I was slightly worried at first as its the first time for both of my 7 + & 8+ children to experience surfing, plus not absolutely sunny weather but it turned out to be fantastic! I'm glad that they now loved it! Any first experience for a child is important! I would definitely recommend this area for beginners and Skyla's Surf & SUP of course ! Tim himself was very helpful and replied us promptly.My partner and I are both very happy and satisfied !
Skrevet d. 26. august 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hi Josie, So stoked you & your kids had fun. Yes seeing your kids head out into the ocean & waves for the first time can be scary. It's a great age to start when they are young as it builds their confidence and skills. Thanks again and hope to see you back soon. Skyla's Team
Skrevet d. 27. november 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Nikita-ostryy
Chelyabinsk, Rusland3 bidrag
jul. 2018 • Par
Мы впервые встали на сёрфинг, до этого катались на сноуборде и вейкборде, но это оказалось на порядок сложнее, но при этом очень круто. Инструкторы хорошо говорят по английски, объяснили всю теорию и пошли штурмовать волны. Остались незабываемые впечатления, обязательно повторим этом опыт
Skrevet d. 30. juli 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Esther D
1 bidrag
We did one surfing lesson with three friends. The teachers were amazing. Very friendly and so motivating. They give you great advise and help you. In the end everybody improved a lot.
The surf school is also the cheapest that we found so far. Best offer :) thank you for an amazing day !!
Skrevet d. 28. juli 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Camilla H
Østersund, Sverige4 bidrag
Helt utmärkt! Bra instruktioner och feedback så man aldrig tappar lusten och eventuellt att man tycker att kursen blir tråkig! Alla har bra attityd och efter lektionen vill man kunna surfa på fritiden!
Skrevet d. 16. juli 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Viser resultaterne 1-10 af 13
Ofte stillede spørgsmål om Surfing lektion i Phuket

Priser for Surfing lektion i Phuket fra 303,66 kr.. Opdag og book Surfing lektion i Phuket på Tripadvisor

Surfing lektion i Phuket udbydes af Talay Surf School. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Talay Surf School på Tripadvisor. Opdag og book Surfing lektion i Phuket på TripAdvisor

I gennemsnit vil denne oplevelse tage ca. 1 time(r) 30 min.. Opdag og book Surfing lektion i Phuket på Tripadvisor