Ture og billetter

Gdansk Bike Tour leveret af Poland By Locals

Book nu og betal senere

Gdansk Bike Tour

Gem
Videresend
Se alle billeder (18)
Vælg dato og rejsende
Fra
102,87 $
(Prisen varierer efter gruppestørrelse)
Dato
2 voksne
Muligheder
Book nu og betal senere
Garanterede lave priser
Oversigt
Vigtige oplysninger
Afgangssted
Poland By Locals, Chlebnicka 19/20, 80-830 Gdańsk, Poland
Varighed
3 time(r)
Oplysninger om tilbagekomst
Slutter ved afgangsstedet
Inkluderet
  • drikkevarer
  • Lokal guide
  • Brug af cykel
  • Flaskevand
Ikke inkluderet
  • Frokost
Vis mere
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Babystole til rådighed
  • Ikke kørestolsegnet
  • Fungerer under alle vejrforhold, bedes du klæde dig passende
  • Børn skal ledsages af en voksen
  • I nærheden af offentlig transport
  • Spædbørn skal sidde på skødet
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Kun din gruppe vil deltage
Afbestillingspolitik
Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
10anmeldelser
4spørgsmål og svar
Medlemsvurdering
  • 9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Ole S skrev en anmeldelse d. jul. 2018
3 bidrag
Vi havde en vidunderlig tur med vores lokale guide Wojciech. Dejlig engageret og indlevende. Fik set mange dejlige steder også uden for de mest turistede steder.
Læs mere
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Mickstruereviews skrev en anmeldelse d. sep. 2018
London, Storbritannien7 bidrag9 nyttige stemmer
Ved ankomsten til cykelbutikken til turen blev vi mødt af Dawid, en meget behagelig mand, der viste os de cykler, vi skulle bruge. Disse cykler, hvor gamle bycykler med et fast gear natur med omvendt bremsning. Desværre var den en-size-cykel for stor til min partner og i
Læs mere
Dato for oplevelse: september 2018
Google
Nyttig
Videresend
Svar fra SebastianMax, Owner hos Gdansk Bike Tour
Svarede d. 11. dec. 2018
Thank you for your opinion. Nevertheless, we are surprised by your opinion and embezzlement. On the day when you wrote the opinion, the Viator company by which you made the trip sent a refund to your account. As I promised in a phone call, the entire amount was transferred to your account. Viator has the funds you transfer to them and we have no influence on the speed with which these funds are returned to your account. I am very sorry for the opinion you have sent in my direction because I did not deserve it in any way. The other thing is the bikes we use for our trips. These are city bikes, not older than one year. We bought all our bikes in 2018. As you have seen, we cooperate with a bicycle service that services our equipment after every trip. Our route does not require specialized bicycles, as it is a city tour with sightseeing. All our guests were satisfied. Our friends also offered you new bikes from the shop window, but these also did not suit you. We do not know your expectations and we are very sorry that we could not meet them. Best regards, Sebastian from Poland By Locals Team
Læs mere
Andrew R skrev en anmeldelse d. jul. 2018
Oxford, Storbritannien4 bidrag7 nyttige stemmer
Der var 15 af os i Gdansk i weekenden (det var en "hjort" for min ven). Vi besluttede at booke 4 timers cykeltur på lørdag eftermiddag. Jeg var ikke sikker på, hvordan en 'traditionel' cykeltur ville gå ned med gruppen, men alle elskede det. Det var en velkommen pause fra alle
Læs mere
Google
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Bruce S skrev en anmeldelse d. jul. 2018
Dexter, Michigan20 bidrag9 nyttige stemmer
Vi havde den bedste dag med Sebastian! Han deler sin by med dig på en måde, som du ikke hurtigt vil glemme. Vi anbefaler stærkt denne tour for alle, der søger at nyde seværdighederne og lære historien i en 'off the beaten track' stil. Intet tilbudt på krydstogtskibet ville være
Læs mere
Google
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Jake Plumb skrev en anmeldelse d. jun. 2018
Wisbech, Storbritannien2 bidrag1 nyttig stemme
Jeg og 10 andre venner bestilte cykelturen til ikke bare at sidde i alle de lokale barer og restauranter, men for at udforske byen og hvad gør Gda? Sk så specielt, og det var værd at pengene vi betalte, som jeg har brug for at tilføje WORTH PENGENE! ! ! Tour guide Wojtek var
Læs mere
Google
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra Wojciech J, Owner hos Gdansk Bike Tour
Svarede d. 27. jun. 2018
Thanks Jake! It was a pleasure :)
Læs mere
Vigtige oplysninger
  • Poland By Locals, Neptune's Fountain (Fontanna Neptuna), og 8 mere
  • Varighed: 3 time(r)
  • Mobilbillet accepteres
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Tilgængelige sprog: Engelsk
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Book nu og betal senere
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Garanterede lave priser
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Support døgnet rundtRing til:+45 78768456
Ofte stillede spørgsmål om Gdansk Bike Tour