Ture og billetter

Skjult Portugal med vinsmagning og ridning leveret af Portuguese For a Day

Book nu og betal senere

Skjult Portugal med vinsmagning og ridning

Gem
Videresend
COVID-19-opdatering: Se de ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, som denne oplevelse har truffet.Læs mere
Vælg dato og rejsende
Fra
715,83 kr.
Dato
2 voksne
Muligheder
Vælg tursproget
Book nu og betal senere
Garanterede lave priser
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Dette kan du forvente i løbet af denne oplevelse
  • Personalet påbudt hyppig håndvask
  • Rejsende påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
  • Guider påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
  • Udstyr desinficeret mellem hver brug
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
  • Regelmæssig desinficering af områder med meget trafik
Læs mere
Opdateret 16/06/20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
En bemærkning fra Skjult Portugal med vinsmagning og ridning
Shared group tour is limited to 4 people to maintain physical distance as much as possible. Required to wear a face mask inside the vehicles.
Læs mere
Opdateret 16/06/20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
Oversigt
Vigtige oplysninger
Afgangssted
Praça da Figueira, 1100-241 Lisboa, Portugal
Varighed
8 time(r)
Oplysninger om tilbagekomst
Slutter ved afgangsstedet
Inkluderet
  • Hotel afhentning og drop-off
  • Informativ driver / vejledning
  • Vinsmagning
  • Ridning
  • Bottled water
  • Transport med luftkonditionerede køretøjer
  • Gratis WiFi
  • Entré - Companhia das Lezírias
  • Entré - Quinta da Boa Vista
Ikke inkluderet
  • Frokost
Vis mere
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Barnesats gælder kun, når du deler med 2 betalende voksne
  • Børn skal ledsages af en voksen
  • Ikke kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Servicedyr tilladt
  • I nærheden af offentlig transport
  • Babystole til rådighed
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Anbefales ikke til gravide rejsende
  • Rejsende skal være i moderat god fysisk form
  • Vægtgrænsen er 90/95 kg
  • Maks. 8 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Afbestillingspolitik
Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
19anmeldelser
1spørgsmål og svar
Medlemsvurdering
  • 9
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Kathy C skrev en anmeldelse d. nov. 2019
1 bidrag1 nyttig stemme
Vi var så begejstrede for denne tour og blev skuffede. Den bedste del af hele dagen var vores guide Jo o. Han var meget nacn og tog os med til en stor autentisk restaurant til frokost (egen regning). Vinsmagningen var meget historie om erhvervelsen af jord, der kun sluttede med
Læs mere
Google
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra PortugueseForADay, Manager hos Skjult Portugal med vinsmagning og ridning
Svarede d. 23. nov. 2019
Hello Kathy, Thank you very much for taking the time to write your review. We are so sad to see that your first review ever on Tripadvisor was with us and are very disappointed that you didn't enjoy your day in the countryside. This is not a tour that goes to touristic places; we try, as much as possible, to show the true side of the Portuguese, going to areas out of the city and meeting and engaging with real locals. Your guide at the winery is qualified in Wine Tourism and she speaks several languages, she explains everything about the history but also about the wine making process and the best way to taste and enjoy the wine. If you had any questions during the wine tasting and the visit in the vineyards you could have asked because she's always an enthusiastic guide and she is extremely knowledgeable. We are sorry you thought that you would be riding the horse yourself through fields, but the description of the tour states that this tour is best for first time riders and that everyone is accompanied with a guide during the ride. We cannot risk the horses getting hurt, or someone getting hurt because they pulled the rein wrongly. This is determined by the estate because not everyone is a professional rider and we don't know the behavior of the horses in certain conditions. We even informed you about the weight limit and that some guests in your group couldn't participate, but in the end everyone in your party was able to ride the horses. We and the property owners take our guests' safety and the animals' safety very seriously. All the animals in the property are well kept! If they were not, the property would not be open to the public and we would not take our guests there. There are legal standards to have a place like that open, to have animals, visitors and if they were not well kept the authorities would not allow it! You probably remember in the visit hearing about all the animals they rescue and the ones that get treatment there. Once again, we thank you for your feedback and we apologize if this tour didn't meet your expectations, we will look for ways to improve, always with safety in consideration. We hope you enjoyed the rest of your cruise ship ride and that you come back soon to spend some more time in Portugal. With best regards, Filipa
Læs mere
Alana B skrev en anmeldelse d. nov. 2019
2 bidrag
Jeg reserverede denne tur som en sen fødselsdagsgave til min kæreste som et lille overraskelseseventyr i Lissabon i 5 dage. Vi blev samlet meget tæt på vores Airbnb og blev samlet sammen med tre andre par fra Canada, der var med til at holde overraskelsen hele dagen! Alle, vi
Læs mere
Dato for oplevelse: november 2019
Google
Nyttig
Videresend
Mike skrev en anmeldelse d. jul. 2019
3 bidrag
Vi havde en dejlig dag med Joao! Hurtig og venlig pick-up, meget vidende og gode ture på vingård og gård. Perfekt selv for dem med kun en vis interesse for vin og / eller begrænset erfaring med heste. Højt anbefalet!
Læs mere
Dato for oplevelse: juli 2019
Google
Nyttig
Videresend
Andy V skrev en anmeldelse d. jul. 2019
Helsinki, Finland2 bidrag
Mig og min forlovede tilfældigvis var de eneste deltagere, så det var ligesom en privat VIP tour. Vores vejledning var meget flot og kunne fortælle os meget om Portugals historie og nogle tips og trivia om det i dag. Vinmarken havde en ekspert giver os en smagning ikke kun med
Læs mere
Dato for oplevelse: juli 2019
Google
Nyttig
Videresend
Svar fra PortugueseForADay, Manager hos Skjult Portugal med vinsmagning og ridning
Svarede d. 16. jul. 2019
Hey Andy, Thank you so much for taking the time to write this detailed opinion! We are so happy that you had good time during the Hidden Portugal Tour! Such an amazing feeling to be part of your day with you guys and to have your first horseback riding during this tour! Thank you for trusting us! Hope to see you again soon, next time one hour horseback riding at the beach :)
Læs mere
Elizabeth Caulder skrev en anmeldelse d. maj 2019
Myrtle Grove, North Carolina1 bidrag
Dette er rejseselskabet, hvis du vil have den samlede pakkeoplevelse af de smukkeste og mest venlige lande vi, at de fleste af dem aldrig forlade kendskab til områdets og lokalbefolkningens sande skønhed. Dette er rejseselskabet for dig, hvis du vil opleve fuldt ud det
Læs mere
Google
Nyttig
Videresend
12
Vigtige oplysninger
  • Portuguese For a Day, Vasco da Gama Bridge, og 3 mere
  • Varighed: 8 time(r)
  • Mobilbillet accepteres
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Tilgængelige sprog: Engelsk, Spansk
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Book nu og betal senere
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Garanterede lave priser
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Support døgnet rundtRing til:+45 78768456
Ofte stillede spørgsmål om Skjult Portugal med vinsmagning og ridning