Ture og billetter

Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse leveret af Tuscan Safari

Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse

Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse
4
Book på forhånd
fra
1.905,96 kr.
pr. voksen (prisen varierer efter gruppestørrelse)
Book nu, og betal senere: Reservér din plads gratis med fleksibel booking.
Gratis afbestilling
Er du ikke sikker? Du kan afbestille denne booking op til 24 timer i forvejen og få fuld refusion.
Øjebliksbillede af turen
Varighed:
10 time(r)
Tager Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger
Gruppestørrelse
8
Tilgængelig for klapvogne
Billettype:
Mobil
Gratis afbestilling
  • Varighed:
    10 time(r)
  • Tager Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger
  • Gruppestørrelse
    8
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis afbestilling
Om
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 10 t.
  • Mobilbilletter accepteres
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Engelsk, Italiensk, Spansk
Det kan du forvente
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 10 t.
  • Mobilbilletter accepteres
Tilgængelige sprog
Engelsk, Italiensk, Spansk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Det kan du forvente
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 35049P11
Vigtige oplysninger
Inkluderet
  • Fuel surcharge
  • Lokale skatter
  • 2 vinsmagninger.
  • Driver / vejledning
  • Transport med aircondition minivan
Varighed
10 time(r)
Oplysninger om afrejse
  • Piazza Adua, 50123 Firenze FI, Italy
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • Der kræves minimum 2 personer per booking
  • Kjole kode er smart afslappet
  • Mindste drikkealder er 18 år
  • Tilgængelig for klapvogne
  • I nærheden af offentlig transport
  • Spædbørn skal sidde på skødet
  • Babystole til rådighed
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Denne oplevelse kræver godt vejr. Hvis den aflyses pga. dårligt vejr, vil du blive tilbudt en anden dato eller fuld refusion
  • Denne oplevelse har et minimumskrav om antal rejsende. Hvis den aflyses, fordi minimumskravet ikke er opfyldt, vil du blive tilbudt en anden dato/oplevelse eller fuld refusion
  • Maks. 8 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Inkluderet
  • Fuel surcharge
  • Lokale skatter
  • 2 vinsmagninger.
  • Driver / vejledning
  • Transport med aircondition minivan
Oplysninger om afrejse
  • Piazza Adua, 50123 Firenze FI, Italy
Varighed
10 time(r)
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • Der kræves minimum 2 personer per booking
  • Kjole kode er smart afslappet
  • Mindste drikkealder er 18 år
  • Tilgængelig for klapvogne
  • I nærheden af offentlig transport
  • Spædbørn skal sidde på skødet
  • Babystole til rådighed
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Denne oplevelse kræver godt vejr. Hvis den aflyses pga. dårligt vejr, vil du blive tilbudt en anden dato eller fuld refusion
  • Denne oplevelse har et minimumskrav om antal rejsende. Hvis den aflyses, fordi minimumskravet ikke er opfyldt, vil du blive tilbudt en anden dato/oplevelse eller fuld refusion
  • Maks. 8 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Hvad du kan forvente under dit besøg
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
  • Transportfartøjer desinficeret regelmæssigt
Hvad du kan forvente under dit besøg
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
  • Transportfartøjer desinficeret regelmæssigt

4.0
5 anmeldelser
Fremragende
2
Meget godt
1
Gennemsnitligt
1
Dårlig
1
Frygtelig
0

Anne M
Broomfield, CO5 bidrag
apr. 2019 • Par
Our tour guide was Simon and he is just not a good tour guide! He did not introduce himself, and he did not tell us the plan for the day, so we had no idea what to expect. His van did not have enough seat belts for everyone, it was not clean, you could not hear or understand him as we were driving, he handed us these laminated pages with no explanation of what he was talking about and he would drop us off at locations and then just walk away with no explanation as to what we were doing there! At one point WHILE HE WAS DRIVING, one of us asked a question and he read paragraphs out of a document he had with him, which was very dangerous! The first place we went to (Contucci) was really good, once we figured out where to go and what we were supposed to be doing there. The second place was NOT good at all and you should drop it from the tour -- the winery was Casanova. Again, Simon dropped us off and the people inside had no interest in us at all. The man that helped us was very "put out" by us being there and to obtain any information from him was like pulling teeth. Then it was time for lunch, and our options for that were not clear at all, but Simon did take us to a great little restaurant. The last winery -- Casa Emma -- WAS WONDERFUL! They were warm and welcoming, gave a GREAT tasting, and took us around the wine cellar and fields. It made the whole day worth it. Then Simon took us to a shopping "square" and again, we did not know what we were doing there. Thankfully, Casa Emma and the beautiful countryside made up for the poor tour guide and the one poor winery. I think you need to correct some things related to this tour!
Skrevet d. 24. april 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Giacomo S
Thank you Anne for this review. We always appreciate comments. We are sorry that you did not enjoy the day. Our driver Simon, is very shy and can be stressed by a larger group. For a private tour you have spent only around 70 euros per person. This does not mean that is a lower service, but it shows us that we cannot give more than we should, and will increase the prices.
Skrevet d. 25. april 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Traveler
1 bidrag
nov. 2018 • Venner
Had Simon as our guide. He didn't seem particularly interested or knowledgeable in wine or the regions we were visiting, which made it a more self-guided experience. Regardless, we enjoyed our day and this was a great way to access far-away wine regions (Hilltop Montepulciano, Brunellos in Montalcino) that we wouldn't otherwise have been able to see in a short trip.

Tips to improve for future tours: Give information on why we are visiting the particular wineries that are on the itinerary. And build in some more time to sip wines in a place with views of the beautiful countryside.

We were also asked to change the date of our tour. It worked out fine for us, but it's a bit strange that this seems to be a common occurrence.
Skrevet d. 26. november 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Jamie A
2 bidrag
okt. 2018 • Par
Really helpful guide, knew what they were talking about, learned a lot about the region. The wine was to die for - if you love wine you'd love this trip. Warm and friendly atmosphere. Ultimately very it worth it.
Skrevet d. 12. november 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Olivia S
2 bidrag
Giacomo made our day! He provided a ton of information about the region and the specific wineries. He was flexible and accommodated requests happily. We really enjoyed the fortress in Montalcino!
Skrevet d. 10. oktober 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Pilar V
Cape Coral, FL135 bidrag
K. We were contacted to tell us that our half day tour had been canceled and whether we would like a reimbursement or to change it for a full day tour at no additional price. We chose not to cancel as I had researched this and wad already in Italy. We later found out that they had tried to cancel the other couples tour but they said no so I guess that is why they gave us the option. I would say that Simon wad a very nice person but we had a hard time hearing him in the back seat and my sister went to the front to sit so that she could hear him. We also had a bit of a problem understanding him but that was okay add we could make most of it out when we could hear him. The region and wineries he took us were excellent and were we had lunch, was delicious. I am glad that they offered the change because I would have missed this part of Tuscany if we had done the half day tour and for that I am thankful even though we missed exploring Florence city. Overall, the tour was very nice and if they don't change people's plans, it would be perfect. It would be nice if they realized that one plans this ahead of time and we cannot change just because they do not have enough people.
Skrevet d. 27. marts 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ofte stillede spørgsmål om Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse


Priser for Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse fra 1.873,80 kr.. Opdag og book Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse på Tripadvisor

Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse udbydes af Tuscan Safari. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Tuscan Safari på Tripadvisor. Opdag og book Den komplette vin tur Brunello, Nobile, Chianti vin oplevelse på TripAdvisor